Jestem i ja. widzę, że jakies takie nietakie nastroje na forum dzisiaj :-( do mnie dzisiaj "cudowna" @ przyjszła, więc zamiast gdziekolwiek wyjść - siedzę w domu i zwijam się z bólu

dobrze, że D. lepszy dzień ma to przynajmniej i Alicją się zajmuje i sprząta i zmywa
HAPPY o tej porze na spacer? chociaż zobaczylam, że to dopiero 16.20 jest. nie lubię jak tak szybko się ciemno robi, bo mimo, iż jest 15 to mi się wydaje, że juz późno wieczór i z chęcią bym blanociała albo coś. a na "wieszco" odpiszę wieczorkiem jak spokojnie myśli pozbierać będę mogła :*
oo
DORISEK się pokazała widzę :-) z tymi klubami to i w Lnb. podobnie jest - te które za "moich" czasów na topie były aktualnie pustakmi świecą. A szkoda...
EFA dziewczyny dobrze piszą. Może sytuacja z praca tak jak u
HAPPY wyglądać będzie? nie smutaj. Jak nie ta to inna - lepsza się znajdzie.
KANIA co dobrego jadłaś? oo i o żołądku doczytałam. Współczuję.
KROMA jedno jest pewne a) jesteś ekonomiczna w piciu, b) alkoholiczki z Ciebie nie będzie ;-) Jak Ci sie film podobał? Czytałam opinie, że bez polotu jest. Ale to tylko jakieś idiotyzmy na wp przeczytane, stąd moje pytanie. Noi fajnie, że Ola zaczyna powoli się do nocnika przekonywać. Może tak już zostanie i problemy z kupsztalem rozmazanym gdzie popadnie w zapomnienie pójdą?
DOBRANOCKA jak to jest z taką 2ką szkrabików? Dajesz sobie spokojnie radę? Jak Justysia się w stosunku do Wojtka zachowuje? nie jest zazdrosna?
WIOLI zaskoczylaś mnie informacją, że Bajm jeszcze gdzieśtam koncerty daje. Sama z chęcią bym się wybrała na takowy.
ALICJA smacznego! czekolada na wyczerpanie najlepsiejsza. może i ja D. do sklepu niebawem wyślę?

SHEENEY nie ma tyo jak nocne rozkojarzenie

Ja kiedyś Alutkę o 9 rano jeszcze kłaść spać chciałam, bo byłam pewna, że to środek nocy jest jeszcze.
MAŁA_MI kciukasy som!!!
KAHAAA mam nadzieję, że uporałaś się w miarę sprawnie z zaległościami? dzisiaj już nie zdążyłam ale POZDRAWIAM Cię w ramach jutra.
NAT i Ty smutasz? :-( odnośnie moich kontaktów z ludźmi coraz częściej mam podobne wnioski. Z tym, że u Ciebie to pewnie kwestia taka się się z kims posprzeczałaś albo coś? Bo ja po prostu ostatnio jakos stronię od towarzystwa i coraz bardziej odludkiem się staję
MAMAAGUSI :*** obyście się porozumieli szybciorem!
i chyba tyle. Znaczy na pewno nie, bo posty z rana pominęłam. Ale juz czasu na doczytanie nie mam niestety.