reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
to i ja się witam znad szklaneczki gripex hot activ:wściekła/y:własne dziecie mnie zaraziło:cool:młoda jakby lepiej, ogólnie nie widać po niej żeby cokolwiek (prócz zębów:no:) jej dolegało, full energy jak zawsze, tylko jeszcze katar i kaszel się utrzymuje.dziękujemy za życzenia zdrówka:***

nie mam pojęcia co naskrobałyście, ale w oko wpadł mi post rysi, i się zaczęłam zastanawiać czy ja się mylę czy ona.... bo ja byłam pewna jeszcze chwilę temu, że czas do przodu o godzinę się przestawia:confused:
lecę obiad pichcić

Iduś przestawia się do przodu,ale dzięki temu śpimy godz,krócej (przynajmniej ja tak to rozumiem:dry:)czyli jak teraz (w starym czasie)mam pobudki o 4,30 (to w nowym czasie to będzie 5.30)ale że dziecko ma zaprogramowany swój zegar i jak będzie mi się nowego czasu budziło o 4.30 (to tak jakby mi w starym budziło się o 3.30).Namieszałam ale chyba zrozumiale (jesli sama nie straciłam pojęcia o co mi kaman:-D)a tak w ogóle to duzo zdrówka i jak znajdziesz chwilę to wyślij mi smska z Twoim nr.tel bo niestety Twój nr.mi przepadł:dry:

no nic uciekam z powrotem na dwór bo moje dziecie tam na mnie czeka:sorry2:

Ostatnia edycja:
hehe:-Dno tak, to teraz wsio rozumiem i się zgadzam:tak:moja młoda też ostatnio zaczęła wstawać wcześniej...ale nie będę pisać o której bo dla niektórych z was to i tak pora-marzenie;-)barszczyk zrobiony teraz mielone czekają:sorry2:

a ja własnie po znalezieniu nut w necie z piosenkami dzieciecymi gram na pianie Laury. Niestety do tego śpiewam i moje dziecko ryczy ze smiechu pokładając się na dywanie. Nie ma to jak docenienie reczitalu mamy.

Doris, E-lona, Happy ale przeciąg zrobiłyście ;-)
Dawidowe widocznie nie wpadła jej nuta, stąd ta "zalewka".
Ida zdrówka dla Ciebie, kuruj się bo wiosna przyszła.

Ledwo żyję po dzisiejszych porządkach, power odpuścił i sił już nie mam na nic.
Popołudnie spędziliśmy na zewnątrz, plac zabaw, rowerek, spacerek.
Mąż teraz poszedł ją położyć, więc zaglądnęłam do Was a tu cisza, jak makiem zasiał.

Kania widze ze szalalas dzisiaj;-) co to wiosna z ludzmi robi nie;-)
rysia wspolczuje nocy a jak praca?
ida zdrowka dla ciebie no i zeby wlasne dzuecko takie cos matce sprzedalo:-D

Jestem i ja u nas piekna pogoda bylismy na spacerze na nozkach kubus zrywal stokrotki i wachal zdziwilam sie skod wie ze kwiatki pachna:szok: jutro ma byc 17 st i mam ambitny plan z k wziecia sie za porzadki w ogrodzie bartek kupil sobie wielka trampoline ale zeby ja rozlozycz trzeba troche w nim porobic

reklama
hello,

ja po dzisiejszym egzaminie straciłam ostatnią swoją energię. Padam po tym ciężkim tygodniu strasznie:-(. No ale egzamin zaliczony i to na 5 haha! Coraz częściej stwierdzam że głupi to ma szczęście, czyli ja:-D
Teraz tylko dalsze pisanie mgr bo obronę mam 19 czerwca, o zgrozo...:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry