reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
:-D:rofl2:

Tylko ciekawam co malz by na to powiedzial, jak wroci do domu. A w ogole to on za 10 minut konczy prace i pewnie za jakies pol godziny bedzie w domu. Musze chociaz sprawiac wrazenie, ze jakis obiad gotuje :blink:

witam wieczornie. cholera 11 stron mam do nadrobienia????????????, was pogwizdalo!!!!!!!!!!!!

w pracy spoko, dzisiaj zarzadzalam kasami automatycznymi gdzie ludzie sami skanuje artykuly i placa i mialam uwage podzielona na 4 kasy i ekran taktylny przed moja geba. nie obylo sie bez zrypania kilku klientow ktorzy zamiast poprosic o pomoc po prostu zaczeli pyskowac, co z mojej strony skonczylo sie darciem ryja na pol sklepu i zdominowaniem pacjentow... coz taka jestm, jak lusterko, jak ktos grzecznie to ja tez, jak ktos ryja drze to ja tez.

poza tym Leane ma sie lepiej ale mimo cud pogody na dwor dzis nie poszla jeszcze. w kazdym razie puki co to spi i mam nadzieje ze tak bedzie bo jutro mam na rano.

MALA MI tak sms pisalam ja bo Leane nie wpadla na lepszy pomysl :-D
MAMAGUSI na twoim miejscu nie oblabym sie bez lekarza bo w tym wieku problemy takie miec to lepiej teraz leczyc niz na starosc zdychac z bolu i wogole.

OLENA witaj :)) osobiscie cie nie kojarze ale pisz duzo o sobie i wogole:)
HAPPY jak ty na FR bedziesz jechac to nei daj cie czort cobys do nas nei przyjechala bo normalnie cie poszatkuje;-)a co do syropku i humorku to moze pomerdalas buteleczki kochana??:rofl2:

IDA noz glizda jedna nie wiem jak doszla do tego zeby akurat przypadkowo wlezc w wiadomosci i jeszcze ja wyslac...naciskala se pewni ikonki i jak nacisnela I w kontakcie to wyszlo IDA bo tak cie mam zapisana:)

poza tym MAMAGUSI i ta cala dyskusja o krowach .... :-D:-D

...ja też...jeszcze na Makucka czekałam,bo obiecywała chyba,że wieczorem będzie...ale sie chyba nie doczekam.
dobrej nocy wszystkim.Trzymajcie kciuki,żeby tym razem Amelka nie miala takiej nocki,jak wczoraj.Zreszta już jej drugi raz dawałam właśnie syrop.Wyglądało to,jakbym dziecko mordowała:no::baffled:- ona pluła,a ten syrop taki strażacko czerwony.Kto to wymyśla takie kolorki???:szok::crazy:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry