reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe jaki serial?
Moriam ja swojej do tej pory nie oddałam, a ślub prawie 4 lata temu brałam ;-)
Ikaa może i ja zacznę ograniczać, choć nasza pediatra ostatnio twierdziła, że jak chce to niech ciągnie smoka ;-)

Ikaa- dla mnie idealna to normalne godziny i nie zarobek na czarno, a do reszty sama się przystosuję, szybko się uczę więc nie boję się pracy. No ogólnie to praca jest jaka jest, nie jest łatwo o nią, ale jeszcze daję radę z M przeżyć, a za wszelką cenę nie pójdę, zresztą co ja mam z dzieciakami zrobić na tak długo, nie dam komuś obcemu. Moja mama idzie na emeryturę na wakacje, starsza do przedszkola od września, a i tak tam maks dzieci są chyba do 17tej, poza tym nie chcę dzieci tak długo zostawiać dzień w dzień, co innego jakbym miała za to jakieś dni wolne.

nadrobiłam :-), czy tylko nikogo nie pominę? ehhh
Nat, Mamaugsi gratki zebolkowe :-). I my się chwalimy dolna prawa czwórka :szok: (bo Zuu ma tylko 1 i 2), dziś jak smarowałam poczułam lewą dolną. Tylko ja się pytam gdzie są dwójki i trójki hehe
Moriam suknie pewnie sprzedaz szybciutko. Ja swoją zostawiłam i wiesz to takie głupie, bo każdy kazał mi sprzedać, ale ja lubie na nią patrzeć :-)
Concita ja Ci już pisałam, że lubię Twoje zdjęcia
Eliza przykro mi, że malutki wypadł :-(, a jak napisałaś o tym łóżeczku to jakbym widziała, jak się przetrasportował hehe
Dziulka fajnie, ze jest taka pomoc od rządu. U nas nie ma jak już wiesz kompletnie nic, a jak jest to marne pieniądze. A jak z tą pracą szukasz czegoś ? Bo kurcze chyba bardziej na ta przekszkadza niż wcześniejsza?
Idek i jak z piekarnikiem? Udało się?
Mała mi a Ty kochana jak tam? Ochłonełaś? rozmawiasz już z mężem czy e tam ;-)
Kroma to faktycznie lipa z tymi godzinami ehh
Ika i dobrze zrobiłaś odemnie też ją ochrzań

witam wieczornie po 10h zapierdzielania, nogi mnie bola i ogolnie siedze i rycze!! mam dosc!!!! a nie mam sily dupy ruszyc zeby znalezc cos innego bo nawet dla siebie nie mam czasu, jestem zrypana totalnie... nocka masakra. nie wiem czemu, ani ja ani malz ani leane nie spala. mloda od 2-3h rano dawala koncerty az w koncu najpierw wstalam ja i ja przebralam i dalam pic, poszlam sie wysikac i w wc slysze nagly ryk -chyba musiala przywalic w cos, a maz potem do niej wstal mimo ze do pracy wstawal o 5.30, i poprzytulal ja i mloda wydoila pol butli wody. rano najpierw wyszykowalam siebie a ja obudzilam w ostatniej chwili, dalam butle, ubralam i do niani i az serducho mi pekalo ze musze ja zostawic ;((( w kazdym razie u niani bylo wszystko w porzadku.ja bardziej przezywam wszystko niz sama Leane.

WIOLI zebym jeszcze znala ta gebe co mi sie snila hehehe:)))) a w pracy jest kilka ciasteczek ale to nie dla mnie:ppp

SARISKA vel przeciag.... glizdooooo:)))

MALA MI ja bym centralnie tesciowa wydupila tej lazienki i koniec.

DAWIDOWE no glizdus moj duzy jest jak na swoj wiek i przede wszystkim ciezka dupka olowiana:))) jak klpanie na lozku na dupke to az echo oddaje:))w srode chyba zadzwonie umowie wizyte ze szczepieniami na sobote rano to dokladnei dowiem sie ile wazy ton moj glizdus i jaki duzy juz:))
kurcze jak pomysle o jakiej godzinei ty budzisz Laurcie to az mi serducho sciska, ale coz, jak nie ma wyjscia...
MAKUCKU wybaczam ze nei doczytalas:) tzn Leane juz od listopada do neij chodzila ale tak po godzinke, dwie, trzy, a dzisiaj maraton 8.30-18h. i pierwszy raz spala u niej.

Dawidowe dobranoc.
Kroma​ czyli Ty najlepiej od września do pracy jakbyś poszła, tak?
Sariska to dla Was też gratki ząbkowe!
Dziulka nie płakusiaj, dobrze, że przetrwałyście jakoś ten dzień.

Ostatnia edycja:
Natolin- w sumie od wakacji, ale jakbym szybciej znalazła coś do 15, maks do 16 to bym poszła, M siedzi w domu do 14 a na 2 godziny teściu by podjechał, czasem moja mama. ale nawet jak będę miała opiekę to na tyle godzin nie pójdę, nie wyobrażam sobie spędzić pół życia w pracy, jestem domatorem, kiedyś robiłam po 80 gadzin tyg i jakoś się zraziłam, no ale jakbym miała nóż na gardle to bym poszła bez marudzenia.
Dziulka- nie dziwię ci się, że ci się nic nie chce.

reklama
Kroma jak ja Cie rozumiem. Ja swego czasu pracowałam po godzin 16, 17 dziennie czasem 2-3 dni z rzędu, ale to z mojej inicjatywy pieniążki mi przysłoniły pewne rzeczy ehh i teraz do pracy jak pójdę to max 8 dziennie. I jakby się udało jak Doriskowi i Roxi do 16 pracowac to by było cudaśnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry