reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ciekawe jak Franek na szczepieniu...
.

emiliab jak tam szczepienie? udało się wszystko pozałatwiać?

Dziękuję dziewczyny:***Szczepienie super. Oczywiście płacz musiał być,ale to normalne. Teraz zastanawiam się,czy Franek będzie jeszcze spał. Zasnął mi w aucie,ale nie da rady,żebym go przyniosła do domu śpiącego i położyła do łóżeczka... Coś tam słyszę z pokoju,ale nie idę:-p

Sprawy prawie wszystkie załatwione. Został mi tylko strój do odbioru,ale mam na to czas do 20:tak:.

roxi mam nadzieję,że się odezwiesz
dobranocka powodzenia na szczepieniu:-). A co do spania,to Franek potrafi spać 2 godziny,ale trzy to jeszcze nie spał.
Ida powaliłaś mnie tymi Igrzyskami i szatanem:-D:-D:-D
makucku oby sprawy pracowe się wyjaśniły:****
kahaa pliiiiiiiiiiiissssssssssssssss,daj zdjęcieeeeeeeeeee
mała_mi dobrze,że skonsultowałaś się z lekarzem. Oby Łukiemu szybko wyszły ząbki i sprawa kup się zamknęła:***
sariska Tobiasz mi się podoba,Maksiu nie do końca. A czemu nie chcecie,aby był np. Franciszek-tylko Franek?

Jestem laseczki, ale się rozpisałyście nadrobić nie mogłam;-). Na szczęście sie uśmiałam, ale już nie pamiętam z czego hehehe
Mała mi jak pisałaś, że Cię odrzuciło to pierwsza myślciąża........i pamiętaj każda ciąża jest inna, choć u mnie jest bardzo podobniejedynie co to odrzuciło mnie od moich ulubionych rzeczy....a jak ktoś mówi ojakimś jedzeniu to na samą myśl mi niedobrze ;-).....a już wiem zazdraszczam Ci jeżdzenia po salonach i szukania sukni..........teraz bym osobiściezrobiła wszystko inaczej poszłabym do prosefjonalnego salonu, żeby mi dobrałydo mojej figury(bo nie zawsze suknia którą sobie wymarzysz pasi do twojejfigury), bo ja nie do końca byłam zadowolona z sukni mej, ale i tak uwiebiam nanią patrzeć :-).......a i wiem moje foto to tylko wygolonego boku zapodałam, aże widziałaś na żywo to wklejać nie będę ;-)
Dorisek a Ty nie wiesz, że my to nie możemy się źle czuć ;-).Cieszę się, że z Tobą lepiej. Dodkiem się nie przejmuj...ja też raz tak miałam,że Zuza tate wybrała, ale nie było mi przykro wręcz się ucieszyłam. A bańki tona bank z pekinu . A już wiem z czego ziałam z psikacza do zamka ;-) ibagażnika i spycharki co WIOLI napisała hahah
Rysia ja miałam brauna teraz mam rowente i powiem Ci, że jedeni drugi jest okejos :-). Jeśli chodzi o depilacje to pierwsze przystawieniejest masakra, a potem już nie boli tylko schodzi np. 1,5 godziny, żeby sobienogi ogolić ;-) i to mnie wkurza, a tak depilator to mój przyjaciel heheh (alejak widzę tylko mój buahahahahha). A i wiem co miałam napisać i BRUNO jest umnie na trzecim miejscu tylko coś M. noskiem kręci....a jak będzie czynka to nabank POLA-JULIA ...choć niewiem czy wypada, bo Zuzka ma na drugie Pola ;-)
Nat Kielecki uwielbiam, ale jak w ciązy nie jestem a terazkażdy majonez jest dla mnie łeeeeee
Emiś tak się cieszę, że szczepienie ok i mam nadzieje, że po nim też będzie ok.A Franek jak najbardziej, a Frańciszek brzmi dla mnie trochę jak Antoni , alechyba będzie Franek tym razem tatuś decyduje ja jedynie mogę sie zgodzić albokazać wymyślać inne
Madziks no to faktycznie masz niespodziankę, a co byś chciała?Kurcze jeszcze chwila i kolejny październikowy dzidziuś będzie :-)
Miniu to trzymam kciukasy :-)
Idek a Tyy jak się czujesz iTwoje zatoki?Jak oko Twe? I jakmalutka?
Maqc linka zapodaj jeszcze raz :-). A co z pracą nie halo??

pisałam do Roxi i pisała, że sie w weekend pochorowali, aleczemu nadal jej nie ma??

Ostatnia edycja:
Sariska mnie w ciąży tez odrzucilo od majonezu niestety od słodkiego nie:rofl2:Codziennie ciasto pieklam bo juz mi wszystkie słodkości ze sklepu sie znudzily:-DTym ze zuzia ma na drugie pola to sie nie przejmuj gorzej gdyby miała na pierwsze:-D:cool:
Emis oby teraz Niebylo żadnych niespodzianek po szczepieniu i będzie git
Kania gdzie ty po obiad idziesz?

Rysia zapomniałam ci napisać,że ja ci nie pomogę,bo depilatorów nie uzywam,bo u mnie włosy wolno rosną(chyba,że pod pachami;-)). Wystarcza mi maszynka do golenia:tak:

No i Franek nie spał:no:. Ciekawe,o której pójdzie wieczorem spać:crazy:. Teraz idę mu dać ryż z warzywami,a potem po Kubę do szkoły.

rysia- ja mam brauna i nie polecam nie wyrywa wszystkich włosków, część wyrywa z cebulkami a część urywa i zaraz odrastają, a co do lasera to moja koleżanka sobie zafundowała i jej kępkami gdzie nie gdzie odrastają. Nie wiem jak masz szukać depilatora ale patrz, żeby miał opcję usuwania włosów nawet tych krótkich bardzo.

Doris i Kania a ja nigdy nie piłam kawy do póki nie zaczęłam wstawać o 4 rano, więc teoretycznie zaczęłam pić kawę jakieś 6 lat temu, a cyce też mam małe. Więc jaka w tym prawda, a mam koleżankę co ma naprawdę duże i zawsze w liceum kawę z automatów piła.

Wioli- u mnie co dziennie spycharka by się przydała w pokoju u dzieci :-)

co do mojego wzorku to nie wiem co mi jest, ale podejrzewam, że muszę nowe soczewki sobie dobrać, bo mi chyba wzrok się pogorszył po porodzie.

Alicja zaraz do teściów z mężem wybywa, więc ja tylko uskutecznię zakupy i mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej gdyż póki co tylko hasłowo się udzielam od rana :eek::cool::confused2:

reklama
Hej! Właśnie wróciłam z pracy i po trochu zaczynam czytać. Dzisiaj ledwie przytomna jestem, bo spałam jakieś4-5 godz, bo jak się w nocy obudziłam to znowu rozmyślanie było.
Kahaaa te okulary trochę Cię zastawiły, ale może i tak kiedyś zobaczę jak w całości wyglądasz :-p
Do zebrań mam podobne nastawienie. Mnie czeka w przyszłą środę.
Madziks fajna data, ciekawe czy się uda. :-)
Dagisu a przy tych 2 drzemkach to o której w nocy idzie spać?
Happy to zabawnie dzień zaczęłaś.
Kania współczuję nocki.
Sarisa do Maksymiliana też Maksym jest podobne. A tu o Poli
Ida jak oko?
Mamaagusi a co Ty za brednie odnośnie swoich zdjęć to piszesz. Nu,nu,nu.
Miniu kciuki trzymam i gratuluję zdania egzaminu i samodzielnych kroczków synka.

No i przez to czytanie i pisanie bigos mi się przychycił do garnka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry