reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc nat mam tak samo u nas jeszcze chyba w listopadzie Hindusi maja święto i przez 5 dni szczelaja do 12 w nocy masakra jakaś

Ja poloze dzieci naszykujemy z k coś dobrego i balujemy:-D%się chlodza będzie dobrze

reklama
Cześć...jeśli pozwolicie to ja również przyłącze się do sylwestra na bb=aa bo z moich planów wyszły nici (bo Miłosz jeszcze bardziej się rozchorował:-() i siedzimy dzisiaj w domku:tak:ale co tam...jakoś bardzo nie rozpaczam że se dzisiaj nie poszaleje (odbije sobie innym razem).Moją głowę bardziej zaprząta mój skarbek...mam nadzieje że Nowy rok będzie już dla niego lepszy od końcówi tego:tak:

Edit:ni ma nikogo więc ja też na razie się stąd ulatniam troszkę %%:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Frog dzięki za życzenia, ale mogłaś chociaż kilka słów co u Was
postawiona do pionu piszę :) bo wcześniej nie dało rady bo Fifi próbował urwać mi ekran laptopa:/ A więc jesteśmy trochę chorutcy.. w sensie moje najmniejsze skarbki.. byliśmy na Bactrimie teraz został kaszel zwalczany deflegminem...tak poza tym praca,praca,praca.... sylwestra spędzamy w domku, sami - zresztą jak ostatnie 2 lata ale dobrze nam z tym.. :) wszystkim raz jeszcze szampańskiej zabawy :)

reklama
nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała ale zazwyczaj najzwczajniej w świecie brakujemi czasu na to kompa.. :( moje maleństwo chyba powoli zapomina co to mama bo cały czas powtarza tylko tata :baffled::baffled: dlatego każdą chwilkę staram się spędzić z nim..

Stuk lampką winka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry