• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

ja nie opijam, ale za to podjadam ptasie mleczko
jestem padnieta, wrocilam do domu po 22. 13 godzin poza domem:( takze Dziulka mozemy sobie piatke przybic;-)

no i jeszcze a6w przede mna, nie wiem jak dam rade..

reklama
No to jeszcze ja na ostatek sie witam ;-)

czarodziejka, my zawsze chodzimy na kontrole po chorobie czy przeziębieniu, nigdy nie wiem czy coś się z tej choroby nie rozwineło a jak lekarz osłucha to jakoś jestem spokojniejsza :happy2:

makuc, mąż chory ? No to witaj w klubie, mój od kilku dni "umierający" :dry: Najgorsze jest to że i mnie cos zaczyna brać :eek: Zdrówka dla twojego ślubnego i żebyście wy z Alutką się jakoś trzymały :*

Ja podziwiam was ciebie Dziulka i Roxankę, że dajecie radę, bo ja bym wymiękła teraz.
kochana za co ten podziw ? :confused: Mi tam praca sprawia przyjemność hehe :-p A tak wogóle to ja ciebie podziwiam bo z dwójką dzieci, z tak małą różnica wieku i z tak niespożytą energią, to ja bym chyba oszalała ;-)

kania, wycałuj Oliwke w tego świeżo nabitego guza :* A jak ona się czuje wogóle ? Oby Tobie te bóle przeszły albo chociaż były troszke mniejsze :sorry2: No i ogromniaste gratulacje dla twojej koleżanki w roli świżo upieczonej mamusi :-) Ale jej się kruszynka urodziła i to odrazu taka silna i samodzielna :-)

kania, makuc, ja uwielbiam Lennego :cool2:

mamaagus, elwirka, e-lona, życze szybkiego uporania się z problemami, pechem i złym humorem i apeluje o powrót na bb :tak:

eliza, to ty masz chyba jakieś prorocze sny :-D

No i zmykam bo rano do pracy, oj już wiem że bedzie się ciężko wstawało :ninja2:

boszzzzzzz, niech mi sie @ skończy to jadę z toba, moriam!!!!!!!!!!!!będziemy się motywować smsowo:-D:-D:-D:no dawaj, jeszcze tylko raz", "no, już ostatni!" :-D:-D:-D
dziula, to ewidentnie tabsy... cos mi się po ciąży musiało poprzestawiać i ooo......... dopóki sama sobie okresu nie przesunęłam to było git:cool:
sorki, ze reszcie nie poodpisuję ale w "prywatnej umieralni" egzystuję i ja:dry:
jeszcze tylko GRATULACJE DLA PSIAPSIÓŁKI KANIOWEJ!!!!!!!!!!!!!!! (i wciąż kciuki za sis:tak:):-)
rysiek, a zatoki niestety popalić dają ostro:dry:pozdrów babcię;-):-D

Witam kochane, i od razu przepraszam za swą nieobecność!
Z racji tego, że mnie tak długo nie było chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w nowym roku!!
Ja to chyba już teraz Was nigdy nie nadrobię, ale będę się starać być na bieżąco. U mnie w sumie nic nowego. Małe problemy jak zawsze i ciągły brak czasu. Teraz zostałam sama z maluszkiem na kilka dni więc mam możliwość Was tu odwiedzić.
Poczytam zatem co u Was i pozdrawiam serdecznie:)

dagisu- łelkom bak!
ida- trzymam za slowo! tylko znowu sobie w cyklu nie majsterkuj, bo do lata wypadaloby brzuchola wycwiczyc:))

edit: godzina 1;00. Jeszcze nie spie, Maura sie przebudzala co jakis czas, w koncu dalam butle mleka, wypila , pomarudzila i spi. Czy to kolejny skok wzrostowy, bo juz ktoras noc z rzedu mamy pobudke na dodatkowa butle. Albo zeby,,,
lece do lozka , dobranoc

Ostatnia edycja:
Bry...
Czyżby dziś pierwsza :-)
Nocka spokojniejsza w porównaniu do wczorajszego zasypiania (wyrwany szczebelek w łóżeczku).
Z mężem nijak...
Z kręgosłupem bez zmian, czyli dalej boli, nawet plaster na plecy nie pomógł :-(
Dziś znów stomatolog mnie czeka i to dopiero o 19.30.

CzarodziejkaM i jak dziś lepiej???
Kroma fakt nigdy nie wiemy obok kogo mieszkamy...
Rysia cieszę się, że u Ciebie lepiej a Miłosz to chyba późno spać chodzi ale śpi za to dłużej??? A jak babcia daje radę z rozbrykanym prawnusiem??? A co Twojej koleżance się stało, że musi iść na taki zabieg???
Dawidowe spore te pudełka :-) Powodzenia na wizycie u alergologa i na szczepieniu w czwartek !!!
Elwirka współczuję pechowego dnia, ja sobie nie wyobrażam żeby Oliwia miała spać w wózku... może zacznijcie ją kłaść do łóżeczka, czemu Ona tam nie śpi???
Dziulka cieszę się, że Leane tak szybko się zaadaptowała u niani. Tobie z czasem też przyjdzie to łatwiej, dziś masz wolne więc korzystaj z każdej chwili z nią :-)
E-lona a co się stało, że bez humoru jesteś??? Twoje dzieciaczki zdrowe???
Elizabennett głowa przestała boleć??? A jak Adaś???
Eliza, Nat - siostra lepiej się czuje i wczorajsza wizyta u prof nastroiła ją pozytywnie :-)
Moriam twarda jesteś, że masz siłę po całym dniu jeszcze ćiwczyć !!! A co do nocnego jedzenia też przerabiamy...
Roxannka Oliwia całkiem nieźle ale chyba jakiś skok przechodzi bo się bardzo zmienia, poza tym jest niespokojna, nocki zarywamy jak Wy, a w dzień po powrocie z żłobka też jakaś nieswoja...
Ida na te zatoki to coś bierzesz??? mnie się na szczęście @ powoli kończy i trzymam kciuki, żeby Twoja też w końcu se polazła het...
Witaj Dagisu :-)

witam. robię więc podejście nr. 2 :-Ddzisiaj u nas standardowo nocka ok. spać Agusia poszła chwilę przed 18 bo już jak postanowi wejść do łóżeczka to nie ma siły żeby ją odciągnąć. wstała o 8 bo całą piżamkę miała przesikaną. ja już nie wiem jakie jej pieluchy zakładać. codziennie praktycznie przecieka pielucha. ale zmieniliśmy jej i w pierwszą noc poz zmienia było ok a dziś to wyglądało jakby za lekko zapiętą miała bo się zsunęła więc to może przez to ehh. poza tym u nas nic ciekawego ale Agusia znów się strasznie slini więc pewnie cały czas kolejne ząbki już się szykują. bardzo ładnie teraz wychodzą i najważniejsze, że bezproblemowo.no a teraz jem śniadanie bo Agusia jadła już dawno i niedługo drugie będzie jeść potem jakąś zupkę zrobię na pierwsze danie i jak się nie rozpada to na spacerek może pójdziemy. buziaki:*

reklama
Mamaagusi moja też 4 nosi, kurczę może rzeczywiście miała za lekko zapięte i się jej zsunęło :-)
Wiesz co, chciałabym żeby moja Kundzia tak przechodziła ząbkowanie jak Twoja Aga, zresztą nie jedna z Nas by tak chciała :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry