reklama

Październikowe Mamy 2010

Kaniu wiesz u nas raz lepiej,raz gorzej...ale ostatnio robię postępy i zbastowałam z darciem (bo zrozumiałam,że tępy gatunkek i tak nie rozumie o co mi kaman:-D) i dzięki temu jest czystsza atmosfera,ale jak mnie wkur.wi to ja (chociaż tego nie uzewnętrzniam)wiem swoje:laugh2:a jak tam u Ciebie z lubym??!!

reklama
Rysia u mnie średnio i od wczoraj dyplomatycznie, choć dziś w ramach przeprosin śniadanie mi zrobił.
Mój nie znosi jak podnoszę głos na Niego ale chyba bardziej go wkurza to, że się nie odzywam i go ignoruję.

Ja jestem ale buszuje na ebayu poki Tomusniu spi.dzisiaj płakał od 5 rano:confused2: ale jak wstalismy dostał syropek to troche mu sie polepszyło,chociaz marudny jest .Ale wyczaiłam tez,ze ma nowego zęba:-) 9-go poki co.
kania 9 kg indyka nie zjedlismy bo poobcinalismy mu nozki,skrzydła i co sie dało bo nie dalibysmy rady ale i tak duzo zjedlismy:-p:-D

Ciekawe keidy Nice urodzi :-)
Wspolczuje pokłoconym/nieodzywajacym sie z mezami. U mnie naszczescie nie musimy na siebie krzyczec zreszta krzyki czy darcie (obojetnie z ktorej strony) by nie przeszło.Ja nie wyobrazam sobie rozkazywac Tomkowi czy mu czegos"kazac" ,tak samo w druga strone . :sorry:Zawsze jakos potrafimy sie dogadac bez krzyczenia czy obrazania:tak:

Halo jestem Zuu śpi, małż pojechał a ja mam czas na BB :-)...........
Kroma Ty masz skurcze porodowe,a ja nawet niewiem co to jest? I wiecie co obawiam się, że tym razem się dowiem(i to mnie zaczęło przerażać :-( )
Wioli oj wiesz co Twój małż to baran i możesz mu śmiało odemnie to przekazać........ma wolne do 16 i jak jest jego służba zamiast dzieciakom poświęcić swój cenny czas(bo przecież jak jest w pracy to do 18 lub20-nie pamietam) go nie ma a on ŚPI. No to już są jaja te chłopy to głupawe są- czy oni nie rozumieją, że dzieci tylko raz w życiu są MAŁE i ten cenny czas już nie wróci?? buuu Tulam i wiesz co jakby mój taki był nie odezwałabym się do niego i jeszcze bym go spakowała
Kania,Elwirka,Rysia i Wam współczuję kłótni i zgrzytów ehhhhhh ja niewiem co to się dzieje, że ludzie tak mało siebie doceniają na codzień.... wiem, ze to nie łatwo być na codzień miłym(oj bo i ja potrafie się przywalić) i takim po prostu zadowolonym, bo są różne sprawy które mają wpływ na nasze humory, ale jakby każdy z nas próbował zrozumieć tą drugą stronę to myślę, że żyło by nam się łatwiej i kiedyś nie będziemy żałowali, że straciliśmy te cenne chwile.....................
Roxi dzięki za wieści od Nice trzymam za nią kciuki :-), żeby poszło szybko i sprawnie. Jak dasz radę to jej przekaż. A Tobie życzę miłego dnia w pracy :-)
Dorisek Picolo zaliczony w glowie mi nie szumiało, ale gości poszli o 4....Zu sie o 5 obudziła i domyślasz się, że mój szanowny małżonek nie usłyszał. Ale malutka dospala do 7 M. wstał a ja do 9 pospałam, ale cały dzień byłam dentka
Dawidowe super, że Laura taka mądra z tym nocnikiem. Jak byłam u kuzynki to też córeczka wytargała nocnik na środek pokoju i siii mówiła(3 dni młodsza od Zuu) i się zawziełam i też małą sadzam i pięknie nam idzie......jednak nie zawsze. Najważnijesze, że śmierdzące dowody lądują w kibelku :-)
Kaniuś trzymam za siostre kciuki, a ten pasożyt(łojej zabrzmiało dość groźnie)......czekam na każda wiadomość o niej. A jak koleżanka? I przykro mi z powdou zębolka ahhh te zębiska, że też one muszą się psuć i łamać :-(
Dziulka szkoda Twojego autka :-( mam nadzieje, że zrobisz wszystko żeby łobuzy po dupie dostały....A sylwek hoho i fajnie, że małż wstał :-)
Moriam moje pytanko do Ciebie...może masz jakiś artukuł co jeść, żeby wzmocnić zębiska? Dziąsła? Albo jaka pasta najlepsza na dziąsła? I do zębów? Bede wdzieczna za kilka rad :-)
Frogus zdrówka dla Was i fajnie, że wpadłaś

cóż a teraz idę nadrabiać SYLWKA ;-)

No to sobie pospałam 2h, fajnie było ;-)
Ragna hehe śniło jej się, że z kimś walczyła ;-)
Roxannka dzięki za wieści o nice
Rysia trzymam za słowo z byciem na bieżąco :-)
No i cieszę się, że Miłoszek lepiej
Wioli raczej mi się nie spieszy do pracy
uuu, widzę,że mąż się nie popisał :no:
Kroma oby bóle poszły sobie szybko
Sheeney gratki ząbkowe! a co tam kupujesz? :-)

Rysia śmiało możesz wpadac mam trochę miejsca w domu wiec się pomiescimy:tak:
Kania nie jak się będziemy wybierać w te strony bo to pewnie będzie jak zielony śnieg spadnie;-)Tylko wybierzcie się specjalnie do nas
Sariska głupawe to mało powiedziane;-)To samo mu powiedziałam pójdzie do pracy i wtedy będzie narzekał ze dzieci nie widzi a jak ma okazje to śpi bo noc zarwal na dur ej gierce jutro mija 8 lat jak jesteśmy razem zapomnę na bank;-)
Sheeney fajnie ze nie krzyczycie na siebie u mnie raczej by to nieprzeszlo bo ja muszę wylądować swoją złość inaczej by mnie pokrecilo chyba

Kubuś jeszcze nie śpi niewiem czy wogole zasnie i wogole nie jestem zdziwiona

Nat ja tam mnostwo rzeczy kupuje:-p dzisiaj sobie zamowiłam mustele na rozstepy bo mi sie konczy,znalazlam sukienke ciazowa ,ktora mi sie podoba i kilka par kolczykow,bransoletek i rozgladam sie za butami na obcasie.Tylko nie wiem czy jest sens bo gdzie ja to wszystko załoze?:confused2:
Wioli a jak długo jestescie w UK?

Sheeney no a już myślalam ze te 9 kg indyczka zostało spałaszowane :-) Fajnie że z mężem tak się dogadujecie świetnie, zdrówka dla Tomcia. Pytasz gdzie te wszystkie rzeczy założysz, choćby przy najbliższej okazji :-)
Sarisa Słońce Ty moje, ząbek już naprawiony a poza tym o siostrze będę informować a koleżanka jeździ do Krk co chwilę na badania i wzmocnienie organizmu. Termin na koniec stycznia ale ma mieć cesarkę więc na pewno wcześniej jej zrobią.
Wioli83 :***

reklama
Kania no ale nie ma zadnych najblizszych okazji..:sorry: a tak bym sie chciała gdzies wystroic ,a po domu w sukience i szpilkach to chhyba nie bardzo;-) Zreszta ja nawet nie wiem czy ja jeszcze umiem chodzic w butach na obcasie:szok: Narazie tylko sobie wybiore co bym chciała ,a jak bedzie okzaja to kupuje;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry