Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ona zawsze tak wstaje choc czesciej ok 7 tylko po zmianie czasu ona sobie budzika nie przestawila a od zmiany czasu wstawal maz do niej a ja spalam do 8:30-9. choc fakt do polnocy wybudzala sie co chwile z placzem i zasnwla po uzyciu dentinoxu ale nowych zwbow ni ma wiec chyba zbieg okolicznosci
Witam się z Wami na chwilkę, bo dziś Niunia daje mi od rana popalić a jeszcze pracy nie zaczęłam...
Chciałam złożyć Pawełkowi Kasi33 Wszystkiego Najlepszego W Dniu Pierwszych Urodzin a Wam miłego dzionka i zmykam na razie !!!
Nocka z jedna pobudką,ale wczoraj w dzień spała tylko godz i zasneła po 20 na siedzaco w wózku
Kasis spóżnione wszystkiego najlepszego Emilia trzymam kciuki za pomyśne wiadomości Kasia wszystkiego najlepszego dla Pawełka Mamaagusi może rzeczywiście przebija się ząbek
Elwirka dla Ciebie też spóźnione bzyczenia urodzinowe) Beti bo masz kochanego męża,który docenia trud wychowawczy kobiety)mam nadzieje,że mi również sie poszczęści)nie ma brata?hehe Kania życzę wytrzymałości i wiesz czego Mamagusi mam nadzieje,że zaraz pójdzie lulu)
Słuchajcie powiedzcie mi czy 4 jak wychodzą to wygląda to jak jakiś stożek?on ma takie po dwóch stronach i twarde jak diabli ,nawet coś tam prześwituje,ale jeszcze nie jest na zewnątrz(
Kasis,a wiesz,ze ma i to młodszego???Qrczę...chyba troszkę się spóźniłaś,bo ostatnio go widujemy z jakąś dziewczyną....ale byś miała z nim dobrze.Złoty człowiek,naprawdę.
Kasis Oliwii przebiły się już górne czwórki ale szczerze mówiąc ciężko mi powiedzieć jakie dziąsło było przed przebiciem. Są to duże zęby a u niej na razie widać takie szpice...