Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ze spacerem zrobiłam dziś dokładnie jak Ty i też bylo slonko u nas
, Tomek jest tu znacznie dłuzej niz ja i on zna bardzo dobrze.Nam sie ich mentalnosci nie podoba a nadopiekunczosc panstwa prowadzi do tego,ze wychowuja sie ludzie nie zdolni do odpowidzialnosci,samodzielnosci,pracowac im sie nie chce,uwazaja ,ze wszystko im sie nalezy,na dluzsza mete takie podejscie nie jest dobre ani dla gospodarki ani dla rozwoju,ale dopoki jest kasa z oleju to sie kreci wszystkoProsci ludzie z kasa ..
bardzo dobrze wspominam porod i pobyt w szpitalu po porodzie i to na pewno jest tutaj swietne
banan, maliny, jagody - z innymi jeszcze nie próbowałam ;-) ) ja ich nie słodze ale jak ktoś potrzebuje to można jeszcze cukier ;-) konsystencja nieco gęstsza niż na naleśniki i smażymy małe placuszki
ale zwykłe przeziębienie to raczej nie jest powód, przynajmniej dla mnie, do zwolnienia. tym bardziej że jestem w pracy nowa. Doczytałam o tym, ze mogłaś nieco sobie pary spuścić dzięki friendowi, tu super! mam nadzieje że choć troche lepiej sie już czujesz :*
chciałabym Was zobaczyc z tym makaronem 

swój brzuszek uwielbia i dzielnie go ogląda od góry rozciągając bodziaka, mamusi "bułek" ciekawy bo w nim kolczyk, ale tatusia ulubiony bo można podczas klepania ciągnąć za włosy wokół pępka