R
rysia85
Gość
heloł
czy ja kiedyś nauczę kłaść się spać o normalnych porach??znowu pół nocy zajmowałam się wszystkim oprócz spania (żeby nie było "skakaniem" też nie
)a teraz jestem mało przytomna...no nic nie będę narzekać bo to tylko moja wina (bo Miłosz spał grzecznie całą noc)
Happybeti oby wena powróciła (=humorek)
a tak poza tym mężulek będzie z Wami już za miesiąc więc nawet się nie obejrzysz a szybko zleci i znowu będziecie razem

Natolin Tobie też życzę aby humorek zamiast taki se-był z każdą chwilą tylko lepsiejszy
a co do Oleny to ja też ciągle myślę co tam u niej?mam nadzieje że dzisiaj się pojawi choć na chwilę
no nic jeszcze do Was wróce...a tymczasem zmierzam w kierunku kuchni zrobić Miłoszowi śniadanie,choremu (marudzącemu) M też no i sobie kaffke bym za szybko nie padła...
Miłego dnia!!!
czy ja kiedyś nauczę kłaść się spać o normalnych porach??znowu pół nocy zajmowałam się wszystkim oprócz spania (żeby nie było "skakaniem" też nie
)a teraz jestem mało przytomna...no nic nie będę narzekać bo to tylko moja wina (bo Miłosz spał grzecznie całą noc)Happybeti oby wena powróciła (=humorek)
Natolin Tobie też życzę aby humorek zamiast taki se-był z każdą chwilą tylko lepsiejszy
a co do Oleny to ja też ciągle myślę co tam u niej?mam nadzieje że dzisiaj się pojawi choć na chwilę
no nic jeszcze do Was wróce...a tymczasem zmierzam w kierunku kuchni zrobić Miłoszowi śniadanie,choremu (marudzącemu) M też no i sobie kaffke bym za szybko nie padła...
Miłego dnia!!!
,bo najtańsze były
- 25 zł paczka,jednak wolałam miec spokojną głowe.Dziś kupię Babydream,a te będa tak od czasu do czasu,bo choć jak dotad 2 jej ubrałam i w sumie zastrzeżeń nie miałam,to jednak jakos dziwnie z nimi i wolę Babydream.no,ale nie wyrzucę,więc jakoś powoli zużyję.A że to 4,do 18 kg,to dam radę
jedną paczkę sprzedałam, a część która mi została z drugiej paczki może też po mału zostanie przeze mnie zużyta. Tylko na moich było napisane, że do 14kg ;-) ale jeszcze 2kg w sumie nam brakuje i tak ;-)
.
:-(