Halo jestem Zuu śpi, małż pojechał a ja mam czas na BB :-)...........
Kroma Ty masz skurcze porodowe,a ja nawet niewiem co to jest? I wiecie co obawiam się, że tym razem się dowiem(i to mnie zaczęło przerażać :-( )
Wioli oj wiesz co Twój małż to baran i możesz mu śmiało odemnie to przekazać........ma wolne do 16 i jak jest jego służba zamiast dzieciakom poświęcić swój cenny czas(bo przecież jak jest w pracy to do 18 lub20-nie pamietam) go nie ma a on ŚPI. No to już są jaja te chłopy to głupawe są- czy oni nie rozumieją, że dzieci tylko raz w życiu są MAŁE i ten cenny czas już nie wróci?? buuu Tulam i wiesz co jakby mój taki był nie odezwałabym się do niego i jeszcze bym go spakowała
Kania,Elwirka,Rysia i Wam współczuję kłótni i zgrzytów ehhhhhh ja niewiem co to się dzieje, że ludzie tak mało siebie doceniają na codzień.... wiem, ze to nie łatwo być na codzień miłym(oj bo i ja potrafie się przywalić) i takim po prostu zadowolonym, bo są różne sprawy które mają wpływ na nasze humory, ale jakby każdy z nas próbował zrozumieć tą drugą stronę to myślę, że żyło by nam się łatwiej i kiedyś nie będziemy żałowali, że straciliśmy te cenne chwile.....................
Roxi dzięki za wieści od Nice trzymam za nią kciuki :-), żeby poszło szybko i sprawnie. Jak dasz radę to jej przekaż. A Tobie życzę miłego dnia w pracy :-)
Dorisek Picolo zaliczony w glowie mi nie szumiało, ale gości poszli o 4....Zu sie o 5 obudziła i domyślasz się, że mój szanowny małżonek nie usłyszał. Ale malutka dospala do 7 M. wstał a ja do 9 pospałam, ale cały dzień byłam dentka
Dawidowe super, że Laura taka mądra z tym nocnikiem. Jak byłam u kuzynki to też córeczka wytargała nocnik na środek pokoju i siii mówiła(3 dni młodsza od Zuu) i się zawziełam i też małą sadzam i pięknie nam idzie......jednak nie zawsze. Najważnijesze, że śmierdzące dowody lądują w kibelku :-)
Kaniuś trzymam za siostre kciuki, a ten pasożyt(łojej zabrzmiało dość groźnie)......czekam na każda wiadomość o niej. A jak koleżanka? I przykro mi z powdou zębolka ahhh te zębiska, że też one muszą się psuć i łamać :-(
Dziulka szkoda Twojego autka :-( mam nadzieje, że zrobisz wszystko żeby łobuzy po dupie dostały....A sylwek hoho i fajnie, że małż wstał :-)
Moriam moje pytanko do Ciebie...może masz jakiś artukuł co jeść, żeby wzmocnić zębiska? Dziąsła? Albo jaka pasta najlepsza na dziąsła? I do zębów? Bede wdzieczna za kilka rad :-)
Frogus zdrówka dla Was i fajnie, że wpadłaś
cóż a teraz idę nadrabiać SYLWKA ;-)