Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
E-LONA masz rację, w PL przewnie wszystko przyjmą, bo przecież "zagraniczne". Ech. Jeżeli to nastąpi to koniec z wolnym internetem i trzeba się będzie 5x zastanowić zanim się komuś cokolwiek prześle, czy napisze
u nas przy dzisiejszym ważeniu wyszło 10,2kg a wzrostowo jest pewnie podobnie co i Twój Glizduś
odnośnie DAWIDOWE to Laurka już miała robione badania pod kątem alergii - musiałaś nie doczytać ;-) poza tym właśnie, DAWIDOWE jak Twoje szczęście się dzisiaj czuje? DZIULKA powodzenia w dietowaniu aczkolwiek chyba średnio dobrze robisz z tym obżarstwem przed 
o widzę, że HAPPY podobnie napisała
No ale w sumie czemu się dziwić, skoro anonymus to grupa najlepszych hakerów z całego świata 
ale np. mój mąż ma abonament w play i już nie może się doczekać, kiedy się od niego uwolni - tak jest niezadowolony.

W dodatku pogoda niestety sprzyja tym wszystkim wirusom i chorobom :-(Dużo zdrówka dla Laurki!A i o Moriam pamiętam o Tobie laleczko jak Ci idzie??
oj tak, nie do CiebieMakuc nie wiem o co chodzi tym jedzeniem i dietowaniem bo to chyba było nie do mnie
pisałam do DZIULKI, potem do Ciebie i znowu myślami do posta DZIULKI wróciłam ale już nie napisałam, że zmieniam "adresata wypowiedzi"
w każdym razie błąd już poprawiony.