reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej mamusie.
Melduję się że żyjemy.
Przepraszam że nie odzywałam się parę dni,ale jestem obecnie na antybiotyku bo dopadła mnie angina ropna a to takie cholerstwo, że zdycham.
Ciągle boję się żeby nie zarazić Łukasza,dlatego ograniczam bliższe kontakty z nim, dobrze że mąż w domu jest.
Poza tym u nas beznadzieja, znowu zaostrzyły się relacje między nami a teściową.

Pozdrawiam Was cieplutko!!

Mam nadzieję że uda mi się po weekendzie zebrać więcej sił i posiedzieć z Wami dłużej.

Mała_mi dużo zdrówka. No i mąż na coś się przydał, a zastanawiałaś się jak wytrzymasz. A teściową wymarz z pamięci.

Może mi doradzicie jaka w tej chwili jest najtańsza sieć, bo mam na kartę t-mobila i złotówkę na koncie i zastanawiam się czy nie zmienić operatora.

Ostatnia edycja:
wiecie co jestem przerażona: to tłumaczenie Tuska na temat wczorajszej akcji hakerów: "To nie atak hakerów, tylko wynik ogromnego zainteresowania stronami premiera i sejmu" - Wiadomości - WP.PL

ja nie wiem co się u nas wyprawia. Propaganda, fałszowanie prawdy... masakra jakaś i przestaje mi się to mieścić w mej małej mózgownicy :no: E-LONA masz rację, w PL przewnie wszystko przyjmą, bo przecież "zagraniczne". Ech. Jeżeli to nastąpi to koniec z wolnym internetem i trzeba się będzie 5x zastanowić zanim się komuś cokolwiek prześle, czy napisze

DZIULKA no, nooo Leane widzę ładnie waży :-D u nas przy dzisiejszym ważeniu wyszło 10,2kg a wzrostowo jest pewnie podobnie co i Twój Glizduś :cool2: odnośnie DAWIDOWE to Laurka już miała robione badania pod kątem alergii - musiałaś nie doczytać ;-) poza tym właśnie, DAWIDOWE jak Twoje szczęście się dzisiaj czuje? DZIULKA powodzenia w dietowaniu aczkolwiek chyba średnio dobrze robisz z tym obżarstwem przed :sorry2:
ELIZA nie sądzę, żeby to, że chcesz, żeby ślubny pozmywał naczynia/ zrobił NORMALNE śniadanie Adasiowi, czy cokolwiek innego poza tym, że był w pracy, było za dużym wymaganiem. Chociaż fakt, to TYLKO facet i ja swojego też czasami podobnie tłumaczę. Tylko nie wiem czy dobrze robię, bo np. mąż DZIULENCJI jakoś potrafi (zresztą nie tylko jej) hmm :confused: o widzę, że HAPPY podobnie napisała (:*)
HAPPY tak, masz racę to oni właśnie. Ja to nazywam taką bojówką o dobro. Chociaż potrafią miec i bezsensowne akcje tylko po to, żeby nastraszyć pewne koncerny. "Dobrali" się dosyć niedawno do playstation network i taki im tam bajzel zrobili, że wszystko ponad 4 miesiące nie działało, bo zwykli informactycy nie wiedzieli jak to naprawić :szok: No ale w sumie czemu się dziwić, skoro anonymus to grupa najlepszych hakerów z całego świata :-D
WIOLI miłego pracowania!
MAŁA_MI oooo :-( dużo zdrowka dla Ciebie! mam nadzieję, że angina szybko przejdzie!
E-LONA ja mam tel. w play i u mnie jest to b.opłacalne. Ale musiałabys sobie poczytac co i jak dokładniej gdyż ja np. głównie smsy piszę ;-) i w mixie mam pakiet 300 za 6zł. :cool2: ale np. mój mąż ma abonament w play i już nie może się doczekać, kiedy się od niego uwolni - tak jest niezadowolony.

Ostatnia edycja:
Dzieki za zdrówko dla Laurki. Niestety jestem pewna że to zapalenie oskrzeli. Podaje je standardowe leki jakie dostaje od lekarza a jutro idziemy do lekarza. Na ostrzy dyżur narazie nie jade bo chyba bardzo źle nie jest, leki bierze wiec nie powinno jej się pogarszać a tam przynajmniej znają przebieg jej choroby.

Dziulka ja nie paliłam w ciązy zreszta ja nigdy nie paliłam w swoim życiu (poza kilkoma papierosami w liceum w ramach zabawy), współlolator nie pali, rodzice też nie palą a moj mąż palący nigdy nie palił przy mnie. Laura ma alergie na wirus RSV czyli jak tylko zetknie się z kims chorym na grype to ona ma łapie katar i schodzi na oskrzela. Alergolog powiedział że to mija około 5 lat przynajmniej wiec z doświadczenia.

Makuc nie wiem o co chodzi tym jedzeniem i dietowaniem bo to chyba było nie do mnie

Pogodziłam się z myślą że tydzień będzie zwolnienia lekarskiego. A teraz niunia sobie spi od 10. Pociesza mniefakt że ona zdecydowanie lepiej oddycha podczas snu niż podczas chodzenia.

ikaa, widze, że i ty masz jakiegoś okropnego jamochłona :baffled:

dziulka, ładnie ma wymiary ta twoja pannica :-)

emiś,
doskonale cie rozumiem, każdy człowiek potrzebuje się wyluzować, odstresować, sam bez dzieci. Więc nie pytaj męża tylko postaw go przed faktem dokonanym, bo napewno chce mieć szczęśliwą i zadowoloną żone a nie kłębek nerwów! Tulam :*

wioli,
trzymam kciuki za miły dzień w pracy! i żebyś po pracy z uśmiechem na ustach do domu wracała :-)

mała_mi, oj zdróweczka ci życze!!! Wiem jaka angina jest okropna :-( No i żeby Łukaszek się tylko nie zaraził! A teściowie ehhh szkoda słów na tych ludzi :no:

e-lona, ja nie doradze bo wogóle przestałam się teraz orientować jak teraz wygląda sytuacja w różnych sieciach komórkowych. Od dawna mam abonament w plusie i póki jestem zadowolona to innymi się nie interesuje ;-)

dawidowe, ehhh ile te nasze dzieciaczki się nachorują :sorry2: W dodatku pogoda niestety sprzyja tym wszystkim wirusom i chorobom :-(Dużo zdrówka dla Laurki!

witam poludniowo.

HAPPY to szczepienie to byly dwa zastrzyki i to jakeis sczepienia skojarzone, i potem dopiero bedzie kluta w wieku 6 latek. chyba to bylo na rozyczke, jakies inne syfy.

ELONA wkurzyla mnei bo baba dala mi kupon ze mogla wygrac wiecej punktow na swojej kacrcie klienta,i ja ten kupon polozylam z boku i o nim zapomnialam a ona juz zaplacila i dopiero zajarzylam ze zapomnialam wiec jej tlumacze ze przepraszam ale zapomnialam ten kupon przepuscic ale ze to nic straconego, ze na przyszly raz bedzie i tak wazny wiec dostanei za punkty ta swoja redukcje. zaczela mi glos podnosic ze ma bon i nie moze z niego skorzystac i zaczela mi rzucac tym bonem i paragonami po kasie wiec sie wscieklam i wydarlam morde ze jak zaraz tego nei pozbiera to zabiore wszystkie te jej paragony i kupony i wypierd.... do smieci i dopiero bedzie miala o co morde drzec, ze takiej wrednej klientki nigdy nie mialam. chciala widziec sie z dyrektorem wiec powiedzialam ze go nie ma w poblizu (po chwili sam sie pokazal) no i powiedzialam dyrowi o co chodzi ze ta baba nie ma szacunku do mnie i opowiedzialam historie z tym kuponem a ona probowala przerwac rozmowe wiec zje.balam ja przy dyrektorze ze kultura wymaga ze nei wchodzi sie w rozmowe z trepami tylko nalezy poczekac az ktos skonczy rozmawiac. dyrektor jej tez wytlumaczyl ze ten kupon to nic straconego i na przyszly raz jak przyjdzie to dostanei punkty i redukcje. ta zas swoje, wiec ja znowu sie wydarlam i powiedzialam ze jest 20.37 sklep zamkniety od 7 minut i tam sa drzwi, dowidzenia!!!!! dyro potem sie smial ze ze mnei hetera ale ze zdrugiej strony dobrze ze nie dam sobie wlazic na glowe bo ta babe ponoc zna ze skandali o nic.

MAKUC, ROXI no glizdus jest duzy i ciezki ale pediatra mowila ze bardzo dobrze wyglada i ze prawidlowo idzie jesli chodzi o wage i wzrost. ona chyba po mnie bedzie ciezka i ubita.we wrzesniu Leane wazyla dokladnie 10.700.

MALA MI ze ty nie mozesz tej tesciowce ugotowac zupki z muchomorkow....olej ja, i najlepiej niech na slub nei przylazi bo przynajmniej bedziesz miala o tyle mniej stresu.

a my wlasnei bedziemy sie obzerac raclette:))) no a od jutra dieta....

Leane teraz poszla spac , zjadla talerzyk ziemnaiczkow z maselkiem i rybe prawie cala dosc spora.....

A i o Moriam pamiętam o Tobie laleczko jak Ci idzie??

dzieki, renata, ze ktos o mnie tu pamieta:-)

jesli codzi o a6w to dzisiaj ma 12 dzien, ale powinien byc 15. Nie poddaje sie, ale nie zawsze mam sile zrobic serie, bo po prostu przemeczona jestem:(

eliza
- zycze duzo sily do meza. i tobie i sobie i wszystkim innym, ktore pochodza z innej planety niz ich mezowie:))
emiliab- przytulaski. Zadna z nas ze stali nie jest. Czasami warto peknac.
dawidowe- zdrowka dla malej chorowitki
wioli- super, ze udalo sie tak z ta praca. Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona. A jak po pierwszym dniu?
e-lona- dziekuje za osobiste powiadomienie:) milutko mi sie zrobilo:))
dziulka- ale Leane duza! gratki i kciuki za dietke
mala mi- zdrowka, bo ty ostatnio cos slabiutka jestes. Moze tesciowa wyzera z ciebie cala energie. Zycze wiec ocieplenia stosunkow z kurewna. Moze sie kiedys uda..

my spedzamy weekend u dziadkow Maury. Dostali kartki z zyczeniami i odciskami lapek Mauruni:))

Makuc nie wiem o co chodzi tym jedzeniem i dietowaniem bo to chyba było nie do mnie
oj tak, nie do Ciebie :zawstydzona/y: pisałam do DZIULKI, potem do Ciebie i znowu myślami do posta DZIULKI wróciłam ale już nie napisałam, że zmieniam "adresata wypowiedzi" :sorry2: w każdym razie błąd już poprawiony.

U nas juz cisza i spokój. Rodzice pojechali. Alicja śpi (o dziwo), a ja o 17 zaczynam zajęcia.

reklama
Dziulka nie dziwię, że się wqrzyłaś. Dobrze, że pokazałaś gdzie jej miejsce. Przecież różne rzeczy się mogą zdarzyć, a reakcja tej baby w sumie o drobnostkę grubo przesadzona.
Moriam nie ma za co. Polecam sie na przyszlosc.:-)
Makuc współczuje Ci tych weekendowych lekcji.

Troche poczytalam ofert operatorow i chyba zostane prz swoim, bo roznice takie se. Jedynie w playu smsy o polowe tansze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry