• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kahaa a Ty sie ucz :) i zeby bylo smieszniej to ja tez z tela klikam hehe ;). A i od dzis ja tez oracuje po angielsku :)
nat,maagusi ja odkad przestalam napierac na przyjazn na ktorej mi zalezalo zaczelfakt nie meska jakos docenilam to co mam :)...
michal dzieki
ida mam nadzieje, zr jefnak grypa nie ma na Ciebie ochoty ;). I wspolczuje usypiania.
emis to jak mowisz, ze pomidorowka sama sie robi. To jutro sprobuje ;) mniam mniam
dawidowe i ja tez twista lubie, ale chyba wole cherry cole
kania a teraz zapraszam do mnie z niseczka, bo mi slinka cieknie tak uwielbiam Twoj dzisiejszy obiad

Edit:
Ika co u Was? Bylas zniklss? Jak siostra?

sariska jestem jeszcze chwilkę a u nas jak u nas nudy,a siostra jak na moje to dobrze chyba że nie daje po sobie poznać,dziś wyszła z domu na powietrze bo tak to na balkon jedynie wychodziła.

Heloł, heloł :-)

Makuc, Ida, Dziulka, Roxannka, Kroma, Sarisa, Alicja, Elwirka, Dawidowe, Iki obydwie, Cass, Lady, Frogg, Efa, Renata, kogo pominęłam to przepraszam ale gdzie się Mamusie podziewacie ... ????? Dajcie znak, ze żyjecie i że u Was oki :-)
Żyje i jest ok :rofl2:

Roxi Oxi a gdzie Ty.

jak byłam nastką i w Dirty i ja go uwielbiałam :-) ehhhhh zresztą mój syncio miał się Patryk nazywać oczywiście wiadomo dlaczego hehe ;-)
a Roxi w pracy cały dzionek siedzi :tak:
twój synek miał mieć na imie Patryk ?? :surprised: A moja córeczka miała być Zuzanna :-D To ja już wiem dlaczego oni tacy podobni do siebie ;-)

kahaaa,
to w takim razie ja też ostatnio pracuje po angielsku, nawet o tym nie wiedząc :laugh2:

rysia, "Listy do M." polecałam już i polecam nadal :tak:

Sorki ale na więcej sił mi już dzisiaj nie starczy, padam na pyszczek :sorry2: Napisze tylko że teściowa sobie super dzisiaj poradziła z Ptyśkiem, a jutro swój debiut bedzie miał mój tata :baffled::rolleyes2:

Tulam wszystkie smutasy makuc, nat, mamaagusi, dla reszty której nie doczytałam również!

Buziole dla wszystkich :***

witam wieczornie, rano was tylko czytalam:)))
Leane sie obudzila o 5h bo przypomniala sobie ze w brzuszku pusto sie zaczelo robic:/// maz wstal, zatankowal glizdusia i spac. dospalismy do 10h! w panice biegiem z wyra, obudzilam Leane, dalam butle, poelcialam na zakupy bo ani pol ziemniczka nei bylo zeby glizdusi papu zrobic, przylecialam z zakupow to biegiem robilam amu, bawilam sie z nia a jak miksowalm jej jedzonko to Leane wspinala sie po moich lydkach i " me me me" zeby ja wziac i zaglada co ja robie:) jak dojrzala ze jej miseczke ruszylam to zaczela jeczec jaka to glodna nie jest:)))

jak ja karmilam to widze ze zaczyna sie jej nudzic wiec piosenka " bylo morze w morzu kolek" a potem wierszyk " w pokoiku na stoliku" tak ja bawily ze wcinala rowno:))) potem jej siesta i zajelam sie domem, sie znaczy zarciem naszym, odmylam kuchnie i podlogi w calym domu. a po takim tempie poszlam do roboty:///

w pracy nie miala zajsc z zabijaniem dzisiaj i nawet szybko dzien zlecial. zmienili mi plan i od za 2 tygodnie dyrekcja mi daje dzien wolnego w srody ze wzgledu ze jestem mloda mama:)) w poprzedniej robocie moglam se pomarzyc!

juz nie wiem co chcialam popisac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry