Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aleeee już pierwszą drzemkę zaliczamy od 8.40 
nocka taka se o 23.30 i 3.30 mleko musiało być zapodane bo herbatak nie działała ani smoczek:-(
co nie znaczy że wsio co słodkie jej wchodzi, o nie, ma swoje typy i koniec
a babciom się nie przetłumaczy że to ja i jej ząbki będziemy później miały zonka
i tak se myślę że jakby jakaś kolejna choroba u Miśki się zaczynała to chyba Lipomal kupię... a co do czyszczenia noska (itp zabiegów) to jak mówię komuś że u nas wtedy ryk niesamowity pt. "nie dotykaj mnie!!!" - to słyszę że u nich też dzieciaki nie dawały sobie pomóc, ale to dla ich dobra i trzeba czasem siłą niestety
u nas jak zawsze pod koniec(oby koniec!!!) kataru młoda nagle spazmów przstała dostawać na widok fridy i kropelek do nosa. chyba muszę jej codziennie profilaktycznie nosa czyscić coby się nie odzwyczajała
no i w kropce jestem tym sposobem:-(
:-)ja też może bym się odnalazła ale dziecie uparcie każe mi się "gubić" - cała uwaga ma byc jej poświęcana i koniec
ostatnio ktoś mi "mądrze" doradził ze już widać że egoistka rośnie i muszę drugie robić żeby wiedziała że nie jest sama najważniejsza na świecie

podzieowała za takie rady
plus jest taki, że łykając gripexy, polopiryny i inne cuda jednocześnie "przeciwbólam się" i brzuch mnie nie męczy
ja nie wiem o co w tym biega!!!!! co jakis czas zmniejsza mi sie p prostu liczba kontaktów i o...
a co do bejbika nr2 to ty na mnie nie licz
bo ja się szybko/w ogóle raczej nie zdecyduję - cały czas stwierdzam że się nie nadaję i kuniec
a śledzia trza było spokojnie zapodawać, popatrz na Beyonce albo J.Lo - to jest sam sex
(ja sie tak pocieszam jak mi boczki wypływają znad paska od spodni
)
), więc stwierdzam, co nastepuje:
)
co do "skakania" to mi się tam wczoraj udało zbałamucić chłopa (i tak się zastanawiam czyżby przez to dostał gorączki i się tak "dobrze" czuje
)
aaa i cały czas trzymam kciuki za poprawę nastroju:*