reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobranocka chyba po prostu wstałam lewą nogą, chociaż tak sobie myślę że ja zawsze wstaję lewą nogą bo tak mam łóżko ustawione :-) jak tam Wojtuś i Justysia?

Idę sobie zamówić farbę do włosów na allegro.

Ostatnia edycja:
Mała Mi, a jaki kolor tym razem? To Ci na pewno humor poprawi ;-)
Natolin, a na coś konkretnego polujecie?
Kania, a wiesz ze pomaga? Tyle że dzisiaj chyba spacer odpuścimy bo coś od rana mi Justyna kaszle, ot tak, bez innych objawów... A szczepienia niebawem, więc nie chcę tego rozkręcić.

Kania dzieciaki zdrowe na razie.
Dobranocka boska fotka. :-D
Eliza wakacji potrzebuję jak ryba wody, żeby podładować baterie i psychicznie od tego wszystkiego odpocząć.

Dziś kompletnie jestem niewyspana, bo zasnęłam ok północy,a pobudkę miałam o 5.30 (oczywiście wcześniej też kilka razy wstawałam do Laury). Marzę tylko o wieczorze i położeniu się spać. Pracą jestem zmęczona i mam dość. Potrzebuję odpoczynku, bo moja energia gdzieś zniknęła i na nic nie mam ochoty. Na dodatek w sb muszę jechać do pracy pilnować dzieciaki, bo mają zabawę karnawałową. Ciekawe na którą turę będę. Pewnie jutro listę zrobią i zanim dotrę do pracy to pierwsza tura będzie zajęta. :-(
Zbieram się po syna do przedszkola.

dobranocka kupuję farbę o kolorze miedzianym:-)
kania niestety u nas w pokoju nie da się już niczego inaczej poustawiać żeby było dobrze, kombinacje nam się skończył:-(
natolin uu to pewnie trochę kasy wydasz, ale ja tam lubię w rossmanie zakupy robić:-)

reklama
dobranocka kupuję farbę o kolorze miedzianym:-)
kania niestety u nas w pokoju nie da się już niczego inaczej poustawiać żeby było dobrze, kombinacje nam się skończył:-(
Przed pasemkami tylko w takich kolorach miałam włosy zafarbowane. Szkoda że nie ma innej opcji ustawienia łóżka.
E-lona zatem życzę odpoczynku w dużej mierze i dużo więcej energii, może wypalasz się zawodowo???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry