reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzien dobry!
Kania
ja mam dzis nastroj podobny do Twojego.Tylko,ze ja bardziej zła niz smutna.Nic nie moge zrobic bo synek budził sie po 30 min:baffled:Jak sie obudzil,wyl przez 40 minut :confused2:Ogolnie to nic nie moge przy im zrobic i akurat dzisiaj troche mnie to denerwuje..

Sariska :** ,ciesze sie,ze maleństwo ma sie!!Widze ,ze idzisz na usg 15-go,ja 13go ide:-)

Mała mi to Ty zdolniacha jestes!2 stypendia super!!!!!!!!Pozazdrościc takiej motywacji do nauki i samozaparcia,zeby mniec takie oceny

Happy mnie wmawiali w dziecinstwie,ze kozuch z mleka jest pysznyy i syrop z cebuli tez a teraz za zadne skarby bym tego nie zjazdła..bleeee

Co do zlotu to ja raczej odpadam chociaz jako ze jestem z Łodzi to Zalew Sulejowski znam i ja.Nawet w Borkach 18-stke pod namiotami dla znajomych robiłam !:tak:

Dawidowe wszystkiego najlepszego z okazji imienin!! Jak ja bym sie chetnie drineczka za Twoje zdrowie napila oj bardzo!

Przeprszam ale wiecej nie napisze bo ktos mi wyje nad noga i zeby nie zwariowac zaraz chyba pojdziemy na dwor

reklama
Kania ja mam dzis nastroj podobny do Twojego.Tylko,ze ja bardziej zła niz smutna.Nic nie moge zrobic bo synek budził sie po 30 min:baffled:Jak sie obudzil,wyl przez 40 minut :confused2:Ogolnie to nic nie moge przy im zrobic i akurat dzisiaj troche mnie to denerwuje.. Przeprszam ale wiecej nie napisze bo ktos mi wyje nad noga i zeby nie zwariowac zaraz chyba pojdziemy na dwor
U mnie smutek pomieszany nie tyle ze złością co z poirytowaniem. Tulam Cię mocno :*** i trzymam kciuki żeby spacer pomógł, moja właśnie z rykiem się budzi po drzemce a ze spaceru nici :-(

Wioli :*** wracaj szybko.

Ostatnia edycja:
U mnie smutek pomieszany nie tyle ze złością co z poirytowaniem. Tulam Cię mocno :*** i trzymam kciuki żeby spacer pomógł, moja właśnie z rykiem się budzi po drzemce a ze spaceru nici :-(

U mnie wszystko złosc ,podirytowanie i smutek juz tez..:confused2:Odliczam minuty do przyjscia Tomka z pracy

Renata zdecydowanie ładniejsza jest Aleksandria od Kairu. Fajnie się chodzi bulwarem wzdłóż morza i jak by sięchciało przezjść cały tochyba cały dzień :tak:. Biblioteka Aleksandyjska niezrobiła na mnie wrażenia bo jest taka zanowoczesna. Najlepsza sieć zlodami chyba na świecie"Azza" nigdzie ich nie ma a szkoda bo wHurgadzie to by właściciel milionerem został.

Dawidowe Twój mąż mieszka w Hurgadzie?
Jak byłam tam na wycieczce to niestety nie udało mi się ani Kairu ani Aleksandrii zwiedzić ale wszystko przede mną, bo na pewno tam wrócę.

Sheeney :*** a kiedy wraca mąż???
Mój dopiero oko 16 :-(

Ostatnia edycja:
Widzę, że bezhumorze króluje. Współczuję. U mnie dziś nie najgorzej. Udało nam się załapać na spacerek, jak jeszcze było ładnie i słonecznie. Teraz pogoda się popsuła. Odwaliłam też kawałek tłumaczenia, dostałam jedno mniejsze na piątek, ale zostawię je sobie na wieczór.
Teraz mam zamiar zamówić kalendarz na 2012 rok, z którego dochód trafia na bezdomne zwierzaczki. Kupuję te kalendarze co roku. Nie wiem, czy znacie Wybierz Miśka. Wklejam linka. Może ktoś się skusi :)
http://wybierzmiska.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=154&Itemid=56

Mój dopiero oko 16 :-(

Mój około 20 t codziennie tak:-(,dziecko śpi,na 12 mial byc facet żeby nam glośniki podłączyć w sypialni i jak go nie ma tak niem a tel nie odb i tak mi cały dzien pokrzyżowal po do miasta muszę skoczyć a tak siedze i czekam,jak się borek obudzi to skocze bo musze już dzis koniecznie zakupy zrobic.

reklama
Do góry