• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Beti tulam Cię kochana mocno smutno Ci z powodu wyjazdu kochanego:(((( byle by do świąt:**
A ja dzis byłam w pracy i czkam na mojego synusia teraz bo był u taty, ciekawe jak sie czuje ,czy kaszle.
Może faktycznie winą tego choróbska były zęby...
Kaniu skarbie wytrwałości

reklama
Jestem i ja. widzę, że jakies takie nietakie nastroje na forum dzisiaj :-( do mnie dzisiaj "cudowna" @ przyjszła, więc zamiast gdziekolwiek wyjść - siedzę w domu i zwijam się z bólu :no: dobrze, że D. lepszy dzień ma to przynajmniej i Alicją się zajmuje i sprząta i zmywa :rolleyes2:
HAPPY o tej porze na spacer? chociaż zobaczylam, że to dopiero 16.20 jest. nie lubię jak tak szybko się ciemno robi, bo mimo, iż jest 15 to mi się wydaje, że juz późno wieczór i z chęcią bym blanociała albo coś. a na "wieszco" odpiszę wieczorkiem jak spokojnie myśli pozbierać będę mogła :*
oo DORISEK się pokazała widzę :-) z tymi klubami to i w Lnb. podobnie jest - te które za "moich" czasów na topie były aktualnie pustakmi świecą. A szkoda...
EFA dziewczyny dobrze piszą. Może sytuacja z praca tak jak u HAPPY wyglądać będzie? nie smutaj. Jak nie ta to inna - lepsza się znajdzie.
KANIA co dobrego jadłaś? oo i o żołądku doczytałam. Współczuję.
KROMA jedno jest pewne a) jesteś ekonomiczna w piciu, b) alkoholiczki z Ciebie nie będzie ;-) Jak Ci sie film podobał? Czytałam opinie, że bez polotu jest. Ale to tylko jakieś idiotyzmy na wp przeczytane, stąd moje pytanie. Noi fajnie, że Ola zaczyna powoli się do nocnika przekonywać. Może tak już zostanie i problemy z kupsztalem rozmazanym gdzie popadnie w zapomnienie pójdą?
DOBRANOCKA jak to jest z taką 2ką szkrabików? Dajesz sobie spokojnie radę? Jak Justysia się w stosunku do Wojtka zachowuje? nie jest zazdrosna?
WIOLI zaskoczylaś mnie informacją, że Bajm jeszcze gdzieśtam koncerty daje. Sama z chęcią bym się wybrała na takowy.
ALICJA smacznego! czekolada na wyczerpanie najlepsiejsza. może i ja D. do sklepu niebawem wyślę? :-p:laugh2:
SHEENEY
nie ma tyo jak nocne rozkojarzenie :rofl2: Ja kiedyś Alutkę o 9 rano jeszcze kłaść spać chciałam, bo byłam pewna, że to środek nocy jest jeszcze.
MAŁA_MI kciukasy som!!!
KAHAAA mam nadzieję, że uporałaś się w miarę sprawnie z zaległościami? dzisiaj już nie zdążyłam ale POZDRAWIAM Cię w ramach jutra.
NAT i Ty smutasz? :-( odnośnie moich kontaktów z ludźmi coraz częściej mam podobne wnioski. Z tym, że u Ciebie to pewnie kwestia taka się się z kims posprzeczałaś albo coś? Bo ja po prostu ostatnio jakos stronię od towarzystwa i coraz bardziej odludkiem się staję :crazy:
MAMAAGUSI :*** obyście się porozumieli szybciorem!

i chyba tyle. Znaczy na pewno nie, bo posty z rana pominęłam. Ale juz czasu na doczytanie nie mam niestety.

Dopiero zjadła serek i banana, posprzątałam zabawki i ubrałam siebie i Amelkę "do połowy",tzn. jeszcze bez wierzchniej warstwy.
Spacer wieczorem to u mnie norma- czas szybciej leci do spania Amelki;-):tak:.Ale dzis mam ochotę połazic dłużej,a jak wyjdzie,sie okaże:-p.Poza tym zobaczyłam,że mleko znów trzeba kupić,bo się kończy...

Oddaj mi trochę Twojej weny do chodzenia pora wieczorową. Znaczy w sumie porą kiedy jest już ciemno, bo mnie o tej porze chyba tylko przymusem się z domu wyciągnąć udaje ;-)

Hejo Mamusie
Dobranocka Ty to jesteś super mama
Joli fajnie, że do kina poszliście :-)
Mała mi zaciągniete
Sheeney super, że się Tomcio wyszalał a pomyłka godziny teraz mam na non stopie.....wstajesz ciemno, jesz odbiad ciemno idziesz spać ciemno no żesz wrrrrrrrrr..............
Mamagusi nie martw sie dogadacie się jak nic :-)
Wioli współczuję takiej koleżanki.
Dorisek balety do 3......a później w łóżeczku sama bez pijanego chrapiącego obok chłopa no Tobie to tylko pozazdrościć
Efcia nie martw się. Dobrze będzie. Mój też tak miał. odezwiemy się za 2 tygodnie i co zadzwonili prawie po miesiącu, bo natłok spraw i czegoś tam. A teraz mój M. ma super pracę :-)
Alicja tym sposobem i ja idę po czekoladę i przykro, że taki psychicznie męczocy dzień ehh :-(
Nat ło ale pojechałaś no co Ty piszesz?? Co się stało??
Rysia,Baska zdrówka dla małżowinków Waszych ;-). I ja dołączam do grupy mającej dwójkę dzieciaków w domu
Kasis gratuluję ząbków kolejnych
Kania jak brzuszek?
Makuc współczuję @
Roxi Oxi a gdzie Ty.
hej kochane:)
kiedy ja mam chwile czasu to na bb pustki:)no nic melduje tylko że weekend w szkole zleciał całkiem szybko,humorek lepsiejszy,nastawienie do świata pozytywne (jak na razie),tylko jedyne utrapienie to chłop chory w domu (=marudny dzieciak) a tak poza tym to Roxi doczytałam że podobał nam się ten sam aktor Patric Swayze no i to tyle... reszte napiszę jutro a tymczasem dobrej nocy:)

jak byłam nastką i w Dirty i ja go uwielbiałam :-) ehhhhh zresztą mój syncio miał się Patryk nazywać oczywiście wiadomo dlaczego hehe ;-)

to tyle...pewnie kogoś pominęłam :-(, ale nie chciałam wybaczcie

no i mój humor uciekł ode mnie tak szybko jak się pojawił...nie wyrabiam się z niczym co mam w planach,mój mały maruder jest jeszcze większym maruderem (idą mu chyba zęby) a duży maruder będący w domu na zwolnieniu to już w ogóle maksi maruder (niech on w końcu idzie do pracy bo jak wiecie chory facet=kłopot w domu)no to się wyżaliłam...wróce do Was wieczorkiem (jesli Miłosz uśnie wcześniej niż ostatnio kładzie się spać,czyli.ok.23 to przynajmniej jeszcze z kimś pogadam bo jak wchodzę później to niestety pustkami świeci to nasze bb):szok::happy::rofl2:
aaa i w środę idę do kina na listy do m??i odnosnie tego mam pytanko:czy któraś z Was była i jej się podobał ten film??!!:happy:

Edit:ooo Sarisko jesteś...dobrze Cię "słyszeć" bo już dzisiaj dzwoniłam do Ciebie (ale nie odebrałaś??no trudno nie lubisz mnie)bo zastanawiałam się czy wszystko u Ciebie (u Was) w porządeczku że tak nas zaniedbujesz??!!no ale napisałaś więc już Cię tel.męczyć nie będę:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RYSIA na wątek o książkach i filmach looknij - tam dziewczyny rozmawiały o tych "Listach.." z tego co widziałam. A tą 23 mnie przeraziłaś. U nas o 19 już dawno dziecia blanoć uskutecznia. Inaczej chyba bym jak zombi już wogóle chodziła.

maquc ja tam jeszcze pracuje wiec moze byc w ramach dzisiaj.
tak was podczytuje aly czas ale nie moge sie wbic, bo mi co troche ktos przeszkadza. ludzie to normalnie nic nie rozumieja.
wlasnie sobie uporzadkowalam biurko, czesc papierow rozdalam po ludziach, moze ktos cos zrobi, a moze sie zgubia... wiecie co, ja to lubie moja prace.
sairska - a ty co tak malo o sobie? co u cie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry