Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Chory czy co????;-)
Amelka nadal w fazie ostrej Al Kaidy
- jak nie moje dziecko. Domaga się ciągłej wyłącznej uwagi, nic jej nie pasuje, co chwilę przeraźliwe piski i histerie o nic. Mam nadzieję, ze to się jej nie utrwali, bo ciężko jest
.Ale nie wygląda, by coś jej dolegało, więc albo zęby z lewej idą, albo skok jakiś

???
. I co lekarz powiedział?Co z Misią?

.Nie wiem, dlaczego napisałam "Kubuś"

. Generalnie ich rozróżniam, to jakis "czeski błąd" był z pośpiechu. Niemniej moje przeprosiny dla solenizanta
.
.Pewnie, że to lepsze od obżerania się przed tv
.
.
- to teraz Oliwce "3" idą? Stąd te kupy?W bezsilności wobec histerii się łączę
.:***
.A co do rozdrabniania jedzonka to tez leniwa w używaniu blendera byłam i Amelka bardzo szybko musiała sobie radzić z większymi kawałkami. Nawet ,jak kupowałam słoiczki, to ze względu na jej uczulenie na marchewkę, nie patrzyłam na "wiek", tylko na skład. Tym sposobem moja niunia w wieku 7miu mcy jadła słoiczki od 11go mca, żeby miała jakieś urozmaicenie.I dawała radę spokojnie, grudkowata konsystencja wcale jej nie przeszkadzała.
.Wydaje mi się jednak, że jakieś warzywka dziecko powinno jeść- nawet niech to przez jakiś czas będą tylko 2-3 ulubione.
budzil sie co chwile bo ciezko mu sie oddychalo na dobre wstal o 5.45 masakra jak dla mnie!dzieki temu obiad mam prawie gotowy
maksiu wziol sie za porzadki?moj bartek tez czasem "chory" i sprzata wszedzie namietnie

mam nadzieje ze dobrze "wykorzystalas"ten czas;-)
;-)
troszke mnie przeraza podroz 1200 km :-(no ale damy rade:-)
:-)