• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Emiliab jaką zupę na dziś upichciłaś???
mnie żołądek boli....

a) pomidorówkę na żeberkach(które już zjadł mąż;-))
b) I jak żołądek? Przeszedł po ziółkach?:****
emiś u Ciebie zupa sama sie robi :-D ? ach Ty to masz dobrze :-p chociaż chwila, u mnie też sie sama zrobiła - teściowa ugotowała :rofl:

No tak:tak:. Jakoś szybko mi poszło wrzucenie warzyw do wywaru z żeberek,że stwierdziłam,że zupa się sama ugotowała:laugh2:

kahaaa uwielbiam twoje posty,jak piszesz z pracy:laugh2:. Niesamowicie mi humor poprawiają

dobranocka super mamusia z ciebie! I niech katarek idzie precz!!!!
doris super,że się pobawiliście:-). My z małżem kilka lat temu stwierdziliśmy,że na balety jesteśmy"za starzy":-p
kroma oby kupy Olki znalazły się wyłącznie w nocniku:tak:

Co to ja jeszcze miałam?

reklama
emiś, kania, :****************************
ja w końcu po korkach
czuję że mnie coś rozbiera, i nie jest to mąż. no ale co się dziwic grypie, jak pewnie mnie ostatnio obserwowała i stwierdziła że skoro mąż mnie nie "bierze" to chociaż ona mnie "weźmie":rofl2::crazy::sorry2:
a poza tym to od kilku wieczorów dziecię robi nam hardcore. nie w sensie płaczu ale kręcenia się, wiercenia itp itd- w zwiazku z czym uśpienie jej zajmuje minimum 2h a jeszcze najlepiej jakby tatus spał obok dzidzi na kanapie:crazy: więc nie dosć że mam ostatnio wiecznie zmęczonego fagasa w domu to jeszcze dziecię psuje nam wszelkie możliwe nadzieje na wspólne chwile wieczorem.
a że @ się wielkimi krokami zbliża to se nie poużywa małżonek w najbliższym czasie:-p
niom........ a do tego jeszcze młoda złapała katar. nie wiem czy po wczorajszej drzemce na dworze (podobno trochę zmarzła) czy sprawdzą się moje podejrzenia kolejnych zębolów wychodzących:baffled:do tej pory jak Miśka ząbkowała to właśnie miała katar a mnie ........ męczyła wciąż wykluwająca się ósemka!!! i właśnie męczyć znów zaczęła...nie widzę racjonalnych powodów takiego synchronu ale fakty faktami:nerd:zobaczymy...
czarny poniedziałek - tu sie zgadzam
tulam wszystkie "w czerni"
i spadam po dzidzi

Witam się i ja;-)
Laptopa nadal niet,serwis go czeka,coś z baterią bo nie ładuje,kupiłam nową i nie działa:wściekła/y:
U nas wszystko dobrze,tylko Karolkowi idą zęby na całego,jedna prawa trójka górna i piątki na dole po prawej i lewej stronie:rofl2: podziwiam go bo dziąsła ma takie czerwone a te zęby takie dużeeee a jemu nic nie dolega,humorek ma,bawi się na całego,sam sobie dłubie w tych zębach,kochany chłopak:tak:

Buziaki dla wszystkich

mamaagusi a to chodzi o tamtą dyskusję na "Szczepionkach"????No,przecież,że chcemy:tak:.O ile sam zainteresowany ma chęć,oczywiście:sorry2:.Tamtym to sie nie przejmuj,jakies nieporozumienie bez sensu,ja naprawde wtedy napisałam tylko ze swojego punktu widzenia,związanego z moimi oporami z powodu NOPu,a nie dlatego,żebym negowała wiedze i dobrą wolę Michała:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry