reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziula, czyli bursztyny dały w trąbę?:-(

A wiesz,że to samo pomyślałam,czytając o Leane:confused:;-)

mała_mi gratuluję zdanych egzaminow i zaliczeń! Zdolna bestia z ciebie:tak:
renata "komiks" rewelacyjny:-D
efcia to ci uciekinier z Olka;-). Ale zrobił tak pewnie dla tych przytulasków:tak:. Acha,i współczuję wieszczego :***
Ida zazdroszczę działkowania

A ja o x faktorze zapomniałam:zawstydzona/y:. Ale to pewnie dlatego,że małż do wieczora był w pracy i nie miałam głowy na relaks...

Dziękuję tym,które trzymały kciuki za Kubę. Niestety,nie przeszedł dalej:-(. Pocieszające jest to,że do konkursu międzyszkolnego przeszły tylko osoby z 3 klasy... Powtarzam się,ale i tak jestem dumna z mojego syna:tak:

Dawidowe ja miałam takie wzruszanie się wszystkim jak chodziłam w ciąży potrafiłam nawet popłakać się na reklamie proszku do prania :tak:

Ale dziś było ładnie więc się wybraliśmy rodzinką do parku. jak już weszliśmy do parku to aż mi szczęka opadła niewiedziałam że w okolicy tyle dzieciaczków normalnie tyle ich było i to więcej niż jak w lato fontannę włączą
Moriam współczuje migreny jak mnie nieraz dopadnie to aż się wytrzymać nie da...
A mnie jak narazie dopadła alergia i jade ciągle na prochach wczoraj zapomniałam o nich i dziś ciężko było wstać na szczęście nie było oglądania o 5 Elmo... zachwyciła się mini mini o 8 :-D
A co do porządków to zostało mi jeszcze okna... ale jak zacznę myć to zazwyczaj ta impreza deszczem się kończy więc nie będę psuć pogody chociaż słyszałam że juz w środę ma być deszczowo.

Agusinka wiesz jak bym była w ciąży to sądze że bym była milionerką zajść przez skypa albo telefon wow. Mam nadzieje że pod koniec roku to już będę musiała pilnowac aby się szanse nie zwiekszyły a tak narazie jaka po całości bez antykoncepcji hahahahah. Jak nie rycze to się teraz śmieje. Ja to chyba naprawde powymieniałam klepki. Za dużo "chirurgów"

Agusinka wiesz jak bym była w ciąży to sądze że bym była milionerką zajść przez skypa albo telefon wow. Mam nadzieje że pod koniec roku to już będę musiała pilnowac aby się szanse nie zwiekszyły a tak narazie jaka po całości bez antykoncepcji hahahahah. Jak nie rycze to się teraz śmieje. Ja to chyba naprawde powymieniałam klepki. Za dużo "chirurgów"

Ale technologia i medycyna cały czas idą do przodu:-D:-):-D

witam wieczornie:))) wlasnie zjadlam pizze popijajac piwem debowym:)))

czemu mowicie ze bursztyny daly w dupe?? pisalam ze mloda pospala dzisiaj calutka noc do 7.30. w poprzednia nocke bylo cieplo... 2h nie spala glizdusia tak ja bolalo. podkreslam ze bursztyny Leane nosi w dzien a nie w nocy. w dzien jest ok, tu powiem ze lepiej niz bylo, a budzi sie rano wczesniej bo glodna.... jak maly wilczek... 3 minuty i po butli az w brzuchu zaby skacza....

dzisiaj za to u tesciowej jak byli to miala wscieklizne zebow przez godzine podobno i obiadu nei zjadla wcale. dopiero podwieczorek i kolacje wciagnela. bursztyny miala ale mimo to byla chwila darcia. roznice widac -to mowie otwarcie, bo jak nie miala bursztynkow to jak szly 4 to byla totalna jazda bez trzymanki i w nocy i w dzien, a teraz w dzien rzadko ryczy -laduje paluchy do buziola ale bez jazd ( poza dzisiejszym).

tak wogole to mialam fajny dzien w pracy...chyba hormony wiosenne mi szaleja ..... :-D:confused:wiecej szczegolow nei zdradze-bynajmniej tuuuuu:ppppp

a teraz ogladamy THE VOICE i tez mi ciarki przechodza jak spiewaja niektorzy:)))

DAWIDOWE-przypomnial mi sie kawal:

kolezanka do kolezanki mowi:
-wiesz, jestem w ciazy!
- jak to? przeciez twoj maz ciagle za granica???
- no tak ale czesto pisze :-D

reklama
A my dzis jak byliśmy w parku to Juli uwidziało sie hulajnoga wiec Paweł poszedł po nią do piwnicy i jak Amelka zobaczyła że ona jeździć będzie to szybko poszedł po drugą A ona cwaniara stała nieruchomo na hulajnodze i czekała aż ją Paweł będzie pchał i tak dla zasady od czasu do czasu odepchnęła sie nóżką od chodnika

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry