DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam sie wieczorowa pora
)) nocka przespana dzisiaj do 8h. ale tatus wstal, dal mi pospac. mldoa wciagnela butle jak dzika w piec sekund chyba. maz ja przebral i posadzil na glebe do zabawek a ta gebe darla jak opetana, maz ja zabawial a ta dalej sie darla!!! on (przez sen slyszalam) ze doslownie od zmyslow odchodzil... okazalo sie ze w malej dupce brakowalo jeszcze amu amu i dorobil druga butle!!!!! wciagnela w sumie 350!!!!! potem jak wstalam o 9.20 to sie dokleila do moich ciastek korzennych speculos ktore przy kawie jadlam
)) w poludnie wsuwala makaron z pieczonym mieskiem z kurczaka. na rozowojowy zaraz wrzuce 3 krotkie video. jak mloda pojadla i psozla spac to my tez i dospalismy do 16h
) a poniewaz u nas widno do 19h juz prawie to po 17h spacer z moja mama, maz ogladal rugby. po powrocie do domu patrze co on robi a on... bierze sie za prasowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyjal deske i zelazko a mnie galy wylazly
)))))) no i tak nam minal dzionek.
DAWIDOWE te chrupki to marki Beanuts chyba.
HAPPY zebys wiedziala jak ja sie ciesze z glizdusia
)))
aaa i dzisiaj mloda na twardej podlodze w salonie wstala ze 3 razy do pionu sama!!!!!
)))
DAWIDOWE te chrupki to marki Beanuts chyba.
HAPPY zebys wiedziala jak ja sie ciesze z glizdusia
aaa i dzisiaj mloda na twardej podlodze w salonie wstala ze 3 razy do pionu sama!!!!!

. Takze chłopaki powiedzmy ,ze się bawili