reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ona zawsze tak wstaje choc czesciej ok 7 tylko po zmianie czasu ona sobie budzika nie przestawila a od zmiany czasu wstawal maz do niej a ja spalam do 8:30-9. choc fakt do polnocy wybudzala sie co chwile z placzem i zasnwla po uzyciu dentinoxu ale nowych zwbow ni ma wiec chyba zbieg okolicznosci

Witam się z Wami na chwilkę, bo dziś Niunia daje mi od rana popalić a jeszcze pracy nie zaczęłam...
Chciałam złożyć Pawełkowi Kasi33 Wszystkiego Najlepszego W Dniu Pierwszych Urodzin a Wam miłego dzionka i zmykam na razie !!!

Nocka z jedna pobudką,ale wczoraj w dzień spała tylko godz i zasneła po 20 na siedzaco w wózku

Kasis spóżnione wszystkiego najlepszego
Emilia trzymam kciuki za pomyśne wiadomości
Kasia wszystkiego najlepszego dla Pawełka
Mamaagusi może rzeczywiście przebija się ząbek

Elwirka dla Ciebie też spóźnione bzyczenia urodzinowe:))
Beti bo masz kochanego męża,który docenia trud wychowawczy kobiety:))mam nadzieje,że mi również sie poszczęści:))nie ma brata?hehe
Kania życzę wytrzymałości i wiesz czego:)
Mamagusi mam nadzieje,że zaraz pójdzie lulu:))
Słuchajcie powiedzcie mi czy 4 jak wychodzą to wygląda to jak jakiś stożek?on ma takie po dwóch stronach i twarde jak diabli ,nawet coś tam prześwituje,ale jeszcze nie jest na zewnątrz:((

Kasis,a wiesz,ze ma i to młodszego???:-DQrczę...chyba troszkę się spóźniłaś,bo ostatnio go widujemy z jakąś dziewczyną....ale byś miała z nim dobrze:tak::-D.Złoty człowiek,naprawdę:tak:.

reklama
Kasis Oliwii przebiły się już górne czwórki ale szczerze mówiąc ciężko mi powiedzieć jakie dziąsło było przed przebiciem. Są to duże zęby a u niej na razie widać takie szpice...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry