reklama

Październikowe Mamy 2010

hej Laseczki:))) mloda dzis sie obudzila o 7.15 z rykiem o butle jakby miesiac nei jadla.... maz sie zajal bo ja szlam do pracy na rano. w robocie masakra.... po pracy maz zrobil swojej roboty frytki i kawal mieska glodnej zonce:)))) medal jak nic:)))) mloda siedziala przy nas i ciagle wolala o jeszcze i sie nawcinala ze szok wiec potem tylko sloiczek owocowy zjadla, jogurtu juz nie. jeszcze jak widziala frytkownice na wierzchu w kuchni to pokazywala ze ona chce jeszcze. a swoja droga to w poludnie maz jak robil jej obiad to mloda wparowala do kuchni i po franc. sie darla na caly blok " makaron!!! makaron!!!!!" no i maz zrobil jej makaron. wcinala rowno i nawet miesko tez zjadla ladnie:) a kolo 17h pojechalismy nad Rodan do centrum miasta na spacer,trafilismy na labedzie, kaczki, golebie, i nawet szczurka wodnego. wszystkie bestie oswojone jadly z reki!!!!!!!!!!!!!! fotki na galerii:))))))))))))))) ludzie karmili i kaczki lazily wsrod golebi, labadek a szczurek jak dopadl kawalek bagietki to zesmy sie smiali bo siedzial w wodzie i wcinal i zimno mu nie bylo:)))))))))))))))))))) Leane oczywiscie napiszczec sie z radosci nei mogla i tylko co chwilka piu piu piu:))))
a tak to wam sie pochwale bo moje dziecko probuje mnie wolac po imieniu:))))))))))))))))))))) MAGA albo AGA:))))))) czasem jakis ANGA:))))))))) w kazdym razie wiem ze mnie wola:) a tak poza tym to przestala wolac KOTEK a centralni wali kotu po imieniu:)))) OGGIE i juz:))))
po powrocie do domu przed 19h dziecko zajelo sie tablica z kubusia puchatka ze jak sie napisze po takim ekranie to sie potem przesuwa z boku i to znika, i tam jest tez pieczatka motylek i cos tam jeszcze:))) dziec caly hepi:)

IDUSIEK fajnie ze sie bawilas a foty widzialam na FB:)))))))))))) mojej uwadze to nie umknie:))))) ciasteczka calkiem do schrupania:)))

a poza tym co to ma znaczyc ze tu taka cisza i mialam 2 strony do czytania????????????????????,, WHY???????????????????

ahha!!!!!!!!!! ostatnio w sklepie u mnei trafiam na brytyjczykow i wykazuje sie angielskim:pppppppppppp

reklama
Dziulka moja ma 3 takie tablice i to w głębokim poważaniu. Zdecydowanie lepiej kawał kartki i ołówek.

mówie dobranoc bo chciałam dooglądac ostani kawałek filmu i trzymałam sie za powieki aby nie opadły.

MAKUC dzieki za wyjasnienie jak sie to nazywa bo ja znam nazwe francuska " ardoise magique" :))))))) burak ze mnie:))))

DAWIDOWE ta tablice kupila moja mama dla mlodej bo ja nie moglam utrafic fajnej a ta jest kolorowa i duza:) mloda mi pokazuje ekranik i mowi " KOLKO!" czyli mam rysowac kolko, rysuje a ona mi myk:)))))))))) zmazuje:)))) cala hepi:)))

Dziulka taka cisza to jest od pary dni a nawet do tygodnia...to Leane ma z powrotem apetyt a wiesz co jej dolegało czy po prostu przeszło?? no u nas na szczęście już po gorączce ale kaszel i brak apetytu został.A jak was na fb można znaleźć to i ja bym fotki obejrzała.

AGUSINKA to byla jelitowka i mimo ze jej przeszlo juz duzo wczesniej to ona tak sie zachowywala jakby sie bala jesc ze zwymiotuje. biedna sie tyle nahefcila przy tej chorobie ze szok. a co do zdjec to na galerie wrzucilam tu na otwartym wiec widac tez i mnie i mezusia z mloda:)))

wlasnie mialam powazny dylemat bo cos mi sie chce do piwa i nei wiem co... truskawki??? chrupki pomidorowo ziolowe??? ciasteczka kokosowe w czekoladzie??:))))no i wygraly chrupki:))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry