reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

heloł:)
czy ja kiedyś nauczę kłaść się spać o normalnych porach??znowu pół nocy zajmowałam się wszystkim oprócz spania (żeby nie było "skakaniem" też nie:laugh2:)a teraz jestem mało przytomna...no nic nie będę narzekać bo to tylko moja wina (bo Miłosz spał grzecznie całą noc)
Happybeti oby wena powróciła (=humorek):)a tak poza tym mężulek będzie z Wami już za miesiąc więc nawet się nie obejrzysz a szybko zleci i znowu będziecie razem:):)
Natolin Tobie też życzę aby humorek zamiast taki se-był z każdą chwilą tylko lepsiejszy:)
a co do Oleny to ja też ciągle myślę co tam u niej?mam nadzieje że dzisiaj się pojawi choć na chwilę:)

no nic jeszcze do Was wróce...a tymczasem zmierzam w kierunku kuchni zrobić Miłoszowi śniadanie,choremu (marudzącemu) M też no i sobie kaffke bym za szybko nie padła...
Miłego dnia!!!

reklama
a ja idę zrobić sobie śniadanie i marzy mi się taka jajeczniczka jaką sobie wczoraj zrobiłam, ale jednak zrobię coś lżejszego...
Happybeti a jak sprawa pieluch?

Nat,Rysia ,dzięki...nie wiem sama,na pewno wyjazd M. dużo zaważył,bo teraz pogadac nagle nie ma z kim i rozśmieszyć mnie nie ma kto...Ale nie tylko to...bo i olena mi "w głowie siedzi" i...jakoś tak...jesiennie nagle na duszy mi się zrobiło....musze się wziąć za coś konkretnego,coby się czyms zająć ...chyba...sama nie wiem,jakaś dziś "nie w sosie "jestem...
A,pieluchy...no,więc poszłam do tesco i kupiłam...Huggiesy:szok:,bo najtańsze były:-p- 25 zł paczka,jednak wolałam miec spokojną głowe.Dziś kupię Babydream,a te będa tak od czasu do czasu,bo choć jak dotad 2 jej ubrałam i w sumie zastrzeżeń nie miałam,to jednak jakos dziwnie z nimi i wolę Babydream.no,ale nie wyrzucę,więc jakoś powoli zużyję.A że to 4,do 18 kg,to dam radę:-p;-)

Ostatnia edycja:
Hello,
My dzisiaj już nie śpimy od 7. Mąż dzisiaj zaspał do pracy, o 4 miał już być w pracy a wstał dopiero o 3:45. No ale mówił że nawet dużo się nie spóźnił. Dobrze że mu wieczorem zrobiłam kanapki do pracy bo tak to by nawet nie miał co zjeść w pracy.
Dzisiaj mam dzień wolny.
Mam nadzieje ze makuc, happybeti powrócą nastroje do pisania :* a Tobie natolin humorek sie polepszy :)
Również czekam na wieści od Oleny:-(.

No i prosiłabym o trzymanie kciuków w słusznej sprawie, na razie nie chcę nic zdradzać żeby nie zapeszać:-(. Kciuki się nam bardzo przydadzą!

Mala mi trzymam kciuki!
Happybeti u nas huggiesy uczulały :baffled: jedną paczkę sprzedałam, a część która mi została z drugiej paczki może też po mału zostanie przeze mnie zużyta. Tylko na moich było napisane, że do 14kg ;-) ale jeszcze 2kg w sumie nam brakuje i tak ;-)

Nat,masz racje,jest do 14,nie wiem,czemu to 18 mi się wydawało:szok::zawstydzona/y:.
A co do uczulania...heh...u nas nawet jakby,to teraz i tak bym nie rozpoznała,bo wciąznie jest dobrze ze skórą u Amelki- już mandarynek nie daję,ale wciąz sie utrzymują te czerwone plamy...i bądź tu teraz mądry...a moze to jednak ryba byała?ale jak makrelę dawałam,było ok...eeech...:no::-(
A jeszcze poszła sprawdziś paczkę Babydream i tam 4 jest 7-18 kg,to może przez to,bo wydawało mi się,ze te rozmiary podobne,a jednak nie,4 czwórce nierówna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry