reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisa, Nat, jak zazdroscicie to czasem podrzucę niezobowiązująco małego ssaczka na weekend, a ja sobie odpocznę. Co Wy na to? ;-)

Idolko, jak sprawdzasz obecność i mnie jeszcze pamiętasz to postaram się raz dziennie chociaż tu zajrzeć - żeby psychicznie się zrehabilitować.

No i muszę opuścić pokó jbo mi dzieć nie zaśnie jak siedzę przed kompem w jej pokoju, wrrrr...

reklama
chcialam pochwalic sie swoimi dziecmi na galeri ale niepotrafie wgrac zdjecia mozna gdzies przeczytac jak to sie robi?nat ja tak mialam jak jeszcze kubus byl malutki teraz juz nie z kolei jak nie zrobi kupy to tez juz mam schize ale zaraz zrobi po same lokcie i juz mi przechodzi:-)dobrze zrozumialas ma 6 lat i chodzi do drugiej klasy tutaj szkola zaczyna sie od 5 roku zycia niestety

Ostatnia edycja:
witam melduje sie.ale posta mega jeszcze nie bedzie>Oli daje popalic, moj M wolne okupuje komputer wiec nie mam jak dostac sie na net.
​wioli witaj
paolcia ​wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imieninek

Heh...przeleciałam niechlujnie...chyba kofeina dopiero do mózgu musi dotrzeć:baffled:.
Makuc,a kiedy drzemki miała Aliczka?
Wioli- dodawanie zdjęć tutaj akurat jest bardzo proste:tak:.Klikasz zwyczajnie na ten obrazek z drzewkiem na górze w pasku.Wyświetla Ci sie ramka "dodaj zdjęcie".Klikasz na "z komputera".Wyświetla Ci się "wybierz folder" - wybierasz z tego,co masz na kompie.Potem klikasz "wgraj folder" .I już:)))!
A ja chciałam napisac,że "Wiedziałam,że tak będzie":baffled::crazy:.Z ta zmianą czasu.Najpierw długo walczyła,po obiadku,bo zasnąć nie mogła.A teraz,jak wstała,to już ciemno:no:.Cały czas myślę,jak tu plan dnia zmienić,żeby dziecko jednak na słonku troche było,a żebym obiad zdążyła zrobić:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
...a mi ta chyba nie pomogła,bo zamiast odpisywac,to edytuję wciąż tamtego posta,bo myslę,ze sama jestem...no,porażka:zawstydzona/y:.Cofnijcie się stronkę,plizzz:zawstydzona/y:
Makuc,leć po kawkę.No,nie wiem...do 18.30 kuuupa czasu...a jak spała tylko do 12.00 to trochę mało.A jak teraz ją położysz,to wstanie Ci o 18.30 wesolutka jak skowronek i ciekawe,kiedy potem spać...ech,tak źle i tak niedobrze...Wiedziałam,że ta zmiana czasu wszystkim da w kość:baffled::angry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry