Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ja przeciągiem
cuś mnie dopadło leże i sie z zimna trzęsę
ani dres, ani moherowe skarpeciochy nie pomagają, normalnie jeszcze chwila i zacznę zgrzytać :-( A że nie mam neta w lapku to nie miałam nawet jak sie Wam wyżalić :-( do tego @ sie przypałętała
ona to wie kiedy przyjść
masakra... ale małż wyszedł do łazienki więc sie dorwałam do kompa (bo mój etatowy pan doktor stwierdził że mi wstawać nie wolno) to sie choć trochę poużalałam, nad soba ;-) tak więc pomyślcie o mnie dzisiaj ciepło, coby mnie nieco podgrzać ;-) wracam pod kołderkę, miłego wieczorku mamusie :***
cuś mnie dopadło leże i sie z zimna trzęsę
ani dres, ani moherowe skarpeciochy nie pomagają, normalnie jeszcze chwila i zacznę zgrzytać :-( A że nie mam neta w lapku to nie miałam nawet jak sie Wam wyżalić :-( do tego @ sie przypałętała
ona to wie kiedy przyjść
masakra... ale małż wyszedł do łazienki więc sie dorwałam do kompa (bo mój etatowy pan doktor stwierdził że mi wstawać nie wolno) to sie choć trochę poużalałam, nad soba ;-) tak więc pomyślcie o mnie dzisiaj ciepło, coby mnie nieco podgrzać ;-) wracam pod kołderkę, miłego wieczorku mamusie :***

no i super że Dodo dał pospać :-)
U nas nocka całkiem całkiem :-) w porównaniu do ostatnich ;-) ale pobudka już po 5, nawet do mojego budzika nie dał dospać
Ogólnie widze, że Ptysiek ma sie troche lepiej, katar i kaszel dużo mniejsze, ale byliśmy dzisiaj na kontroli no i jeszcze coś tam słychać więc lekarstwa dalej bierze i kolejna kontrola za 3 dni
a jak Oliwka ?
Uciekam już bo tak jak pisałam na początku padam na pyszczek, a właściwie na klawiature ;-)