witajcie
rozgadałyście się wczoraj wieczorową porą
My równo 6 mieliśmy pobudkę.
Idę zaraz na szczepienie z Arkiem i muszę wziąć skierowanie na bioderka.
Dziulka- moje dzieci nie mają jakiś większych problemów nocnych, przynajmiej Olka śpi mi ładnie, tylko jako małe dziecko budziła się 3 razy ale jak już miała rok to tylko z raz na jedzenie, ja jej zmieniłam łóżko w wieku 16 mcy i miała bez szczebelek i nie miała żadnych lęków, czasem wyłaziła ale bez płaczu, Arek też już ładnie śpi, raz się budzi, Olka ma 2,5 roku i śpi całą noc, ona tak śpi odkąd skończyła 1,5 roku. Więc nie musi to oznaczać że twoja Leane będzie ci tak wojować w wyrku do 2,5 roku, dzieci są różne. Ale ogólnie to jak już mają dwa lata to ładnie śpią. No jeszcze będzie czas pewnie jakiś potworów.
Wioli- ja wysadzam Olkę na nocnik
Rysia- powodzenia w diecie i super ze Miłosz dał ci pospać.
Makuc- moje nie lubią nożyczek, Olka jak była mała to się wyrywała a teraz ładnie mi daje rączki do obcinania, raczej paznokcie. Arek się wyrywa ale jakoś daję jeszcze radę mu obciąć.
Ida- widzisz ja wiem co to Intruz sama mam zamiar kupić ale się jeszcze powstrzymuję bo muszę mieć jakiś prezent na święta i nie mogę się doczekać aż zacznę go czytać, widzę ze cię wciągnęło, więc mogę sobie zażyczyć jako prezent od Mikołaja.
co do spotkania to ja też mogę się pisać i zależy kiedy to będzie ale Miedwie nie tak daleko jest więc mi pasuje.
Spadam dzieciaki szykować