reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej,
W Ustroniu dziś słonecznie, ciepło i tylko leciutko wieje, więc moja mama wzięła Hanusię na spacer. Hanka źle dziś spała, strasznie się wierciła i popłakiwała, ale bywało gorzej, więc nie narzekam. Tylko jak się zbudziła to miała nosek podrapany trochę, więc nie wiem - może jej się śniło, że z kimś walczyła?:)
Makuc, Moriam, ja wczoraj zaczęłam A6W. Zobaczymy, ile wytrzymam:P

reklama
hejka:)
Wpadam tylko powiedzieć że ze zdrowiem Miłosza już ciut lepiej...antybiotyk robi swoje:tak:no i oczywiście Wasze życzenia zdrówka napewno również się do poprawy przyczyniły:-DBez bicia przyznaje że troszkę Was ostatnio z czytaniem na bb zaniedbałam,a czasu by cofnąć się wstecz brak więc powiem tylko tyle że postaram się już od teraz czytać w miarę na bieżąco:tak:a tymczasem wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i uciekam na wątki poboczne póki Milutek śpi...
Miłego dnia!!!!

Edit:dzięki Roxi za wiadomość odnośnie Nice-trzymam kciuki by poród jak najszybciej miała za sobą i by tuliła w ramionach swoją córeczkę:happy:

Dawidowe po lód trzymam kciuki za wizytę u lekarza
Doris szkoda gadać dzisiaj mnie jeszcze bardziej wkurzył fajnie ze kalendarze się udały tez chyba zrobię na dzień babci
Elona twój o tej porze podłogi myje wow mój to w dzień niechce a jak juz to rozmarze i gorzej wyglada niż przed
Nat jak dostaniesz się do żłobka wracasz do pracy?
Kania cały czas trzymam kciuki za siostrę i za zmianę pracy może poszukam ci u mnie co?
Ida się rozpisala ze hej
Sariska wracaj szybko
Happy tez dwa słowa nie ładnie oj nie ładnie
Elwirka jak tam dzisiaj z mężem lepiej?

Zła jestem dzisiaj strasznie mój k miał dyżur do dzieci ja spalam przebudzilam się koło 10 i leże czekam aż nakarmić Kubę i położy spać zeby tez mógł się wykazać ale coś cicho na dole zeszlam na dół o 10.30 mój k śpi na kanapie Kubuś w lozeczku sciagnol rajtuzy i siedzi Bartek układa puzzle zrobiłam awanturę co dziecko o tej porze robi zamiast spać do tego śniadania jeszcze nie zjadł wkurzył mnie strasznie k.... Śpi w najlepsze a dzieci samopas jakby niemogl się nimi zając grał pewnie do rana na grze niech tylko ruszy dziś grę to poleci przez okno aż się rozprysnie

Roxannka mam nadzieję że niedługo się doczekam jakiegoś wymarzonego pościka od Ciebie, tak samo Rysia od Ciebie. Wioli83 nie ma na co czekać, gra przez okno a K. za fraki z wyrka !!! Wiesz co do Uk chętnie bym przyjechała ale chyba tylko pozwiedzać i to z rodzinką :-) Chociaż nie powiem, że nie myślałam o tym, ale teraz jak już mam rodzinę to chcę zostać tutaj z nimi. I widzę że u Was zamiast się polepszyć to jest gorzej :eek: Ragna Ty też się wybierz na spacerek :-) u Nas od rana leje, ciśnienie tak niskie że śpię na siedząco, może ktoś mi podniesie??? Tak kusicie tą a6w że pewnie też się do tego zabiorę. E-lona a Ty dotrwałaś do końca??? Bo pamiętam że robiłaś.

Ostatnia edycja:
witajcie, ja nie posiedzę z wami w ogóle, wczoraj cały dzień miałam kościelny, rano kościół, pogrzeb, stypa i ksiądz po kolędzie wieczorem, a dzisiaj dostałam @ od rana strzelałam piorunami i strasznie mnie plecy bolą i mam skurcze porodowe, więc spadam odpoczywać, tylko jeszcze ogarnę dzieciaki i obiad zrobię. Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaki :-)

Wioli to jak Kania się zdecyduje na odwiedziny,to co Ty na to bym wpadła z nią (jak już tak chętnie zapraszasz:-D)??!!
a co do chłopa to trzymam kciuki za twe postanowienie...jak zachowa się po raz kolejny tak jak dzisiaj to napisz nam tu szybko jak mu się leciało przez okno:-D:-D

Kroma w takim razie miłego odpoczynku:-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry