Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Idę nadrabiac Wasz wczorajszy atak weny,może się do 8.00 wyrobię
Elwirka, Dobranocka zazdroszczę Waszym córeczkom apetytu. U nas z jedzeniem to są przeboje. Hania gdyby mogła, jadłaby tylko parówki z szynki, kiwi, banana i podgryzała mi jabłko...
haaaaaaaa!!!!!!!! wlasnei ulozylam list motywacyjny)) a oto on:
Podanie do dzidziusia:
cel: przespane noce
Drogi dzidziusiu,
Ja nizej podpisana twoja mama zwracam sie z prosba o przesypianie nocek jak Pan Bog przykazal od teraz do bezterminowego terminu![]()
Prosbe swa motywuje ciaglym zmeczeniem, wstawaniem po nic w nocy, a rankiem worami pod patrzalkami
Szanowny dzidziusiu: tak dluzej byc nie moze, poniewaz ja, twoja mama pracuje nei tylko zawodowo ale i domowo co dodatkowo wiaze sie ze zmeczeniem.
Mamusia prosi dzidziusia, aby czasami tudziez czesciej - w nocy w razie potrzeby wypowiadal/a slowo TATA glosno wyraznie zamiast plakusiac albo wolac "mama".
Z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie moje prosby
twoja mama))

.I tu zgadzam sie z Iką ,ze są ważniejsze sprawy,jak BB np.,bo właśnie wtedy mi przerwała pisanie posta porannego
.Ja nie wiem,czy do tej dziewczyny kiedyś coś dotrze...
.

- po nodze,po nodze

.Na czym Ty "jedziesz",że tak ze wszystkim dajesz sobie świetnie radę???
- tylko patrzeć,jak sama sie odważy
.Widziałam na galerii fotki- ona coraz śliczniejsza się robi,a te włoski- cudo.Kiedy moja takie będzie miała...?
Co za baba z tej kasjerki
.Ja tez bym sie wkurzyła,jakby mi ktoś kompletnie obcy z taką "psychologią dla ubogich" wyjeżdżał
.Moja Amelka tak jak Laura Dawidowe męskie buty preferuje
.Super,że wakacje udane.Co do pieluszek jednorazowych do pływania to się nie wypowiem,bo nigdy nie używałam- mam "majteczki" I Play i do wody takie jej ubierałam- piszą ,że można ich używac na pieluszke abo w ogóle zamiast.ale tylko do jeziora,bo na basenie jeszcze z nią nie byłam- nawet nie wiem,czy u nas jest woda nadająca się dla dzieci...
-no,zobaczymy,jak to będzie
.A swoją drogą,to...podziwiam,że tak długo "wytrzymałaś" tylko czytając- bo mnie to od razu kusiłoby,żeby coś napisać i swoje "trzy grosze" wtrącić
.
hehe
- nie dało juz rady na nim młodej utrzymać- teraz jak kupa jest,to na stojąco sciągam pieluche i z grubsza wycieram pupę,dopiero po takim "oporządzeniu" mogę ją położyc na łóżku,żeby dokładnie reszte powycierać.a i tak ostatnio przeboje,bo jak tylko zdejmę pieluche,to chce siadać

i straszne kombinacje,by nie dopuścic do tego i zdążyć pupsko wytrzeć
.
...:***oby szybko minął- a z tym olejkiem próbowałas?U nas gorąca kąpiel z dodatkiem Inhalolu pomagała.Nosek się oczyszczał i lżej było jej oddychać.
- 4 pobudki i to jest "nie najgorzej"????Ale Oliwka Ci daje popalić

a że do omletu dodałam owocki a dokładniej mówiąc jagody to sobie możesz wyobrazić jak po jedzeniu wszystko wyglądało
właśnie kawę kończę a Alka tańcuje przy vivie.Mleko po 1 musiałas Amelce zapodać? nieźle, nieźle.... ale najważniejsze że sen do po 5 był
i że @ przyszła to może rzeczywiście dobre samopoczucie wróci?