reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
To ja otwieram łokienko żeby mi sówka wpadła :-) słyszałam w tv że ma się ciepło robic...wkońcu. a wy DZIULka jaką macie tam pogode? taka jak u nas? jednego dnia słoneczko świeci a drugiego pada?

e to u nas bez wiatru ale zimno...tak źle i tak nie dobrze a miałam się zapytać wy się wyprowadziliście do Francji z polski czy któreś z was z Francji jest? bo na filmiku słyszałam że dobrze po francusku mówisz a za to dobrze piszesz po polsku...

AGUSINA moj maz to rodowity francuz :) a ja po francusku zapierniczam od 93 roku kiedy zaczelam poznawac ten jezyk, potem studia na romanistyce, praca jako nauczyciel i tlumacz i potem wyjazd do FR. w sierpniu bede sie starac o obywatelstwo.

mowie dobranoc i spadam bo na rano pracka....

Ostatnia edycja:
O to ładnie a Leane będzie i po Polsku i po Francusku to dobrze bo jak od małego się uczy to szybciej załapie ja się przyznam że jedynie co ma wspólnego z Francuski to są to ciastka francuskie które uwielbiam
:tak:

Dzień dobry :-).
Sorry,ze wczoraj czasu dla Was nie znalazłam,ale obiecuję poprawę:tak:.
Mała Mi- suuuper!!!!Będziesz miała sukienkę szyta na miarę,a to zawsze najlepsza opcja.A ta "niby koronka" to czasem nie
a)gipiura
b)haftowany tiul czy organza?
Tak się dopytuję,bo tez nie moge się doczekać ,aż ją zobaczę;-):-).
A co do biustu,to wydaje mi się,że chyba nie masz racji i niepotrzebnie masz kompleksy z tego powodu:tak:.Gdy nie jest się "patykiem"(niestey,wiem,co mówię:-(;-)),to różnica w obwodzie biustu i talii działa ZAWSZE na korzyść :tak:;-)- wiesz, im więcej "w górze",tym "mniej" wydaje się niżej.Według mnie powinnaś uczynic z tego swój atut,a nie kompleks:tak:
Zdrówka dla G. i Łukaszka :*.Jednak go rozłożyło....:-(.Ale widzę,że weekend bardzo pracowity i owocny miałaś,fajnie,że tyle udało się pozałatwiać:).
Teściową potraktuj...hm...urynoterapeutycznie:-p:tak::-D
A ,ze słucha radyja co ma ryja....cóż...tam raczej do miłości bliźniego nie nawołują,więc się nie dziw:-p

Makuc,Wam tez zdrówka...Aliczka chora?Mocno?

Dziulka- moja Amelka też taka strojnisia;-):-D.Śmieję się z M.,ze nici z jego marzeń o "chłopczycy",co to w ogrodniczkach i z procą w kieszeni będzie po drzewach śmigała:-D:-p.Ostatnio poprawiałam sukienkę dla bratanicy- Amelka dosłownie wyrwała mi ją z rąk,przyłożyła sobie z przodu i głośno domagała się "kolali"(korali).Jak jej dla żartu ubrałam tę sukienkę (oczywiście sięgała jej prawie do kostek;-)) i korale,była wniebowzięta.A jak dumnie spacerowała po domu,co chwile podziwiając się w lustrze:tak::-D.Taka "prawdziwa dziewczynka",widzę, mi rośnie- lale,stroje...hm....:confused:...oby nie zażądała tipsów,pasemek i kolczyka w pępku na siódme urodziny:cool:.
wioli:-(:-(:-(biedny Kubuś....Banany,ryż i duzo picia dawaj.
Roxi- dla Ptysia tez zdrówka....:***
Sariska - łelkam bek :-):-):-).

Agusinka- fajnie,że zakupy w rossmanie udane:tak:.A sąsiad jak miły,to na pewno zrobi przerwę na drzemkę Amelki.

...coś miałam jeszcze ....:unsure:...
kaniu- pamietam o Twojej prośbie i obiecuję,że jak najszybciej się postaram....:sorry2:
Alicja na serio gdzies nam "zaginęła w akcji":baffled::-(.

Dzień dobry.

Efa do 10 tej???? ejjjj no czemu ja tak nie mogę??? Jak idzie pisanie???
Dawidowe powiem Ci, że jestem zaskoczona bo dziś drugi dzień i bez problemu zostaje :-) jeszcze macha na pożegnanie. No i mam nadzieję, że w pracy na dłużej pobędziesz :-)
Wioli83 kurczę ale Was dopadło, zdrówka dużo Wam życzę a jak się już ogarniesz z kupkami to wracaj. Ja Oliwii na biegunkę dawałam Diclofor.
Roxannka jejku znowu u Was coś??? Zdrówka dla Patryka !!! A ty na wolnym, czy z dziadkiem Patryk w domu???
Dobranocka nie, normalnie mnie rozwaliłaś z tymi porządkami, jeśli dzięki dwójce jesteś tak dobrze zorganizowana to ja się biorę do dzieła, bo tej organizacji mi ostatnio brakuje.
Dziulka nie raz nas jeszcze dzieci zaskoczą i dużo już rozumieją :-) Fajnie, że do Polski na urlop przyjeżdżasz. Chętnie w wakacje bym się z niejedną z Was spotkała :-)
Agusinka jak sąsiad taki miły to przerwę na drzemkęTwojej córci powinien sobie zrobić ;-)
Happy z tym kolczykiem w brzuchu to nie wiem... ale fajnie, jak dziewczynki jeszcze takie małe stroić się lubią. Moja ciuszki też lubi, wyciąga co chwilę z szafy i przymierza na sucho :-)
Emiliab, Ida, Kroma a Wy gdzie się zapodziałyście ?
Alicja wsiąkła w papiery???
Ragna, Asik a Wy gdzie???
Makuc, Mała_mi, Roxannka, Wioli, Agusinka jak dziś Wasze Pociechy ???
Casperkowamama przykro mi z powodu zaginięcia synka koleżanki :-(
Sarisa chwal się fotkami.
Doris melduj się :-)
Moriam jak w pracy i na uczelni???

Ostatnia edycja:
reklama
Happy z tym kolczykiem w brzuchu to nie wiem... ale fajnie, jak dziewczynki jeszcze takie małe stroić się lubią. Moja ciuszki też lubi, wyciąga co chwilę z szafy i przymierza na sucho
biggrin.gif

Czemu jak tak cytuję,to wszystko się pogrubia i nie chce inaczej?:baffled:

Kania- ja Amelki ciuszki trzyma wysoko.Niestety,ma dostęp do szuflady z...moją bielizną:baffled::no:.Możesz sobie wyobrazic,co nieraz zastaję ....wszystkie moje "niewymowne " wywleczone na srodek pokoju,a Amelka cała happy ,obwieszona stanikami:rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry