reklama

Październikowe Mamy 2010

Amelka też:tak:.Wreszcie:-).
Wiesz,my w sumie to nawet planu nie mamy dokładnego na przyszłość...wszystko wciąż się zmienia...o wyjeździe tam razem tez mówiliśmy.no,ale znów "coś".Cóż,pozostaje nam czekac,az coś nas oświeci i wreszcie będziemy wiedzieli,czego naprawdę chcemy.

ja wiem!!! przeprowadzisz sie do FR i bedziemy razem imprezowac:))))))

IDA u nas ludzie sa wlasnie imprezowi i to nawet starsi lubia wyglupy i ani jedenj osoby nie bylo oburzonej nawet jak maka poleciala na klienta i jego towar:))) jeden gosciu tylko zapytal czy moze tak szybciutko skoczyc po make i do tego wredny usmieszek, na co ja odpowiedzialam" alez prosze bardzo juz bardziej biala byc nie moge":))) gosciu dal sobie odboj:)) unas ludzie lubia takie jaja:)))) wyobraz sobie- o tym juz pisalam- na moim panienskim latalam po ulicach w przebraniu zakonnicy, gwizdek w ksztalcie fiutka, czerwona peruka i szmina tez. zdjecia chyba widzialyscie. ludziom sie podobalo:)))))))))

a co do bzyku to moj bzyczek chcial a ja...usnelam doslownie na kociej dupie jak na poduszce ooo!

reklama
BETI uwielbiam jak jestes o tej porze:))))))) wiesz -za marzenia nie karaja a marzenie mozliwe od realizacji:)))

WIOLI winko czerwone, roczniki 2009 2010 ewentualnie 2010, Bordeaux, Vantoux, Beaujolais, Fitou. winka rozowe te same roczniki i obojetne jakie a sa dobre i biale winka to z Savoie, Gaillac, Bordeaux tez. nie kupuj rocznika 2008 bo mieslimy do dupy lato i kwasne sa ze bleeeeeeeeeee.

szmaty szmatami ale to nie znaczy że listy obecnosci nie sprawdzywuję:-p
wareckiego trochu jeszcze jest, zresztą muszę poczekać aż pralka uskuteczni sie w 100%...
Dziula i tego imprezowego ducha wam zazdroszczę.... bo mimo że ja domatorka to czuje ze odnalazłabym sie w takim otoczeniu:-D
(nie wiem po co ja tego Alt wciskam jak i tak byki wyskakują:crazy:poprawiać mi sie nie chce:-p)
wioli, może coś wiecej o tej konsekwencji?
i tu tak a propos napiszę: byłam ostatnio na spacerq z moją teściową i dzidzią ofkors, no i usłyszałam że chowam sobie małego terrorystę, bo jak tylko zapłacze to ja wyciagam z wózka i pozwalam jej pochodzić... a ja nie wytrzymuję tej jej minki a'la kaczucha, oczu Shrekowego kotka i łez... za to przy zasypianiu może ryczeć ile wlezie, aż zaśnie... ale skoro ona ma ochotę dreptać... ehhhhh, dupa jestem...

wioli,sprawdź u was w Tesco,czy mają Baron Lesart - niezłe:tak:Tylko to pamietam ,że i u nas było,a zapamieatałam bo mi sie z wampirem Lestatem skojarzyło:-D.a roczniki to tak,jak Dziulka podała- ona wie,co mówi:tak:

Ida - dzis na spacerku identycznie miałam:-D- oczka głodnego Murzynka ,no i pozwoliłam jej pochodzić.A że z powrotem na zmiane z J. ją nieślismy,bo juz nie dała się zapakowac,to szczegół;-):-D

....ja tez nie wiem,po co ten alt jest...ale już dawno stwierdziłam,że to złośliwa bestia,co żyje wlasnym życiem:baffled:

Dobra,winko wypite i dość,bo o krzesło się potykam i hałas robię:zawstydzona/y:.Idę do łóżka.Dobrej nocy,Dziewczyny:-).

Ostatnia edycja:
a uwierzycie ze we FR od 22h zakaz sprzedazy alkoholu?????? nawet na stacjach benzynowych nikt nie sprzeda nawet puszki piwa!! a nocnych sklepow u nas niet. malo tego wieszkosc sklepow pozamykane w niedziele a niektore otwarte sa tylko od 9-12. noooz szok. HAPPY ja juz wiem o ktorym mowisz:)))) na nim chyba pisze " fut de chene" jesli tak to wiem wszystko:) jak na winie pisze wlasnei tak to znaczy ze robilo sie w debowej beczce a nie z inoxu i tym zapachem przesiaknelo ze poezja:))

wlasnie otworzylismy moj prezent od klienta -szampana:))) kurde szkoda ze wiecej takich nie mialam wczoraj coby mi kupili takie dobre rzeczy:)

reklama
makuc :*** Ja też tęsknie :sorry2: już nie mówiąc o tym, że ostatnio mi się strasznie smutno zrobiła na myśl że miałyśmy się spotkać i nic z tego nie wyszło :-(
wiesz, że ostatnio i ja o tym myślałam? i też przyrko na serduchu mi się zrobiło, bo rzeczywistość okazała się niefajna w tej kwestii delikatnie powiedziawszy i wszystkie "zła tego świata" sprzysięgły się co by do spotkania nie doszło.

Pomyślałby ktoś,że moje dziecko po prawie trzygodzinnym aktywnym spacerze padnie...akurat!:baffled:
:szok:

.M. powiedział mi dziś przez telefon,że bardzo prawdopodobne,że "wpadnie" za 2 tygodnie :-):-):-).Gorsza wiadomośc to taka,że tylko na 4 dni...
pomyśl sobie tak: nieważne na ile, ważne, że BĘDZIE!!! :*

maqc, trza było do mnie na megazajebiaszczą ogórkową wpadywać:-D:tak::tak::tak:a nie na samca liczyć!te czasy kiedy ich psim obowiazkiem było upolowanie zarcia dla rodziny już minęły:crazy:prosba z mej strony cobyś cuś wiecej o Alutkowej zabawie w fikumikanie napisała:tak:żeś pusta istota to ja powątpiewam, tyś wolna od nałogów po prostu:rofl2:
maqc, ja takiego redds'a jeszcze nie widziałam...:-(musi mi wystarczyc warecki z soczkiem malinowym (a raczej pół...co to sie tak szybko kończy, do chusteczki zasmarkanej ja sie pytam, no!:crazy:)ps. ty jakaś mało zapobiegliwaś:-Dja jak mam 2 w domu to kolejny czteropak do koszyka wpada...:-D:rofl2::happy2:(...)
voice oglądam i ja... ale jakos nie pasi mi ten program:baffled:bywały lepsiejsze:tak:
o koniec:crazy:
heh, i co ja mam teraz robic?
M na nocce, sis przyjechała ale z mamusia pewnie nagadać sie nie moze, czuję ze po moim poście zalegnie standardowo cisza... dobrz e że jeszcze Allegro jest:-p
o IDA wieczorne helloł :laugh2: więc tak:
- jakbym wiedziała, że Ty ogórkową częstujesz to bym bez kitu teleportację uskuteczniła tym bardziej, że to moja najulubieńsza zupa jest!
- więcej o fikumiku na patyku:
dla dzieci 0-3 był specjalny plac zabaw z piłeczkami, ślizgawką, takim dmuchanym materacem i różnego rodzaju konikami/samochodami itp. zchizami to wsiadania na nie i brumbrania ;-) więc Młoda tak się szlajała z jednej zabawki do drugiej a jak jej się energia skończyła to sobie resztę fiku-miku zwiedzała, gdyż sala na 3 poziomy podzielona była i tak gdzie dała radę wejść tam wlizła i powiem Ci, że nie mogliśmy jej potem z tej zabawowni wyciągnąć tak jej sie spodobało. Potem na zamknięty fotorelejszyn wstawię to lepsiejszy ogląd sytuacji będziesz miała.
- chyba też musze sobie zapasy zacząć robić :-D
- voice of.... toże oglądała i jest zla bo programstronniczy jezzzd i mi się powoli odpodobywać zaczyna. A byłam nim zafascynowana z tym, że nie ze względu na otoczkę ale na poziom wykonawców. O!

i też nie wiem co mam ze soba począć, bo z TV nuuuudy, D. przed konsolą, % niet :-( dobrze, że BB jest :-p:happy::-D:rofl2:

[edit] zapomnialam IDA nie, nie.... wolna od nałogów to tak do końca nie jestem. W tym przypadku akurat ma ciemność myślenia się ujawniła :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry