Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
te te te, wyluzujIDAAAA!!!no,focha normalnie strzelam jak stad do niewiemgdzie!!!To Ty jak miniu będzie,to bedziesz,tak??a ja to pies
???dobra,dobra,niech ci będzie...
![]()
czytanie ze zrozumieniem się kłania
jak tylko temat Miedwia został rzucony to się "na liste wpisałam" - nie przez miłość do wody tylko aby Cię spotkać
:-)a jak Miniu zdecyduje się wpaść to tym bardziej nie może mnie zabraknąć - w końcu ona ma dalej więc wstyd "wymięknąć", co nie?
nie chce mi sięęęęęęęęęęęęęęęęę do tego lekarza jechać, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(ps. pewnie będzie osłuchiwanko i z tej okazji stwierdzam iż porządnie wyglądającej I dopasowanej do aktualnych wymiarów bielizny u mnie brak

Ala, ja się łudzić przestałam że dziecię da mi obejrzeć to co bym chciała, jak jesteśmy alone, bez tatusia... chyba raz do tej pory miała dzień (a raczej wieczór) dobroci dla matki i se obejrzałam co nieco... ja tam wolę się mile zaskoczyć
zresztą, kto wie czy dożyję do wieczora
idę łeb suszyć

???dobra,dobra,niech ci będzie...

w tylku mam ich zmiane decyzji poznioej nadrobie lece do mamuski
.
. Niestety,jak na razie myszka nie działa. Więc,jak wstanie,to się ubieramy i lecimy do sklepu po nową. W sumie to i dobrze się stało,bo od jakiegoś czasu nosiliśmy się z zamiarem kupna myszki przewodowej,bo już mnie