Wioli ja też nie jestem tu od początku, piszę od lutego.
Dziewczyny są super, przyjęły mnie ciepło, fakt na początku ciężko było się połapać w tematach już nawiązanych ale dałam radę więc nie poddawaj się i pisz z Nami, zwłaszcza co u Was, o dzieciaczkach, o życiu itp itd :-)
Natolin współczuję nocki, może zębów nie widać, żeby szły ale ja również podejrzewam że mogą być przyczyną u Piotrusia tych kupek, Oliwii teraz też idą koleje i znów kupek więcej...
Elwirka ja olejem lnianym i sudocremem na zmianę smarowałam, dziś dupcia już cudna :-)
Emiliab mężusiowi zdrówka pożycz od Nas. Ale macie oboje wyczucie czasu, telepatia.
Happy widzisz u Was przywiązanie do maskotki a u mnie teraz smok jest największym przyjacielem, tzn. strasznie się go domaga w ciągu dnia, ale ja jej daję tylko do spania. Nie ma ulubionej przytulanki, choć ma ich tyle że masakra to jednak jakoś żadnej nie obdarowała tym uczuciem naj...
Kasis ooo to się Błażejek rozochocił na bieganie :-)
Mamaagusi Ty to masz dobrze z Agusią i jej spankiem :-)
Dziulka zdrówka dla Ciebie i Leane.
Ida współczuję wieczornych atrakcji zabawkowych na podłodze i niezasuniętej rolety, zdarza się każdemu. Ja też zawsze wszystko przed kąpielą już składam, co by nie mieć niespodzianek jak Oliwia zasypiać będzie i chyba tyle na razie bo praca goni....
Roxannka, Makuc, Doris, Sarisa i reszta mamuś meldować się po weekendzie ;-)