reklama

Październikowe Mamy 2010

DZIULKA ja mam jednak nadzieję, że zawitasz do nas wieczorem :laugh2:
ELWIRKA ooo jesteś. Coś nas zaniedbujesz ostatnio.
RAGNA przed pierwszą? współczuję. musisz być dzisiaj niewyspana bardzo. No i skoro Wy też sylwestra w domu z grami i pisem spędzacie to mam nadzieję, że dołączysz do bb-imprezki?

Alicja odłożna spać piszczy i krzyczy "adziaaaa". No super. jest 12 a ona od 6 na nogach i ani mysli o drzemce za to D. spi snem kamiennym. nie pozostało mi chyba nic innego niż się tymczasowo z BB odmeldować i iść się zbierać.
A i zaczęłam A6W robić. Dzisiaj dzień 5.

Ostatnia edycja:
reklama
Elona ej ej na jakiej wsi;-)
Kania to nieciekawie masz z tym kręgosłupem a od czego to masz od dwigania?
Roxi co do włosów to masz święta racje pospalas w nocy masz sile na dzisiejsze świętowanie?
Sheeney my tez siedzimy sami dzisiaj będzie dobrze czasem lepiej posiedzieć we dwójkę niż się męczyć z banda nieodpowiednich ludzi
Kania udanej imprezki tylko nie pij zaduzo;-)
Czarodziejka zdrowka dla was a twoje postanowienie noworoczne bardzo mi się podoba:-)
Dziulka poważnie chcesz wiedzieć jaka ulica?przecież nawet niewiesz w jakim mieście mieszkam:-p
Makuc oj biedna alutka jak się dzisiaj czuje?wiem ze byłaś zła na męża ale odpuści mu przecież nie zrobił tego specjalnie stało się teraz będzie miał nauczka i niebedzie jej z oka spuszczal
A nogi bolą oj bolą
Rysia zdrowka dla Miłosza a ty co robisz dzisiaj bo niedoczytalam?
Moriam i co wypalila dzisiejsza impreza czy zostajecie w domu?
Makuc to telefon szwankowal serio wioli jest mało pijaca ostatnio:-D
Kroma kolejka była jak za mięsem to co miałam robic:-Dzazdroszcze opanowania tej sztuki mi to brakuje oj duuuzooo
Elona u ciebie śnieg u mnie deszcz odmeldowuje ze. Ja zostaje:-D
Nat to musisz zakupić nowego:-DChyba nie idziesz wieczorem w komara nie próbuje nawet;-)Jezdzilas juz na koniku?tak pokryjomu;-)
Moriam do zytalam ze jednak jedziecie udanej imprezki
Elwirka doris się rozpisaly udanej imprezki dziewczyny

Witam się ledwo żywa ale było super wczoraj poszliśmy najpierw na kręgle ogralam mojego k:-DPózniej do knajpki na piwko tzn ja na piwko mój k na soczek bo pojechaliśmy autem:-pPózniej poszliśmy na baletu wybawilam się za wszystkie czasy wszędzie tyle ludzi masakra Niebylo jak przejść dobrze ze dzisiaj nigdzie nie idziemy bo pewnie bedą tłumy wszędzie ale muszę powiedzieć ze większa radość miałam z kregli nic tańczenia może dlatego ze zaduzy ścisk kolejki do baru jak w stanie wojennym w pl stwierdziliśmy z moim k ze musimy częściej wychodzić razem
Wstalam po 8 nakarmilam Kubę on oglądał bajki w końcu a ja jeszcze pospalam mój k dalej spi:tak:Acha wygrałam wczoraj w kręgle z moim 2 godz masaż :-)Dzisiaj leże pije szampana a on mnie masuje czego chcieć wiecej:-D

Makuc, faktycznie średnio jestem dziś wyspana. Zjadłam właśnie szarlotkę z bitą śmietaną i zaraz wypiję kawę, to się pobudzę. Hanusia właśnie zasnęła. Zainspirowałaś mnie z tą szóstką. Dziś może nie, ale od poniedziałku może się przyłączę:)
Wioli, super, że wyjście takie udane miałaś. Zazdroszczę tego masażu dziś... Czego chcieć więcej - szampan, masaż, jakaś fajna muza do tego... oj, normalnie się rozmarzyłam...
A co do szampana, to my dziś wypijemy chyba jakieś oryginała francuskiego, bo ciotka skądś ma.

Ostatnia edycja:
Kania współczuję nocki. I zdróka dla Oliwki.
Ragna widzę, że i u Ciebie nocka niefajna.
Makuc wytrwałości w A6W.
Wioli super, że wypad udany. Na kręgle też chętnie poszłabym, bo już wieki nie byłam. No i wieczór interesująco się u Ciebie zapowiada.

Zaopatrzenie na wieczór już mam (szampan, chipsy, 8-pak snikersów, ciasto drożdżowe z serem, sok pomarańczowy i nie wiem co tam jeszcze).

Hej kochane, nocka standardowa czyli średnio przespana, ale mąż o 6 wstał z Ptyśkiem a ja dospałam do 8:30 :-) teraz mąż się zdrzemnął godzinke żeby też mieć siły na balowanie ;-)

Zaraz uciekam, żeby troche ogarnąć mieszkanie przed przyjazdem teściowej a potem musze siebie ogarnąć :-p:rofl2:

Jeszcze chciałabym wszystkim złożyć życzenia:

12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha,
31536000 sekund miłości.

a w Sylwestrową noc szampańskiej zabawy do białego rana :-)

Właśnie mi się przypomniało, że miałam się poradzić. Wczoraj Hani ulało się mleczkiem, ale jakieś dobre dwie trzy godziny po jedzeniu. Niedużo, ale zawsze. I dziś rano to się powtórzyło, ale raczej od razu po wypiciu. W sumie trochę wtedy się rzucała w łóżku naszym, ale mimo to martwię się... Zdarzyło się Wam coś takiego? Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy, ale na wszelki wypadek pytam...

Hej mamusie ja tylko na moment Lenka śpi a ja pakuję sie bo jedziemy do S na dwa dni w sumie to jeden bo jutro juz wieczorkiem będziemy w domu.

Szampan już się chłodzi :-)
images

Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc te złe chwile zostaną za Wami.
Nowy Rok niech sprawi, że spełnią się Wasze marzenia, a smutki i troski by nie miały już znaczenia,
Na każdy dzień Nowego Roku życzę Wam wiary w siebie,obyście bez problemu pokonały przeszkody, zawsze czuły się silne i wiecznie młode.

reklama
E-lona zaopatrzenie dobre :-) ja mam "szampana", pepsi, chipsy, owoce na sałatkę owocową i składniki na pizzę
Ragna mój nie ulewa od dawna
Makuc poszłaś na zakupy?
Wioli fajnie, że się dobrze bawiłaś :-)

Czy wiecie od czego się tak dzieje, że pralka przy używaniu jakby wyjeżdża z miejsca? Wiecie o co chodzi, bo nie wiem jak to inaczej opisać.

Ciekawe co z Dawidowe

Elwirka napisz coś więcej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry