reklama

Październikowe Mamy 2010

haha no Kania się zrobi zwłaszcza, że Moriam sobie na zakupy jedzie ;-)
Ehhhhhhhhhhh pozostało mi chyba zasnąć przed kompem tylko kto za mnie odwali czarną robotę ????:baffled:
Ida melduj się !!! Jak nocka??? Zęby nowe są???
Alicja gdzieś jest??? widziałam się na pobocznych !!!
Mamaagusi pisz co u Was, ile ząbków tej nocy Agusi się wykluło???
Happy oderwij się na chwilkę od mężusia i napisz co u Was???

Ostatnia edycja:
reklama
Kanius no ja chyba nie dam rady ;-) ..............i nie śpij, bo jednak musisz prace swą wykonać .... ale dzis taki dzień ja też siedze i mi się oczy kleją ehh

A mam takie pytanko jakie prezneciki robicie na DZIEŃ BABCI I DZIADKA? bo nie mam pomysłu a to już tuż tuż ehhh

Sariska nie śpij Słonko !!! Ja zamówiłam kalendarze, i czekam na nie z wielką niecierpliwością :-)
Może rzeczywiście taka pogoda ale ja mam tak każdego dnia, że żywcem śpię więc może coś z cukrem mam nie haloooo:-( muszę to zbadać.

kurde ja nie chcę w tym roku kalendarzy ... za rok im zrobie jak będą dwa Bąble :-) ......kubków też nie bo zrobiłam w tamtym roku.......cóż to moje pomysły się skończyły ....... ehhh

Ja w tamtym roku nie robiłam kalendarzy więc teraz chciałam zrobić.
Hmmm powiem Ci szczerze że też bym pewnie miała dylemat, ale może dziewczyny mają jakieś inne pomysły.
Doris a Ty gdzie się podziewasz zapracowana Mamusiu???

Kaniuś tak :-).....jakby nie spała to i bym na kompie nie siedziała....bo mój łobuz ostatnio uwielbia walić rączką w klawiaturę ;-).
A tak napisałam, że się mamy poukrywały, ale czy tak jest? Mają pewnie ważne mijse skoro ich nie ma ;-)

Kaniuś tak :-).....jakby nie spała to i bym na kompie nie siedziała....bo mój łobuz ostatnio uwielbia walić rączką w klawiaturę ;-). A tak napisałam, że się mamy poukrywały, ale czy tak jest? Mają pewnie ważne mijse skoro ich nie ma ;-)
Oliwia wyłącza namiętnie komputer, jak tylko się jej uda do Niego dostać. Wiem, wiem że na pewno zajęte są czymś ważnym :-)
Tato jest już po badaniu pewnie jutro go wypiszą a na wyniki trzeba będzie czekać.
Od Anulki (koleżanki) nie mam jeszcze żadnych wieści.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry