Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a humorek sobie poszedl w las, gdy zobaczylam, brak jednego waznego, ba nawet bardzo waznego papiura Madzi i nie mam jego kopi, jutro musze isc do przychodni po to co moje, bo sobie zagrabily beszczelnie

Chwyciłam rozgrzany uchwyt pod mały garnek :-(
Z jednej strony męczy mnie siedzenie w domu, a z drugiej bedzie mi brakowało tego mojego urwisa przez cały dzień
Obiecuje poprawe, mam nadzieje, że w weekend się uda! Póki co buziaki ślę dla wszystkich mamuś i dzieciaczków :***
)?
no, ale odespaliśmy w końcu;-) potem śniadanko itp, Misia została u babci a my pojechali. i UWAGA!!! pierwszy raz od 15 m-cy zaliczyliśmy kino:-):-):-)łowy totalnie nieudane, kątem oka widziałam jak szanowny małżonek kręci nosem na wsio co mi w oko wpadło i popsuł mi nastrój. za to Misiaczek dostał pizamkę polarkową
no jakby to mogło być, jakbym nie wróciła z czymś dla niej
)no ja pierdziele!!!!!wstyd totalny!!!!!!!!pojechali dziecku czekoladę przywiezli dobre,Oli się ich bała i to tyle z ich wizyty
zgiń przepadnij siło wredna a nieczysta!!!!!!!!!IDA nie wiesz co najlepsze na @??????????, jak to co???????? kolejna MISIA))

tak mi życzysz?!?!?! poczekaj jak cie zjadę jak będziemy się na żywo oglądać
;-)
ps. warecki daje radę więc daj tej "Drugiej Misi" spokojnie z jajka na jajko jeszcze z 10lat poskakać