reklama

Październikowe Mamy 2010

witam nocka kiepska młoda popłakiwała.Moj M pojechał do szpitała będzie miał operacje na przegrode nosowa ciekawe czy go przyjma termin mial rok temu.a ja czekm na mame po pracy przyjedzie i zadecydujemy czy jedziemy do niej czy zostaje unas ze by pomo
Dziulka​ trzymam kciuki żebyś wytrwała w diecie i popraw nastroju

reklama
dobra nienarobie się dziś w pracy a przyanjmniej na chwilą obecną. Będzie szansa aby nie mieć sporych zaległości jak w ubiegłym tygodniu Natolin współlokator jak marzenie wiec go nie ma niż jest. A jeśli już jest to śpi. Z kuchni nie korzysta a w lodówce tylko mleko i musli na śniadania. Obiady jada w pracy bo jest kucharzem. Kase na poczatku miesiaca zostawia w kuchni na stole i tyle go widuje. Czasem w weekedn przyjdzie powiedzieć cześć. Sarisa a jaki masz abonament w play? A co do pizzy to wyszła bez problemu? U mnie zawsze każdy sie dziwi że drożdże tak bez rozpuszczenia wkurszam a potem przychodzi i mówi że teraz chce mu sie czesto pizze robić. nie mam coś w pracy pogrubienia mamaagusi też masz w playu? rysia Miłosz poszedł spać po 23? Nie dziwie sie że jesteś niewyspana e-lona obiadki to chyba dla Laury na cały miesiąc a nie dla rodzinki? Ldoówka by wtedy była wiekosci przemysłowej Dziulka jak ci źle to pomysl o mnie ;-) Inni mają gorzej Moriam może robij u szefca buty Sarisa to ucałuj dzidzie ;-) ale Zuzolka też Elwirka trzxymam kciuki za meża

Sariska,WOW:D SUPER:D!!!!!
Buziak dla brzuszka!!!:,***
Nocka spoko, poszłam spać z takim bólem oka że myślałam że się porycze.u teraz już lepiej ale do końca nie otworzę bo spuchnięte:( i w ogóle to mam nastrój Dziulkowy.(dziula,3m się kobito!)truć wam nie będę.
Ale sen miałam:O ale tojużgłównej zainteresowanej napiszę
osobiście:)

Ida może przejdź się do lekarza bo ostantio koleżance dziecko w żłobku wsadziło palec do oka i cos tam odlepiło się. Całe szczęście że poszła bo szybko i po kłopocie.

Dawidowe,Z TOBĄ normalnie nikt się licytować nie może bo i tak przegra:))
Moriam, zapomniałam cgi napisać że jest taki specjalny spray do skórzanych butów który pomaga im się do stopy dopasować! Popytaj w dobrych sklepach:)

jak Alicja pójdzie spać to nadrobię zaległości. Obiecuję. Tymczasowo chciałam się ładnie przywitać i powiedzieć, że ślubny pierwszy raz od tygodnia poszedł dzisiaj do pracy. I co robi me dziecko? Stoi pod drzwiami i już 15min. woła "tatooo, tatooo" :cool2::confused::szok::shocked2:

Hello.

Melduję,że oboje z Łukaszem jesteśmy zdrowi, zero na razie objawów takich jak ostatnio. I oby tak pozostało ( tfu tfu). Przyznam szczerze że stracha już miałam.

Weekend miałam aktywny. Na dodatek od dzisiaj G. ma urlop- 2 tygodnie, tak więc trzymajcie za mnie kciuki abym z nim tyle czasu wytrzymała w domu..:baffled: Ostatnio to mi coś na nerwy działa i mnie drażni, chyba ze mnie zła kobieta:-(.
W miarę tylko możliwości ( wolnego kompa!!) będę tutaj z Wami, bo już się boję że komputer będzie okupywany non stop przez G. Jest jeszcze laptop ale przy Łukaszku nie da się na nim siedzieć bo mi na niego wchodzi, no a jak komp zajęty to znaczy że i biurko eh.

Aa i strasznie się cieszę że jest śnieg nareszcie. Byliśmy już dwa razy na sankach, dzisiaj pewnie też pójdziemy po obiedzie:-)

sarisa doczytałam właśnie o ruchach dzidzi! Super!!!
dawidowe no to lokatora masz jak marzenie:-) Może zrobimy mała wymianę i Ty mi podeślesz lokatora swojego a ja Tobie moich teściów?

Dzisiaj mamy zamiar wybrać zaproszenia na ślub...

Dzień dobry...nocka fatalna,ciągle coś:no:- nic,tylko mleko w kółko musiałam robić:baffled:- nic innego nie "dawało rady"...
Sariska- wieeeelkie gratki :-):-):happy2::-):-)!To cudownie,ze juz poczułaś dzidziusia.:*****Dołączam do pytania o imiona- macie juz jakies "typy"?:-)
Mamaagusi- a to mi ćwieka tym pubem zabiłaś- teraz siedzę i kombinuję,jak tu byśmy mogły się spotkać,by razem się do jakiegoś wybrać:-D:tak::***
Wioli- gratki 1000 posta.Ja tez baaaardzo się cieszę,że jestes z nami :****
Dziulka- cóż mogę...:****,Kochana,przytulam....Trzym się :***
Ida ,wybacz durne skojarzenia,ale od razu mi się tamten Twój sen przypomniał i pomyslałam sobie "Żeby życie miało smaczek....":-p:-D.A dla Ciebie też :*** na poprawe nastroju.Jakieś okłady na to oko robisz?

reklama
Witam się z rana. Nocka nawet ok,pobudek dużo nie było. Mąż w pracy (ciekawe jak z garażu wyjechał po wczorajszych saneczkowych szaleństwach, bo droga aż się lśniła od wyjeżdżenia), dzieciaki jeszcze śpią to mam chwilkę tylko dla siebie.
Moriam na pewno się rozbiją skoro skórzane.
Sarisa gratuluję! Ale super.:-)
Dziulka ja też mam czasem chwile słabości,że mam dość wszystkiego. Mam nadzieję, że szybko się uporasz ze swoimi smutkami. Od kiedy będziesz mogła sobie wziąć urlop? A może do jakiegoś zaprzyjaźnionego doc się udaj. Ewidentnie musisz odpocząć, bo tak dalej być nie może.
Elwirka współczuję nocki.
Dawidowe obiadki dla Laury. :-)
Ida a robiłaś sobie jakieś okłady na oko? Może rzeczywiście udaj się do lekarza.
Edit
Wiedziałam, że zanim napiszę to już nowe posty będą.
Makuc dobre. Córunia tatunia jak u dziulki.
Mała_mi dobrze, ze Łuki już zdrowy. Na sankach mu sie podoba? Pochwal się zaproszeniami jak już wybierzecie.
Happy współczuję nocki.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry