reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witajcie

ja mam dzisiaj jakiś problem żołądkowy, coś z chytrości zjadłam i mnie boli, dopiero teraz usiadłam na pupie i kompa odpaliłam. A dzieciaki u mnie też już śpią.

Dawidowe- zdrówka z okazji imienin i tego co pragniesz najbardziej czyli fikołków z twoim i żeby wrócił do was jak najszybciej. Zobacz załącznik 412456

dawidowe,mamaagusi- to przespanej do rana bez pobudek nocki życzę:tak::***.
moja jeszcze buszuje- nie kładłam jej ,bo i tak zasypia o północy:cool::crazy:.to może jak się jeszcze troche pobawi,to chętniej zaśnie.A ze ładnie od jakichs 20 minut się sobą zajmuje,to jej nie przeszkadzam:-p;-)
Amelka tez ma jedną drzemkę,ale wstaje późno,bo o 9.00 ostatnio,drzemka poobiednia trwa do 15-16,to nic dziwnego,że potem do 23.00 buszuje:no:.

Dawidowe wszystkiego naj.
Kroma
zdrówka.

U mnie Laura jak zwykle po 21.00 chodzi spać. Dziś miała drzemkę ok 2,5-3 godz.

Tak sobie myślę, że jakbym się przez ten próbny alarm rozchorowała to chyba ze złośliwość poszłabym na L4;-)

reklama
Sariska przez całą ciążę nikt mnie nie przepuścił w kolejce do lekarza i jakoś specjalnie na to nie liczyłam.
Chyba bierze nas wszystkich przeziębienie, jeszcze tego brakowało...
Mój śpi od jakiś 30 minut.

Do góry