reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

rysiaczku no to ja niestety bb=aa na razie niet, bo dobrze myślałam że antybiotyk dostanę:cool:
więc do bezhumorza i ja sie dołączam...
sarisku, gratuluję gniazdeczkowania fasolinki:-)

reklama
No to moją wysypało zapewne reakcja na szczepienie w 13 dniu. Ciekawe jak długo to będzie widać. Teraz poszła sobie lulu. Coś niewiarygodnego bo wstała przed 8, potem spała od 9,40 do 11,10 i znowu spi już z pół godziny. Ciekawe jak chętnie pojdzie spać wieczorem.
a moje dziecko ma dziś drugą drzemke.

alicja i co gadałaś z mężem na temat wiadomy:-)?

będzie dzielnie reprezentował rodzinę :-p :-)

regna ja mam wrażliwą skórę i skłonną do przesuszeń, a jak pracowałam w szkole to był horror normanie, co zwykła kreda z moimi rekami robiła :/ powiem Ci jak ja swoje dłonie chronię: przede wszystkim podczas prac domowych ZAWSZE używam rękawiczek zmywanie, czyszczenie itp tylko w gumkach ;-) :-p poza tym po każdym myciu kremuje je :tak: żeby było łatwiej mam kremy wszedzie gdzie sie da: w łazience, w kuchni przy zlewozmywaku, w każdej torebce której używam i obowiązkowo tubka pod łóżkiem ;-) i kremuje dłonie zawsze kiedy tylko poczuje że są suche. Teraz jest z nimi duuuużo lepiej ale i tak profilaktycznie stosuje sie do powyższych zasad ;-) a raz na jakiś czas polecam nałożyć grubą warstwę kremu nawilżającego glicerynowego (smarujesz czekasz a ż sie wchłonie i znów smarujesz) i na to nakładasz rękawiczki (niektórzy owijają jeszcze folią ale ja próbowałam - mega niewygodne ;-) ) i w takich rękawiczkach śpisz :tak: rano cud miód malina :-)

wioli, kania tulam kochane i nie smutać się (kaniu Tobie napisałam na zamk. ) coś na osłode dla Was :

e755f8de81d8b255c806d08af8ce21fc.jpg

ciastka_z_mm2.jpg

dawidowe w takim razie ucałuj od nas swoją Biedroneczkę ;-) :****

a ja właśnie kleje choinki na jutrzejszy jarmark bożonarodzeniowy...ehhh...4 palce całe w super glue czad :confused2:

ragna- nma spierzchnięte i wiecznie wysychające dłonie wypróbuj Cerkoderm krem 15- bardzo intensywnie nawilża.mojej siostrze kosmetycka doradziła taki,mówiąc,ze jedynie wlaśnie kremy z mocznikiem sa skuteczne,choc nie kazda pani chce ich używac,ze względu na zawartość mocznika właśnie,że niby to takie błeee:-p:-D.Zapach ma w miarę neutralny.Cena - juz nie pamiętam,ale nie majątek.

Dzień dobry, ja dopiero teraz mam chwilkę na neta. Córcia dziś zrobiła mamie niespodziankę i spała do 9.30 co się jej nie zdarza - a na 10 byłyśmy umówione z mamusiami z forum regionalnego (ale sie dziewczynki ładnie bawiły) cieszę sie ze moja ma jakis kontakt z dziećmi bo widać potrzebuje ich towarzystwa

Alicja, Happy moja też gaduła chodzi z telefonem ale jak naprawdę ktoś z nia chce "rozmawiać" to momentalnie milknie :)
Mala mi gratuluję stypendium,i to jeszcze przy dzieciątku tak średnia super! tez jak studiowałam i okazało się ze dostanę to byłam mega szczęśliwa :)
Ragna a może w oliwie z oliwek trochę ręce namocz

Dawidowe i ja życzę Ci wszystkiego co najlepsze

Dareczka chyba większość dzieci tak ma w tym wieku. Moja teżnawija w swoim języku a jak jej daje kogoś do telefonu to nawet nie jest zainternesowana tym upragnionym sprzętem.

Hej!
Oj naskrobałyście tego tyle, że oczywiście nie dam rady przeczytać. Pytałyście jak dzieciaki. Gorzej nie jest, a nawet zaryzykuję stwierdzenie, że jest trochę lepiej.

Wiecie co u mnie w pracy wymyślili? Jutro ma być robiony próbny alarm. Wszyscy mają wyjść przed szkołę tak jak są (bez kurtek, itp). No żesz czy nie można czegoś takiego latem zrobić. Albo będę na każdą lekcję brała jak wariat kurtkę, albo wyskoczę na tą zimnicę w sweterq i najprawdopodobniej się rozchoruję, bo moje gardło wrażliwe na takie temperatury.

Elona- u Tomira w szkole kiedyś ktoś taki kawal zrobił,zadzwonił,ze podłożona bomba.budynek ogromny- największa szkoła w województwie,z piwnicami,strychami i zakamarkami.Wszystkich,jak stali,wygonili do pobliskiego parku- w kapciach w topniejący snieg.zanim policjanci i strażacy z psami przeszukali budynek,możesz sobie wyobrazić,jak wszyscy się czuli.Chyba jednak weź kurtkę ze sobą:tak:

reklama
E-lona u nas w szkole zrobili coś takiego w zeszłym roku,szwagierka mi opowiadała,dzieciaki wystawione na mroz w kapciach i bez czapek i kurtek właśnie,oczywiście część się rozchorowała i wiem że jakieś skargi pisali rodzice do dyr i już więcej w taką pogodę nie robią.

Do góry