reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Faktycznie pustki tu jak nie wiem co...ja właśnie skończyłam robić pranie i tak dwa wsady wiszą i się suszą (słonecznymi promieniami)a dwa czekają aż je łaskawie poskładam i włoże do garderoby:confused:zdążyłam jeszcze przefarbować włosy i czekam aż syncio wstanie (śpi już ponad godz),zjemy obiadek i po raz drugi uciekamy na dwór (bo jest naprawdę super!!!:-D).

Właśnie odkryłam pierwszą 3 u Patryka :szok::-):cool2: Nie dziwne że to moje dziecie takie marudne :no2::ninja2::sorry:

dawidowe, miłego spacerku!

rysia, właśnie mi przypomniałaś że wczoraj miałam pranie wstawić :shocked2: a dzisiaj wcale mi się nie chce no ale trzeba bo nie bedziemy mieli w czym chodzić niedługo :baffled: a ty dzisiaj pracowity dzień masz, pozazdrościć energi :happy2:

kania, ida, sariska, wioli, ragna, mała mi, moriam, kroma, happy, dziulka, efa, doris, a wam jak weekend mija ?
Pewnie wszystkie na dworzy siedzicie, a ja chora w domu siedze buuu :-(

Roxi pracowity dzień miałam wczoraj,dzisiaj tylko pranie (bo Miłoszowe ubrania się już kończyły,bo co jak co,ale ok.5 razy dziennie muszę go przebierać bo on wszystko chce robić sam i skutkiem tego są bardzo czyste ubrania:confused:).A co do energii to dzisiaj przeznaczyłam ją tylko na leniuchowanie więc nie ma czego zazdrościć;-):-Daaaa i przede wszystkim to gratki zębulkowe dla Patryka:tak:u nas to już nawet nie wiem ile jest zębów bo zajrzeć w paszczę Miłosza to nie lada wyczyn:baffled:

tak czytam o tym ile Wasze dzieci śpią i w szoku jestem :-) Alicja wstała chwilę po 6 a drzemki dalej nie miała i jakoś nie zapowiada się żeby szybko spać poszła o_O
ROXI gratulacje dla Ptysia!
i na razie tyle, bo z tel.piszę i mnie to irytuje bardzo.

no tak... wyslalam do PL slonce do Was i co?????????????? i dupa teraz u nas !!! leje i jest bleeeeeeeeeeeee....

nocke mloda przespala do 7.15://// ale maz i mama sie zajeli a ja se pospalam:))))

ROXI ja cala ciaze latalam w klapkach na szpilach sandalach na wysokich koturnach.

a tak a propos to dzisiaj tempka na dole spadla do 36.7 i mam oznaki okresu chyba (odrobinka krewki...) :)) sie zobaczy:))))

poza tym teraz na poludnie zrobilam Leane frytki beztluszczowe tylko pokroilam na takie 2 cm kawalki zeby nie pakowala do buziora hurtem,i do tego piers z kurczaczka w kawaleczkach to z duzego talerza zostawila doslownie prawie nic.... ma apetyt laseczka:))) dzisiaj wieczorem wrzuce video jak ladnie radzila sobie z jedzeniem i potem jak wsuwala serek lyzeczka :))) wieczorem ugotuje jej warzywka jakies zobaczymy czy glizdusia sie chwyci.... maz sie uparl ze jak w poludnie fekulenty to wieczorem warzywa. jak nie bedzie chciala jesc to kaze mu wpieprzac to co Leane nie zje :)))

a tak w ogole to nie pochwalilam wczoraj malza -jak mnie nie bylo poprasowal poszwy od koldry, przescieradla, i czesc swoich rzeczy, takze ja tylko mialam rzeczy mlodej i dwie moje. a gora do prasowanai byla nieziemska. ogladal se mecz rugby i prasowal:pppppp

MAKUC dzisiaj Leane tez dala popis bo moja mama chciala jej TYLKO pomoc nalozyc butki po domu to mloda odstawila jej cyrk ze ona siama i juz!!!!! nie tykaj nie ruszaj, jestem juz duza.... ojjj charakterek to ma glizdusia mala....
STRIP fajnie ze sie bawilas superowo:))))))))) nalezy ci sie:))))
RYSIACZKU jaki post!!! woooow:))))))))))))))))))))))))
ide sie zdrzemnac :))))))) ze spaceru dzisiaj chyba klapa:))

Ja na moment,bo przez pogodę- spacery + wizyta Rodziców nie miałam czasu na kompa.A i Amelka dzis wyjątkowo wymagająca(to eufemizm:baffled:,chyba kolejne zębole idą,bo przechodziła samą siebie w darciu się bez powodu).
Ale do rzeczy:-)
Kubusiowi Wioli wszystkiego najnajnaj z okazji siódmch urodzin:-):-):-):tak:

I uciekam,bo M. zaraz na gmailu pewnie się zjawi.
Mam nadzieję,że jutro dam radę nadrobić

Bry wieczór, na skraju wyczerpania psychicznego i fizycznego jestem.
Oliwia biegunek już nie ma, wymiotów też nie, ale przechodzi samą siebie od kilku dób...

Wioli Wszystkiego Najlepszego dla Twojego Starszaczka z okazji urodzin :-)
Rysia, Roxanka, Makuc, Dawidowe dzięki :***

Dobrej nocy Wam życzę.

reklama
Witam dziewczyny jak wam minął taki ładny wiosenny weekend? my jak wyjechaliśmy w piątek koło południa to wróciliśmy dopiero dziś wieczorem a byliśmy u mojego siostry ale tam było słońce normalnie wczoraj i zresztą dziś chodziłam w samej bluzce bez kurtki a jak dzieciaki się wyszalały na dworku i malej apetyt się poprawił i już nawet nie kaszle. Przywieźliśmy sobie świniaczka i Amelka jak go widziała jak jeszcze chodził to wołała na niego ''sinia sinia'' a jak jej pokazałam pokrojonego na porcje które chowałam do zamrażalnika to powiedziałam ze to jest ta świnka tylko pokrojona to się dziwnie popatrzyła na mnie i powiedziała ''sinia nie am'' czyli już można się z nią porozumieć. a tak w ogóle muszę się wam pochwalić mamy już 15 ząbków...ostatnio jak liczyłam było 13 a teraz pacze a ja widzę dwa nowe kły normalnie tak bez płaczu czasem tylko palce albo zabawkę gryzła ale nic nie marudziła
Dziulka mam już gratulować?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry