Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.Gdy nie jest się "patykiem"(niestey,wiem,co mówię:-(;-)),to różnica w obwodzie biustu i talii działa ZAWSZE na korzyść
;-)- wiesz, im więcej "w górze",tym "mniej" wydaje się niżej.Według mnie powinnaś uczynic z tego swój atut,a nie kompleks

.Śmieję się z M.,ze nici z jego marzeń o "chłopczycy",co to w ogrodniczkach i z procą w kieszeni będzie po drzewach śmigała
.Ostatnio poprawiałam sukienkę dla bratanicy- Amelka dosłownie wyrwała mi ją z rąk,przyłożyła sobie z przodu i głośno domagała się "kolali"(korali).Jak jej dla żartu ubrałam tę sukienkę (oczywiście sięgała jej prawie do kostek;-)) i korale,była wniebowzięta.A jak dumnie spacerowała po domu,co chwile podziwiając się w lustrze
.Taka "prawdziwa dziewczynka",widzę, mi rośnie- lale,stroje...hm....
...oby nie zażądała tipsów,pasemek i kolczyka w pępku na siódme urodziny
.
.A sąsiad jak miły,to na pewno zrobi przerwę na drzemkę Amelki.
...
:-(.Happy z tym kolczykiem w brzuchu to nie wiem... ale fajnie, jak dziewczynki jeszcze takie małe stroić się lubią. Moja ciuszki też lubi, wyciąga co chwilę z szafy i przymierza na sucho![]()

.Możesz sobie wyobrazic,co nieraz zastaję ....wszystkie moje "niewymowne " wywleczone na srodek pokoju,a Amelka cała happy ,obwieszona stanikami