witam wieczornie po 10h zapierdzielania, nogi mnie bola i ogolnie siedze i rycze!! mam dosc!!!! a nie mam sily dupy ruszyc zeby znalezc cos innego bo nawet dla siebie nie mam czasu, jestem zrypana totalnie... nocka masakra. nie wiem czemu, ani ja ani malz ani leane nie spala. mloda od 2-3h rano dawala koncerty az w koncu najpierw wstalam ja i ja przebralam i dalam pic, poszlam sie wysikac i w wc slysze nagly ryk -chyba musiala przywalic w cos, a maz potem do niej wstal mimo ze do pracy wstawal o 5.30, i poprzytulal ja i mloda wydoila pol butli wody. rano najpierw wyszykowalam siebie a ja obudzilam w ostatniej chwili, dalam butle, ubralam i do niani i az serducho mi pekalo ze musze ja zostawic ;((( w kazdym razie u niani bylo wszystko w porzadku.ja bardziej przezywam wszystko niz sama Leane.
WIOLI zebym jeszcze znala ta gebe co mi sie snila hehehe

))) a w pracy jest kilka ciasteczek ale to nie dla mnie

pp
SARISKA vel przeciag.... glizdooooo

))
MALA MI ja bym centralnie tesciowa wydupila tej lazienki i koniec.
DAWIDOWE no glizdus moj duzy jest jak na swoj wiek i przede wszystkim ciezka dupka olowiana

)) jak klpanie na lozku na dupke to az echo oddaje

)w srode chyba zadzwonie umowie wizyte ze szczepieniami na sobote rano to dokladnei dowiem sie ile wazy ton moj glizdus i jaki duzy juz

)
kurcze jak pomysle o jakiej godzinei ty budzisz Laurcie to az mi serducho sciska, ale coz, jak nie ma wyjscia...
MAKUCKU wybaczam ze nei doczytalas

tzn Leane juz od listopada do neij chodzila ale tak po godzinke, dwie, trzy, a dzisiaj maraton 8.30-18h. i pierwszy raz spala u niej.