Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi :-( :*** coś poważnego się stało???kania dziękuję. nastrój nadal kiepski ale to już z zupełnie innego powodu
Tyle że tutaj chyba potrzebne jest powiedzenie tego wprost, bo z tego co piszesz chyba sama się nie domyśli...Dzięki :*** raczej od leków, niż od jedzenia, z nerwów może też ciut ;-) Napiję się miętki i przejdzie.kania od czego Cię ten żołądek boli? Jakieś nerwy czy może coś nie tak zjadłaś?
Zatem trzymam mocno kciuki, żebyście się dogadali, wątpliwości pewnie oboje macie ale się uda !!! Głowa do góry !!!kania nic poważnego. ok. napiszę, że próbuję dojść do ładu z przyjacielem bo wpadliśmy w pułapkę kłótni i cały czas liczę na to że się doagadamy tylko zaczynam mieć wątpliwości czy on tego chce. niestety chyba będzie ciężko...

? ach Ty to masz dobrze
chociaż chwila, u mnie też sie sama zrobiła - teściowa ugotowała 
Maly sie obudzil z placzem ,patrze na zegarek ok pora jedzenia,robie jedzonko daje mu a on cos nie chce
.przez przypadek spojrzalam jeszcze raz na zegarek a dopiero 24.30
Nie wiem jak ja widzialam inna godzine
ja swego czasu bardzo czesto cierpialam na bole zoladka wiec wiem co to znaczy.