Jestem laseczki, ale się rozpisałyście nadrobić nie mogłam;-). Na szczęście sie uśmiałam, ale już nie pamiętam z czego hehehe
Mała mi jak pisałaś, że Cię odrzuciło to pierwsza myślciąża........i pamiętaj każda ciąża jest inna, choć u mnie jest bardzo podobniejedynie co to odrzuciło mnie od moich ulubionych rzeczy....a jak ktoś mówi ojakimś jedzeniu to na samą myśl mi niedobrze ;-).....a już wiem zazdraszczam Ci jeżdzenia po salonach i szukania sukni..........teraz bym osobiściezrobiła wszystko inaczej poszłabym do prosefjonalnego salonu, żeby mi dobrałydo mojej figury(bo nie zawsze suknia którą sobie wymarzysz pasi do twojejfigury), bo ja nie do końca byłam zadowolona z sukni mej, ale i tak uwiebiam nanią patrzeć :-).......a i wiem moje foto to tylko wygolonego boku zapodałam, aże widziałaś na żywo to wklejać nie będę ;-)
Dorisek a Ty nie wiesz, że my to nie możemy się źle czuć ;-).Cieszę się, że z Tobą lepiej. Dodkiem się nie przejmuj...ja też raz tak miałam,że Zuza tate wybrała, ale nie było mi przykro wręcz się ucieszyłam. A bańki tona bank z pekinu . A już wiem z czego ziałam z psikacza do zamka ;-) ibagażnika i spycharki co WIOLI napisała hahah
Rysia ja miałam brauna teraz mam rowente i powiem Ci, że jedeni drugi jest okejos :-). Jeśli chodzi o depilacje to pierwsze przystawieniejest masakra, a potem już nie boli tylko schodzi np. 1,5 godziny, żeby sobienogi ogolić ;-) i to mnie wkurza, a tak depilator to mój przyjaciel heheh (alejak widzę tylko mój buahahahahha). A i wiem co miałam napisać i BRUNO jest umnie na trzecim miejscu tylko coś M. noskiem kręci....a jak będzie czynka to nabank POLA-JULIA ...choć niewiem czy wypada, bo Zuzka ma na drugie Pola ;-)
Nat Kielecki uwielbiam, ale jak w ciązy nie jestem a terazkażdy majonez jest dla mnie łeeeeee
Emiś tak się cieszę, że szczepienie ok i mam nadzieje, że po nim też będzie ok.A Franek jak najbardziej, a Frańciszek brzmi dla mnie trochę jak Antoni , alechyba będzie Franek tym razem tatuś decyduje ja jedynie mogę sie zgodzić albokazać wymyślać inne
Madziks no to faktycznie masz niespodziankę, a co byś chciała?Kurcze jeszcze chwila i kolejny październikowy dzidziuś będzie :-)
Miniu to trzymam kciukasy :-)
Idek a Tyy jak się czujesz iTwoje zatoki?Jak oko Twe? I jakmalutka?
Maqc linka zapodaj jeszcze raz :-). A co z pracą nie halo??
pisałam do Roxi i pisała, że sie w weekend pochorowali, aleczemu nadal jej nie ma??