reklama

Październikowe Mamy 2010

ja rankiem wpadłam nawet cześć nie dałam :)

ja mam @ ledwo dolazłam do domu, Arek ciągle maruder, ale już mu wyszły ząbki do końca uff, nie wiem czy jeszcze z boku nie idą trójki, ale dwójki szły długo z dobry miesiąc więc podejrzewam że te też będą tak szły.

Ja tulam wszystkie smutasy Nat, Makuc, Happy i Rysia :-) A co do chorowitek to też przesyłam fluidy i idę bo moje łazi i coś mu nie pasi. A Doris i to żeby wyniki były pozytywne po tej biopsji i ciągle trzymam kciuki za siostrę.
To tyle też mam zły humor ale u mnie to @ i takie tam moje.

reklama
Doris to trzymam kciuki dalej aby było wszystko ok

Emiliab to dobrze że już ze mąż wraca do formy.

Kania kto cię rozbiera ??? ;-) zdrówka

Rysia całe szczęście że nic się nie stało

a my juz po lekarzu i anginy juz nie ma ale zato w prezencie po antybiotyku i inhalacjach dostała grzybki w buzi. Dostała jakiś syrop któego nigdzie nie ma ale zamówią na jutro. Jak nie urok to ..........

kania tulam cieplutko chorowitku :***** całuski odkażone przesyłam ;-)

Isia wciąż chodzi po domu w czapce :confused2: a jak jej zdejmuje to w płacz wpada :/ ew sama sobie zdejmie i wtedy próbuje założyć, ew do mnie przychodzi coby pomóc na łepetynkę wcisnąć ehh....

małż właśnie spaghetti na kolacje robi :-p nie wierzyłam że to powiem: jak dobrze być chorym :-D :-D

dawidowe a komu prezent wymyślasz pod choinkę :sorry: ? o doczytałam o "powikłaniach" laurki, biedna mała :****

dorisku buziaki dla Mikiego przesyłamy :-)

rysia właśnie doczytałam , całe szczeście że wszystko w porządku i nic sie nie stało !

Ostatnia edycja:
jak ja Cie rozumiem. Wszystkim podpowiedzieliśmy co można małej kupić i zostaliśmy bez pomysłu :/ sanki, klocki, bujak..

jeszcze teściom coś musze podpowiedzieć myślałam o jakiejś interaktywnej zabawce...

za to dziś Iś dostała od Mikołaja zestaw do sprzatania od chrzestnej :-) odkurzacz zestaw szczotek i innych akcesoriów, mówie Wam jaka zabawa :-) :-D oprócz tego był też samochód sterowany radiem (a co! :-) )

Doris pytałaś o ciasto. Nie za bardzo urosło, ale smaczne jest choć takie płaskie bardziej, ale jak dla mnie to i tak cud, bo to drugie ciasto w moim życiu.
No i najlepszego dla Mikołaja, nie pomyślałam jakoś :zawstydzona/y:

Ze mną jest coraz gorzej, więc nie będę się odzywać za dużo.

Jeny jakie tu pustki
Dawidowe zdrowka dla laury zawsze coś
Nat ważne ze smakowalo a ze płaskie to nieważne
Alicja tobie to dobrze w sensie ze mąż gotuje janawet jak zachoruje to i tak muszę sama wszystko robić

Dzieciaczki pootwieraly prezenty radość była wielka Kubuś wycalowal micky i tancowal razem z nią

reklama
Natolin najlepszy przepis na ciasto dla tych co ni umieją to taki pólbiszkopt. Jak mnie mama naucyzła jak byłam mała to do dzisaj pamiętam
szklanka mąki
szklanka cukru
szklanka jajek (około 5)
plaska łyżeczka proszkudo pieczenia
owoce
cukier z jajakami z miksować, dodac potem proszek i mąkę do foremki i wrzucic owoce. Robiłam już z jabłkami, wiśniami, jagodami,borówkami i malinami.

Alicja a jaki zestawdosprzątania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry