reklama

Październikowe Mamy 2010

ja tylko na sek. pomiędzy praca a wyjściem na dwór z Alicją wpadlam i jedyne co widziałam to zdjęcie DOBRANOCKI. Slońce - JESTEŚ NIESAMOWITA!!!!! I jestem Twoją fanką forever :laugh2: :*******

reklama
Witajcie

Ja znów przelotem :-(. Niestety w pracy mam duzo spraw w tym tygodniu i nie mam Was kiedy poczytać.
Widzialam tylko fotkę dobranocki i mnie powaliła. Kobieto jesteś WIELKA!!! Super fotka.

U mnie wszystko ok , dzieci i my zdrowi więc to najwazniejsze. Trochę stresów w pracy ,ale tak tez czasem musi być.
Postanowiłam trochę wziąć się za siebie i zaczynam zbierac siły na jakiś wypad na siłownię. Pewnie będę tylko w soboty chodzic ,ale dobre i to. Czekam tez na bańki chinskie i będę zwalczać celulit :-D.

Wszystkie Was bardzo serdecznie pozdrawiam!!!!!!:tak::tak::tak:

hejka:)
u nas nocka taka se..."oglądałam" z Miłoszem filmy do 2 w nocy a po 7 była już pobudka:baffled:co poza tym...z chłopiną aktualnie układa mi się lepiej,chociaż żyjemy troszkę na dystans ze sobą (i nie ukrywam,że jest mi to na rękę:rofl2:)
Kaniu współczuje kolejnej nieprzespanej nocki,poza tym życzę by stosunki z lubym jak najszybciej uległy ociepleniu a z siostrą by w końcu było tylko i wyłącznie lepiej:tak:
Iduś biednaś Ty z tymi zatokami-zdrówka dla Ciebie:tak:a pozdrowienia babci przekaże bo dzisiaj znowu przyjechała do mnie ta złota kobieta:-D
Dorisku przewiało mnie o tego przeciągu jakim się na bb pojawiasz...życzę Ci mniej zajęć byś w końcu mogła zagościć na forum na dłużej:tak:
Czarodziejko cieszę się że "suczy napad" Cię już opuścił i że już jesteś sobą...u mnie napięcie też już mniejsze więc cieszę się zarówno w Twoim jak i w swoim imieniu:-D
Mała_mi życzę poprawy nastroju...i by nie zależnie od tego którą nogą wstaniesz,zawsze świeciło u Ciebie słoneczko:tak:
Natolinko jak tam zakupy-wykupiłaś całego rosmanna??!!:-D
Moriam jak tam udało Ci się zrealizować nocne ćwiczenia??!!;-)
mamaagusi super że jesteś:tak:
Eliza jak tam głowa...mam nadzieje ze już nie boli??!!no i jak Adaśko czuje się dzisiaj??!!:-)
Makucku jak tam spacer z Alutkiem...wyszałałyście się na dworze??!!:rofl2:
Dagisu witaj z powrotem i pisz częściej:tak:
E-lona dużo siły życzę:-)

aaa i przede wszystkim chciałam napisać że Dobranocko zdjęcie powaliło mnie na łopatki (cudaśne) i jeśli pozwolisz to ja też zapisuje się do Twojego fanclubu:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Makuc spokojnego spaceru z Alicją i pracy :-)
Tylko wróć...

Doris pracusiu, wiesz o tym że pracoholizm to choroba???
Cieszy mnie fakt że u Ciebie wszystko dobrze/
Siłownia, bańki chińskie wow, podziwiam bo ja na chwilę obecną z problemem kręgosłupowym nie mam sił wykonać żadnego ćwiczenia.

Rysia do 2 w nocy filmy???????? rany... masz zdrowie, cieszę się że z chłopiną lepiej :-)

Zawstydziłyście mnie... :zawstydzona/y:
ide sie schowac

Aha, Doris, a za co Ty się kochana chcesz zabierać? :confused: Bo celulit to Ty chyba masz ale na języku albo paznokciach u stóp.... Czyli w takich miejscach w których nie dojrzałam :-p A siłownia to chyba dla kondycji psychicznej? Dla dobrego samopoczucia? Bo na figurę to kto jak kto ale TY narzekać nie mozesz. Jesteś piękna w każdym calu. No.

Kania, ja się fotki domagam chyba.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry