Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
własne dziecie mnie zaraziło
młoda jakby lepiej, ogólnie nie widać po niej żeby cokolwiek (prócz zębów
) jej dolegało, full energy jak zawsze, tylko jeszcze katar i kaszel się utrzymuje.dziękujemy za życzenia zdrówka:***
)czyli jak teraz (w starym czasie)mam pobudki o 4,30 (to w nowym czasie to będzie 5.30)ale że dziecko ma zaprogramowany swój zegar i jak będzie mi się nowego czasu budziło o 4.30 (to tak jakby mi w starym budziło się o 3.30).Namieszałam ale chyba zrozumiale (jesli sama nie straciłam pojęcia o co mi kaman
)a tak w ogóle to duzo zdrówka i jak znajdziesz chwilę to wyślij mi smska z Twoim nr.tel bo niestety Twój nr.mi przepadł

no tak, to teraz wsio rozumiem i się zgadzam
moja młoda też ostatnio zaczęła wstawać wcześniej...ale nie będę pisać o której bo dla niektórych z was to i tak pora-marzenie;-)barszczyk zrobiony teraz mielone czekają
jutro ma byc 17 st i mam ambitny plan z k wziecia sie za porzadki w ogrodzie bartek kupil sobie wielka trampoline ale zeby ja rozlozycz trzeba troche w nim porobic