Ragna
Fanka BB :)
Hej,
W Ustroniu dziś słonecznie, ciepło i tylko leciutko wieje, więc moja mama wzięła Hanusię na spacer. Hanka źle dziś spała, strasznie się wierciła i popłakiwała, ale bywało gorzej, więc nie narzekam. Tylko jak się zbudziła to miała nosek podrapany trochę, więc nie wiem - może jej się śniło, że z kimś walczyła?
Makuc, Moriam, ja wczoraj zaczęłam A6W. Zobaczymy, ile wytrzymam
W Ustroniu dziś słonecznie, ciepło i tylko leciutko wieje, więc moja mama wzięła Hanusię na spacer. Hanka źle dziś spała, strasznie się wierciła i popłakiwała, ale bywało gorzej, więc nie narzekam. Tylko jak się zbudziła to miała nosek podrapany trochę, więc nie wiem - może jej się śniło, że z kimś walczyła?
Makuc, Moriam, ja wczoraj zaczęłam A6W. Zobaczymy, ile wytrzymam
no i oczywiście Wasze życzenia zdrówka napewno również się do poprawy przyczyniły
Bez bicia przyznaje że troszkę Was ostatnio z czytaniem na bb zaniedbałam,a czasu by cofnąć się wstecz brak więc powiem tylko tyle że postaram się już od teraz czytać w miarę na bieżąco
Ragna Ty też się wybierz na spacerek :-) u Nas od rana leje, ciśnienie tak niskie że śpię na siedząco, może ktoś mi podniesie??? Tak kusicie tą a6w że pewnie też się do tego zabiorę. E-lona a Ty dotrwałaś do końca??? Bo pamiętam że robiłaś.