Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Happy zemnie tez taki francuski piesek niezjem nic tlustego nawet w szynce wycinam tłuste bo nie przelkne mięso tez tylko chude jem żaden karczek czy żeberka ale jak byłam mała jadlam wszystko mama mówiła ze tłuszcz mi po brodzie leciał a teraz wszystko wycinam za to Bartek je z regoly wszystko jest raczej miesozerny nie lubi np masła muszę mu smarowac tak zeby tylko przykryc kanapke i największy wróg to papryka Kubuś je wszystko co mu niedam to zje

bo i dla kogo? małż nie lubi mnie w "tapecie", a w pracy moim dzieciom jakoś nie przeszkadza że jestem "niezrobiona" ;-)
) za to oczyska tylko od wielkiego dzwonu a podkład z raz na rok

HAPPY kożuch z mleka tolerujesz?dla mnie to jest takie jakieś nietakie, że aż niejadalne.
jak byłam mała to UWIELBIAŁAM zjadac kożuch z mleka, ale koniecznie musiało być gorące :-) zawsze czekałam jak sie zrobi
a teraz...jakoś mnie nie ciągnie ;-)
taaa tempo ekspresowe :/ zaraz oblukam i sie wrzuce na zamknięty ;-)

. Jak chodziłam do podstawówki,to codziennie piłam w szkole mleko. Jak widziałam kożuch-to...mi się na wymioty zbierało
. Niestety,zostało mi do dzisiaj... Smalcu nie lubię i już chyba nie polubię. Tłustych rzeczy też nie-potrafię wypluć,jak poczuję cuś takiego w buzi
,a wcześniej nie zauważę... Wątróbkę polubiłam po...skończeniu 30 roku życia. Podobnie było z grzybami... Sera żółtego nie lubiłam przez jakieś 25 lat. 
. Dla mnie szok
.