reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej witam się przy kawce.Melduję,że moja wewnętrzna,cykająca bomba została rozbrojona i jestem już sobą:-DHumorek ok,jestem spokojna,opanowana więc SN (suczy napad)mam już za sobą heh:rofl2:Pospaliśmy dziś całą noc do 6.30 więc nie jest źle.Mały trochę marudny,przylepny....rączki ciągle w buzi,wyskoczyła mu wysypka-kaszka i zwymiotował mi przy jedzeniu(troszeczkę) czyli co?Szykuje się nowy ząb,tylko jeszcze nie wiem gdzie,bo nie daje sobie podejrzeć.Później poczytam i popiszę do Was,a teraz idę gotować niuniowi zupkę.

reklama
Witam się w sumie wyspana, tzn. prawie ;-)
Rysia szaleństwo z zabawami o tej godzinie :no:
Elizabennett no to miałaś wczoraj miłą rozmowę na fejsie :-) A jeszcze co do urlopów w USA to możliwe, żeby to jednak też trochę zależało od firmy w której się pracuje? Bo mam wrażenie, że ciocia mojego męża jakoś na dłużej do Polski przylatuje zwykle.
Moriam współczuję tylu godzin poza domem, ale zazdroszczę ptasiego mleczka i chyba sobie kupię dzisiaj coś czekoladowego, bo już za dużo dni odwyku mam :-p
ooo Dagisu jest :-)
Kania współczuję szczerze tych bóli :-( Czemu z mężem nijak?
super wieści od siostry! trzymam kciuki nadal.
Mamaagusi ale Twoja córcia ślicznie śpi :-)

No i tyle. Ja jeszcze przed śniadaniem, ale jakoś nie chce mi się jeść, marzę o czekoladzie, ewentualnie o coli, a ani jednego ani drugiego nie mam.

Melduję,że moja wewnętrzna,cykająca bomba została rozbrojona i jestem już sobą:-DHumorek ok,jestem spokojna,opanowana więc SN (suczy napad)mam już za sobą heh:rofl2:Pospaliśmy dziś całą noc do 6.30 więc nie jest źle.Mały trochę marudny,przylepny....rączki ciągle w buzi,wyskoczyła mu wysypka-kaszka i zwymiotował mi przy jedzeniu(troszeczkę) czyli co?Szykuje się nowy ząb,tylko jeszcze nie wiem gdzie,bo nie daje sobie podejrzeć.Później poczytam i popiszę do Was,a teraz idę gotować niuniowi zupkę.
Cieszę, się że już lepiej :-) A Krzysiowi niech ten ząbek szybko wychodzi.
Nat ja już dawno po śniadaniu (6.30)
Z mężem bezuczuciowo czyli nijak...
Jak ja wytrzymam z takim bólem jeszcze miesiąc :-(

Moja mama zarejestrowała siostrę do gastrologa na wczoraj. Prof okazał się miłym sympatycznym staruszkiem, bardzo pozytywnym i mądrym. Podejrzewa u siostry zapalenie jelita, dostała antybiotyk (podobno bezpieczny), kazał jednak jeszcze zrobić badanie w kierunku celiaki polekowej. Poza tym może siostra będzie miała sigmoidoskopię jeśli profesor gin się zgodzi. Choć to wątpię, bo to ciąża wysokiego ryzyka ale w każdym razie to ginekolożka ma zdecydować o tym.

Ostatnia edycja:
Hej, z tą szkołą chyba macie rację. Nat, właśnie o to się rozchodzi że ja uczyć bym mogła ale starszych/młodszych, a nie gimnazjum/liceum, bo się tego wieku chyba po prostu boję. A te studuim dawałoby uprawnienia na ten właśnie przedział wiekowy... No i szkoda mi dzieci, macie rację. Potrzebują mnie teraz bardziej niż ja tego papierka. Ja mam colę, Natolin - zapraszam! A czekolada się chyba juz przeterminowała... (cukierki czekoladowe)

Ostatnia edycja:
Dobranocka jak dobrze, że zajrzałam jeszcze na forum przed drzemką
:-*****
Fotka super, Ty jesteś po prostu niesamowita!!!!!!!!!!!!!! Jestem Twoją fanką :-)
P.S. Już widziałam kilka Twoich zdjęć i ja bym Cię nie poznała z tej fotki :baffled:

A weszłam, bo przypomniałam sobie, że miałam zapytać gdzie Ikaa? Ciekawe jak odzwyczajanie od smoka idzie? U nas wczoraj się udało w dzień bez smoka

reklama
Hello.

Dopiero teraz mój synek usnął i mam czas na odpoczynek = BB. Przez jego późniejsze spanie nasze plany przesunęły się w czasie, bo na 13 mieliśmy jechać do znajomych, żeby ich syn i nasz mogli razem się pobawić a my spędzić miło czas. Tak więc pewnie o godzinę wszystko się przeniesie w czasie.

dobranocka o ja! Fotka superowa! Jesteś jak dla mnie niesamowita! :-):-)

Poza tym humor mi coś dzisiaj nie dopisuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry