reklama

Październikowe Mamy 2010

a humorek sobie poszedl w las, gdy zobaczylam, brak jednego waznego, ba nawet bardzo waznego papiura Madzi i nie mam jego kopi, jutro musze isc do przychodni po to co moje, bo sobie zagrabily beszczelnie

reklama

hehe zabraly taki swistek ze schematem szczepien, zdobyty troche pokretnie nie do odtworzenia i to jest moje, a im moge ew jak bede miala dobry humor ksero dac,

Kroma- to sie mamuska, zbieraj do kupy!!!

----------------
ktoras z was pytala o logopede, Zosik malo mowi, mowi, laczy to co umie w zdania, ma koncepcje wypowiedzi, ale to jest kilka wyrazow, pogadalam z pediatra dostalam skierowanie i poszlam do poradni psychologiczno-pedagogicznej, gdzie skierowani anie trzeba, 2 spotkania z logopeda, stwierdzila ze Zosia sie nadaja na wczesne wspieranie rozwoju, poszlam do pediatry napisala co trzeba, bylam u pscyhologa, psycho stwierdzil, ze Zosik jest ogolnie rzecz biorac wspaniala i skierowanie na intensywna terapie logoped, a logopeda mi mowi, ze ona jednak na komisji zosine poruszy. Ja sie bym tam cieszyla gdyby sie dostala na to wczesne wspomaganie bo zajecia sa super, ale co ma byc to bedzie:) nie ma to jak sobie przypomniec o tym pod prysznicem hehe

Ostatnia edycja:
Kochane jesteście :*** Z ręką już lepiej, dokładnie z palcami bo to je sobie poparzyłam :sorry2: Chwyciłam rozgrzany uchwyt pod mały garnek :-(
Przepraszam, że was ostatnio zaniedbuje, ale Patryk od kilku dni jest taki kochany, wogóle nie marudzi tylko się cieszy od samego rana, a to u nas prawie jak święto i chyba chce się nim takim nacieszyć zanim do pracy znowu pójde :zawstydzona/y: Z jednej strony męczy mnie siedzenie w domu, a z drugiej bedzie mi brakowało tego mojego urwisa przez cały dzień :sad:
Myśle o Was cieplutko, o wszystkich i każdej z osobna, podczytuje kiedy moge, tylko czasu na odpisanie już nie starcza :sorry2: Obiecuje poprawe, mam nadzieje, że w weekend się uda! Póki co buziaki ślę dla wszystkich mamuś i dzieciaczków :***

heloł laski:-)
nie odpiszę wam bo zdycham @owo..... masakra jakaś... ale warecki powinien ulgę przynieść, co nie(rysia:-D)?:cool2:
my wstaliśmy dzisiaj przed 10!!!!!!! ale za to 1) ja nie spałam od 6 bo jak obudził mnie pęcherz to potem przez @ usnąć nie mogłam a w międzyczasie 2) Miśka alarm zrobiła. Mąż zły był trochę bo 1,5 h z nią siedział, a ja i tak dłuzej nie spałam, ale co będę marudzić. baba jestem to wytrzymać wsio trzeba, nie?:dry:no, ale odespaliśmy w końcu;-) potem śniadanko itp, Misia została u babci a my pojechali. i UWAGA!!! pierwszy raz od 15 m-cy zaliczyliśmy kino:-):-):-)łowy totalnie nieudane, kątem oka widziałam jak szanowny małżonek kręci nosem na wsio co mi w oko wpadło i popsuł mi nastrój. za to Misiaczek dostał pizamkę polarkową:cool2:no jakby to mogło być, jakbym nie wróciła z czymś dla niej:-D
jutro znowu korki a Misiak u babci...
ehhhhhhhhhhhh, weny brak
umrę chyba (szanowny mąż podpowiada że nie umrę, jakbyście jakieś przepowiednie chciały na prv uderzajcie:dry:)
bye

pojechali dziecku czekoladę przywiezli dobre,Oli się ich bała i to tyle z ich wizyty
no ja pierdziele!!!!!wstyd totalny!!!!!!!!

MAKUC no Leane miesiac starsza od Alutka bo ja pamietam jak jechalismy w goscie z Leane a ty na porodowce lezalas i co chwila sadzilam sms czy juz cie cos rusza czy nie:)))

NATUS czuje ze jakby tak ty i ja i te piwnice to potem AA jak drut hahah:) a co do polaczenia: piwo i ciastka w czekoladzie- ano zdarzylo mi sie...

HAPPY jutro mega wypasiony post poprosze:))))

IDA nie wiesz co najlepsze na @??????????, jak to co???????? kolejna MISIA:)))

KROMA przeplucz gardelko woda z sola, najwyzej sie porzygasz:ppp

poza tym do mnie FROGG pisala pytajac co u mnie i Leane, odpisalam m.in zeby wrocila na bb. bidulka zagoniona, pisze prace mgr i jak twierdzi sama sobie jest winna.

poza tym w pracy dzisiaj lekki sajgonik. laski mi sie odgrazaja ze jutro normalnei ze sklepu nie wyjde.... az sie boje jechac bo one nieraz maja takie pomysly ze ja pierdziu.... jak kiedys kumpela zostala przeniesiona na inny sklep to zesmy impreze po robocie zrobily, zarcie i alkohol hurtowe ilosci, az na koniec zesmy ja postawily na palete i owinely folia jak towar na palecie i przykleilysmy kartke "transfer". zdjecia boskie pwychodzily wtedy.

IDULCU jeden glizdowaty nie zycze ci ale wiesz jak jest... jakby druga Misia byla to pierwsza Misia mialaby zajecie:))))

a ja wlasnie pije rozowe winko i wcinam ciacha w czekoladzie:) ale w razie cus to piweczko w lodowie siedzi:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry