• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Elona- ja nie lubię podgrzewać bigosu, zawsze jak coś robię to mi się przypali lekko. A ty co tak po nocach rozmyślasz, jak mój M, też jak myśli to nie śpi.
Emilia- to jak ci Franek padnie na noc to prześpi pewnie do rana, dobrze, że po szczepieniu u was wszystko w porządku jest.
Sarisa- widzę wybierasz imiona, mało spotykane imię Pola, dla mnie dorośle brzmi, moja znajoma ma córkę Polę, nie wiem jak mówią do niej zdrobniale. A Maksymilian mi się kojarzy z moim świętej pamięci kolegą, zawsze do niego mówiłam kto ci dał takie imię jak dla Psa:-), oczywiście po złości, bo dla mnie imię nie ma znaczenia, tylko kto jaki jest, a on by straszny babiarz. A jak pisze Elona- Maksym fajne i takie święte :-), a doczytałam, że jeszcze Sarisa - Bruno, uwielbiam to imię, może dlatego, że mam przyjaciela o takim imieniu i jest naprawdę serdeczną osobą, nie jest Polakiem, ale Bruno z tego co wiem to jest też wpisane do imion dopuszczonych na chrzcie. W sumie jakbym miała syna to bym dała Bruno i Julia mi też zawsze chodziło po głowie, albo Alicja, Małgosia.

Ostatnia edycja:
reklama
ja pierdziele właśnie się wczytałam w co napisałaś Kromcia i co i jakiś baran zaczął wiercić jak się przestraszyłam f..............k mam już tego dość. Kuźwa ileż można remonty robić......od listopada mieszkają i wiercą jeszcze no żesz.....................

Sarisa- a już myślałam, że ja ciebie czymś przestraszyłam, mnie też czasem dobija jak ktoś puka i stuka, a szczególnie jak coś wiercą na ogródkach, albo trawę koszą ciągle, oczywiście jak jest ciepło.

no to czekam na ta kolędę i czuje ze poczekam trochę.....
sarisa chciałabym chłopca bo Palinka to cała córeczka tatusia teraz chce dla siebie synka hahah...nie no fajnie miec pareczkę jak dobranocka:)

Bartek wrócił zachwycony z wycieczki bardzo mu sie podobało zgubił tylko napoczatku rękawiczki i mówi ze bardzo w ręce zmarzl teraz padł i spi:-)

Idę nakarmić Kubusia niech idzie ns drzemke:-)

dobranocka a jeżeli chodzi o spanie to moja Paula wstaje tak 8-9 potem kładzie mi się (no chyba że ma naprawdę dobry dzień to potrafi w ogóle nie spać) tak koło 14 i śpi tak ok. 2 godz bite potem w tygodniu jak mój Łukasz pracuje na nocki to idzie spać tak 21 a w weekend jak ma wolne to potrafi nawet o 23 pójść spać....

ida będę pierwsza : CMOK :-*
to ja druga ale żeby nie gorsza to : CMOK :-*** :-D:-D:-D
Sarisko tak jak już pisałam imię Pola mi się bardzo a to bardzo podoba,Maksymilian też jest fajnie...a mi osobiście podoba się jeszcze Maksym,Borys,Eryk,Gabriel,Tymoteusz,Bruno, Jeremiasz (Jeremi),Mieszko i Igor a dla dziewczynki Anastazja,Łucja,Róża,Michalina,Klara i Emilka:tak:

1) oko chyba w porzo - widzę w każdym bądź razie:rofl2:
2) ja mam depilator ale "z pierwszego rzutu", sprzed dooobrych kilku lat, satinelle to chyba philipsa, zadowolona jestem tylko cierpliwości dużo trzeba żeby dobrze odchaszczyć się;-)
3) ad. cytatu: bardzo nam miło:-):-):-)u mnie Miłosz był na czele listy w przypadku dwóch jajeczek:tak:więc widzę że upodobania podobne mamy:-D

i nie pamiętam co jeszcze... pichcę obiad dla małża, wciaż umierającego, a jadącego na noc do pracy (przynajmniej nie będę musiała patrzeć jak wzdycha:-p), młoda babcię molestuje, a mnie znowu zatoki zaczynały boleć i musiałam się zaibupromić:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry