Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Najgorsze jest to że i mnie cos zaczyna brać
Zdrówka dla twojego ślubnego i żebyście wy z Alutką się jakoś trzymały :*kochana za co ten podziw ?Ja podziwiam was ciebie Dziulka i Roxankę, że dajecie radę, bo ja bym wymiękła teraz.
Mi tam praca sprawia przyjemność hehe
A tak wogóle to ja ciebie podziwiam bo z dwójką dzieci, z tak małą różnica wieku i z tak niespożytą energią, to ja bym chyba oszalała ;-)
No i ogromniaste gratulacje dla twojej koleżanki w roli świżo upieczonej mamusi :-) Ale jej się kruszynka urodziła i to odrazu taka silna i samodzielna :-)

:no dawaj, jeszcze tylko raz", "no, już ostatni!" 

):-)
pozdrów babcię;-)
dzisiaj u nas standardowo nocka ok. spać Agusia poszła chwilę przed 18 bo już jak postanowi wejść do łóżeczka to nie ma siły żeby ją odciągnąć. wstała o 8 bo całą piżamkę miała przesikaną. ja już nie wiem jakie jej pieluchy zakładać. codziennie praktycznie przecieka pielucha. ale zmieniliśmy jej i w pierwszą noc poz zmienia było ok a dziś to wyglądało jakby za lekko zapiętą miała bo się zsunęła więc to może przez to ehh. poza tym u nas nic ciekawego ale Agusia znów się strasznie slini więc pewnie cały czas kolejne ząbki już się szykują. bardzo ładnie teraz wychodzą i najważniejsze, że bezproblemowo.no a teraz jem śniadanie bo Agusia jadła już dawno i niedługo drugie będzie jeść potem jakąś zupkę zrobię na pierwsze danie i jak się nie rozpada to na spacerek może pójdziemy. buziaki:*