reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Alicja to może zaczne dorabiać jako jasnowidz ;-)

Zciastem smacznego. Ciasto naprawde dla totalnego laika pieczeniowego.
A prezentów nie miałam zamiaru kupować ale zielona herbatka była za 55 zł

laski umykam grzecznie spać :tak:

to może Mikołaj sobie o mnie przypomni ;-) :-p

niby małż mógłby mi dac prezent mikołajkowy skoro do niego idę :-D

ale zakatarzona wyglądam tak pociagająco... poza tym jak jestem chora to mam taką ochotę że ehh..niech sie lepiej nie zbliża :confused2: :rofl: :-)

A prezentów nie miałam zamiaru kupować ale zielona herbatka była za 55 zł
za ile????????????? co to za herbata???
poza tym jak jestem chora to mam taką ochotę że ehh..niech sie lepiej nie zbliża
heh podejście mam takie same heh, a nuż jeszcze Mikołajek do Ciebie przyjdzie ;-)
Makuc pewnie jedno i drugie, ale co tam choć pewnie bym się i z rózgi ucieszyła.
Kroma nie bądź dla siebie taka surowa...
Sheeney co u Ciebie??? odezwij się jak się czujesz.

Oliwia tak umordowana dziś była, że nawet mleka nie dokończyła i zasnęła w trakcie...a nic takiego nie robiłyśmy szczególnego. Chyba że gra piłką ją tak wymęczyła...

Ostatnia edycja:
A teraz ja święty mi sie wepchnął na kompa :-D

Witam Was serdecznie dziewczęta.My już od 19 śpimy tzn Lenka a ja nadrabiam,głowa mnie boli trochę ale to pewnie od tego że ze świeżo umytą głową wyszłam na dwór niby suszarka była ale to i tak za wceśnie.

dziulka dziś chyba wena lepsza czy nie?
natolin a to ciasto w sam raz dla mnie bo ja nie umiem skomplikowanych rzeczy robić,jedyne ciasto co robię to na maślance no i )*****
rysia to o której wy jeżdzicie na ten basen?oj doczytałam dobrze że nic się małemu nie stało.
happy jak tam humorek lepiej?dla ciebie tez )*****
doris teraz dopiero przeczytałam o siostrze Twojej super że operacja się udała.A mała to non stop tylko to ogląda,co włącze kompa to nic innego nie może być na ekranie Pieski małe dwa / Puszek Okruszek - YouTube a jak sobie podryguje przy tym :-D
alicja nie pamiętasz co pisalas w liście do świętego?
wioli nonono Mikołaj mówi że wszystko widział
makuc oj tam od razu niegrzeczne
kroma w tym roku rózgi zabrakłoooo

Ja tez nic dziś nie dostałam nawet sama sobie nic nie kupiłam ale nadrobie to innym razem.A moje dziecko coś nie lubi się kompać a zwłaszcza włosów i od razy chce wychodzić z wanny tak więc ja juz tez nie lubię tego.

Widzę ze same niegrzeczne dziewczynki są tutaj

Ja to już chyba umieram katar mnie męczy gardło drapie a w kościach mnie tak łamie jak by mnie ktoś pobił to się zalatwilam niezle Kubuś dostał od mojej mamy organki z mikrofonem i Bartek tak się do niego wydziera ze aż mi czaszka dymi

Wioli Ciebie też choróbsko rozbiera??? współczuję i życzę dużo zdrówka !!!
Ikaa29 czemu nie lubi Lenka włosków myć, od zawsze tak ma???
Wykąpałam się i czytam Was z mojego łóżeczka ;-)

A do mnie Mikołaj przyszedł, bo pod poduszką znalazłam płytę Gienka Loski. Dziś nie bardzo miałam szansę ją odsłuchać, ale jutro sobie to odbiję:)
Jutro przyjeżdża do nas moja mama, więc, przy odrobinie szczęścia, pojedziemy w czwartek z mężem na jakieś porządne zakupy. Może wreszcie uda mi się jakąś kurtkę kupić, może i buty się znajdą, ale wolę się z góry nie nastawiać, co bym znów strasznie rozczarowana nie była. Do zakupów ostatnio nie mam szczęścia.

reklama
wioli to dużo zdrówka ci życzę
kania no właśnie od niedawna i nie wiem czemu i co jej się poprzestawiało,i powoli przecież wodę lejemy tak delikatnie i rondo na głowie żeby jej nie leciało i nie mam pojęcia co jeszcze wymyślić.

Do góry