reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mamagusi dobrze wyglądasz, widocznie taką mąż i Agusia mają naturę a Ty inną, tego już nie zmienisz tzn "natury". Pomyśl jaką teraz masz satysfakcję, tego jak wyglądasz :-) Tyle kg zrzucić to naprawdę jest sztuka :-)

Dziulka może źle się wyraziłam - Dawidowe jest w szpitalu z Laurą :-( Nie słyszałaś?
Happybeti a ja nie rozumiem :-) Ja bym Bogu dziękowała za tą 9:30 i i tak bym na spokojnie wszystko robiła sobie i kawkę i wszystko, więc ja nie wiem o co chodzi

Doczytam, obiecuję, ale idę dziś jeszcze na obiad imieninowy więc później

Dorisku, współczuję zarysowania samochodu. Ja zawsze jestem chora, jak z autem coś się stanie. A ostatnio nie dosyć, że ktoś mi je przerysował, to jeszcze znalazłam pokaźny kawałek zardzewiały na drzwiach :(
Doczytałam też o Twojej chorobie - mam nadzieję, że Mikusiowi szybko zagoją się pęcherze, a Ty dojdziesz do siebie jeszcze dzisiaj.

ladygab, moje dziecko też łazi za mną non-stop i się klei :)

Wszystkim mamom niewyspanym składam wyrazy współczucia i solidaryzuję się z nimi - ja od trzech nocy mam pobudki z rykiem, ząbek nie może się przebić. W dodatku Olek dzisiaj znowu odmawia jedzenia, tylko pije.

Roxi, bidulko, bardzo współczuję poparzenia. Oby szybko się zagoiło.

Rysiu, bardzo się cieszę, że z siostrą lepiej :)

mała_mi
, kroma, emiliab, może Wam małe pedanciki rosną i będą mamusiom sprzątały? ;-)

Ida, dobrze, że w małżeństwie u Was lepiej. Życzę dużo miłości :*

dziulka, całe szczęście, że już jesteś na outcie z tej pracy, bo nerwy by Cię zjadły.

elizabennett, mam nadzieję, że już się całkiem dobrze czujesz

serdecznie witamy pana Michała :)

Ika,
powodzenia w szukaniu mieszkania :)

happybeti, no nareszcie się wyspałaś :)

czarodziejka, dobrze, że szczepienie już za Wami i Krzyś radosny :)

miniu, gratki dla Casperka!

mamaagusi, super, że Twoja Agusia tak ładnie je. Olek ostatnio ma z tym problemy, ech...

natuś, baw się dobrze na imieninkach

A co u mnie? Plecy nadal bolą, ale czuję już poprawę. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej i lepiej.
Idę gotować obiadek.

reklama
efa a co na obiadek dobrego gotujesz? no i oby |Oluś zaczął jeść znów ładnie.
Aga wstała po godzinie drzemki:baffled: liczyłam na 2 tym bardziej, że jej spanie wykorzystuję na naukę. no ale maluch się wyspał i już heh. pewnie znów o 17 już będzie marudna no ale trudno, jakoś to zniosę. ważne żeby ładnie zasnęła wieczorem. o. i jeszcze coś w wątku o spaniu napiszę, żeby tu nie mieszać.
Kania właśnie tak dziwnie, środek tygodnia i w sumie niewiel do czytania... ale może właśnie tym razem dla odmiany w weekend będzie tu weselej. przynajmniej mam taką nadzieję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry