Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cały dzień mysle,co u Idy...czy jej czasem wiatr prunda nie zerwał![]()
prund się ostał, tylko jakoś nie miałam weny do tworzeniaa ja winko mam,a boję sie pic po tych ilościach paracetamolu,które od paru dni pożeram:--
-
no:
![]()
wieczorem małż mnie wqrzył, bo jak on "Blitza" do oglądania wybrał to ja nie szemrałam i oglądaliśmy, a ja wczoraj "Parnassusa" chciałam w końcu obejrzeć to nawet nie w połowie filmu usłyszałam pytanie: "Naprawdę ci się to podoba?"
no i się wkurzyłam i spać poszłam, a miałam po nim poskakać
najlepsze jaja, że jak pojechał w końcu rano do pracy to porządnie przysnęłam i śniło mi się że prawie zbałamuciłam Dr House'a

oczywiście w najciekawszym momencie młoda taki ryk zapodała że hejjjjjjjjjjjjjjjj
zrobiłam mleczko, ona je olała, i kręciła sie po łóżeczku i wyła - z nerwami!!!!!!! ja do niej wyciągam ręce, ta się odwraca i wyje... i tak aż sie zdecydowała że jednak z łóżeczka wylezie. no to u nas na łóżku to samo, posadzić nie, położyc nie, baja nie - WSZYSTKO NIE!!! no to do okienka zobaczyć co na ulicy słychać - w końcu jakieś zaciekawienie, i w tym momencie babcia przyjszła, wnusię ratować bo matka pewnie bije że dziecię tak ryczy
a młoda banan
no to się bawiły a ja se kawę piłam i was czytałam. teraz drzemka zapodana, zobaczymy jak długo
ona jest z zawodu pigułą, i opowiadała nawet jak znajpma przychodziła do niej bo antybiotyk dożylnie podawany miała mieć, i przed zawsze wypijały sobie po "lampeczce". nie żebym popierała, absolutnie nie, ale zadziwia mnie takie podejście do tematu alkohol/lekarstwa

.M. oglądał ze mną Parnassusa,bo tez lubi Deppa,ale jak chciałam z nim "Wywiad z wampirem " obejrzeć,to jęczał,a w końcu zasnął w połowie,o!
.I dobrze mu tak

a że ja o Cię pytałam to już nie zauważyłaś :-
Alicjuszowi słodkie bułki też nie "wchodzą" zresztą ona to ogólnie jakoś mało słodyczowa jest i zdecydowanie kwasny smak od słodkiego woli. Ostatnio jak ją moja koleżanka flipsem czekoladowym poczęstowała to wpakowała uradowana całego do buzi, potem skrzywiła się jakby g***no jadła i wypluła 

a podświadomość na taki tryb włączoną mam i ja - wcale mnie wtedy nie ciągnie do alkoholu (no chyba że wy akurat na bb tematy % zapodajecie - wtedy gul mi skacze
)
ale jak pewie zauważyłaś nie odpisywałam wszystkim tylko tak na szybciocha meldnąć się chciałam