reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc tekst chyba sobie wydrukuję i przywieszę w domu :-)
Dziulka Ty mi nawet nie pisz o takim spaniu, bo dla mnie to jest taka abstrakcja i takie marzenie, że się zaraz popłaczę chyba.
Dawidowe dokładnie tak mam - nieważne kiedy idę spać, ważne o której wstanę.
Gratuluję posta 3000 :-)
A z liczbą dzieci to ja przeciwnie - nigdy nie chciałam tylko jednego...
Ida ja bym się chyba do aparatu nie przekonała, ale jak Ty chcesz to czemu nie ;-)
Doris Ty lepiej napisz jak tam ten weekend wyglądał ;-)
Dagisu jak ładna pogoda to chyba warto nawet bez wózka, ja chodzę tak często, mimo iż mój też koniecznie chce w swoją stronę

Hej dziewczynki witam się po weekendzie,niestety nie dalam rady wejść na bb bo mała była przez te dni tak absorbująca że wieczorami padałam na pyszczek.Dziś juz lepiej i wieczorek napewno spędzę z Wami.Wczoraj byliśmy w galerii bo mój S chciał sobie buty kupić no ale z nim to gorzej niż z dzieckiem bo zero samodzielności a wogóle to stwiedzilam że mamy inny gust i te co on wybrał to mi się nie podobały albo odwrotnie i w ostateczności nic nie kupił.No i wogóle to cena tych butów mnie powaliła masakra ja bym sobie ze trzy pary kupiła.Mala śpi a ja trochę poczytam.Tak więc do wieczora kochane.

ika co do kupna butów to mi się przypomniał nie zły kawał. Oj dawno to było dawno bo jakies 10 lat temu. POjechałam z byłym narzeczonym a były to nasze początki bo jakieś szpilki. On miał wtedy brązową skórzaną kurtkę. Tak sobie ogladam ogladam i tak kątem oka widze że jest obok w tek brązowe kurteczce. Jedne mi się spodobały i tak wsadziłam temu swojemu przed nos te buty i pytam się ładne? kupić? ale chłop miał oczy bo okzało się że to całkiem inny chłopak. Zjarałam cegłe i poszłam szukać swojego :-D:tak:

dziekuje dziewczyny bardzo:-)

napisalam tak bo troche glupio sie czulam ze pisze non stop o sobie a wam niemam co odpisac niechcialam zeby moje posty wygladaly tak ze tylko o sobie pisze a wam napisze ''gratki'' bo niechce zeby moje wypociny skladaly sie tylko z gratulacji a czasem gdy ktoras o cos pyta niewiem czy powinnam zabierac glos,ale jesli wam nie przeszkadzaja moje posty i chociaz jedna z was je czyta bede was dalej zanudzac opowiesciami o mojej familiadzie a ze mohe gadac o nich non stop to mysle ze szybko dobije do ilosci postow nat;-)takze zaczynam;bartek dzis nie poszedl do szkoly do 2 w nocy biedny plakal piekla go pupa w srodku dalam mu paracetamol pozniej jeszcze nospe i w koncu o 2 mu przeszlo niechcialam go budzic rano bo zmeczyl go ten bol bardzo do tego jak by go bolalo w szkole jeszcze to niewiem co by bylo naszczescie juz mu przeszlo niewiem po czym to bylo niejadl nic ostrego ani slodyczy biegunki tez niemial , serce mi sie krajalo jak mowil mamo prosze niech to juz nie boli.moj k tez nie jest w pracy bo konczy mi sie przeglad w aucie a ja sie na tym nieznam wiec pojechal zrobic.przy okazji zaliczylam sklep i kupilam dzieciom buty takie same zreszta(lubie ich ubierac w takie same ciuchy)chcialam kupic takie same k ale niebylo rozmiaru:wściekła/y:tych butow kubus nie sciagnie na bank przetestowalam w sklepie.u nas dzisiaj zimno jak cholera do tego pada dzis nie robie obiadu jupiiii skorzystamy z kfc a co!

reklama
Oj dawno to było dawno bo jakies 10 lat temu. POjechałam z byłym narzeczonym a były to nasze początki bo jakieś szpilki. On miał wtedy brązową skórzaną kurtkę. Tak sobie ogladam ogladam i tak kątem oka widze że jest obok w tek brązowe kurteczce. Jedne mi się spodobały i tak wsadziłam temu swojemu przed nos te buty i pytam się ładne? kupić? ale chłop miał oczy bo okzało się że to całkiem inny chłopak. Zjarałam cegłe i poszłam szukać swojego :-D:tak:
:-DOj może by Ci obcy facet jednak kupił te buty !!!

Wioli biedny Bartuś, pochwal się tymi bucikami dla chłopców :-)

Gardło mnie nadal tak boli, że śliny przełknąć nie mogę a do lekarza nie mam kiedy iść :-(
Oliwia ma się lepiej ale do żłobka na razie nie idzie, może w środę.
Kupowałyście już zimowe buciki dla dzieciaczków, jak tak to pochwalcie się :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry