• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobranocka chyba po prostu wstałam lewą nogą, chociaż tak sobie myślę że ja zawsze wstaję lewą nogą bo tak mam łóżko ustawione :-) jak tam Wojtuś i Justysia?

Idę sobie zamówić farbę do włosów na allegro.

Ostatnia edycja:
Mała Mi, a jaki kolor tym razem? To Ci na pewno humor poprawi ;-)
Natolin, a na coś konkretnego polujecie?
Kania, a wiesz ze pomaga? Tyle że dzisiaj chyba spacer odpuścimy bo coś od rana mi Justyna kaszle, ot tak, bez innych objawów... A szczepienia niebawem, więc nie chcę tego rozkręcić.

Kania dzieciaki zdrowe na razie.
Dobranocka boska fotka. :-D
Eliza wakacji potrzebuję jak ryba wody, żeby podładować baterie i psychicznie od tego wszystkiego odpocząć.

Dziś kompletnie jestem niewyspana, bo zasnęłam ok północy,a pobudkę miałam o 5.30 (oczywiście wcześniej też kilka razy wstawałam do Laury). Marzę tylko o wieczorze i położeniu się spać. Pracą jestem zmęczona i mam dość. Potrzebuję odpoczynku, bo moja energia gdzieś zniknęła i na nic nie mam ochoty. Na dodatek w sb muszę jechać do pracy pilnować dzieciaki, bo mają zabawę karnawałową. Ciekawe na którą turę będę. Pewnie jutro listę zrobią i zanim dotrę do pracy to pierwsza tura będzie zajęta. :-(
Zbieram się po syna do przedszkola.

dobranocka kupuję farbę o kolorze miedzianym:-)
kania niestety u nas w pokoju nie da się już niczego inaczej poustawiać żeby było dobrze, kombinacje nam się skończył:-(
natolin uu to pewnie trochę kasy wydasz, ale ja tam lubię w rossmanie zakupy robić:-)

reklama
dobranocka kupuję farbę o kolorze miedzianym:-)
kania niestety u nas w pokoju nie da się już niczego inaczej poustawiać żeby było dobrze, kombinacje nam się skończył:-(
Przed pasemkami tylko w takich kolorach miałam włosy zafarbowane. Szkoda że nie ma innej opcji ustawienia łóżka.
E-lona zatem życzę odpoczynku w dużej mierze i dużo więcej energii, może wypalasz się zawodowo???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry