• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hello ;-)

SARISA supcio ,ze te targi Wam się teraz trafiły i zdobyliscie co nieco dla Poli.

BAŚKA u nas mleczko jest nadal w butli ze smokiem, a niekapek (lovi 360) mamy do herbatki i soczków.

KANIA może i dobrze ,ze Anię tak porządnie przebadają. Rozumiem ,ze siostrze z tym źle ,ale wierzę ,ze wszystko będzie dobrze i zabiorą córcię za kilka dni do domku i tym samym pożegnają się z tymi szpitalami na dobre. A Oliwka dziś lepiej już z katarkiem? Bo u nas lepiej.

KROMA fajnie ,ze nóżka zrobiona. Teraz ,zeby jeszcze pogoda na mini była ;-)

DAWIDOWE zakwasików po wczorajszym bieganiu nie masz? Miesiąc urlopu??? Kobieto zazdroszczę ,nawet jakbym nie miała planów wyjazdowych to chcialabym takie wakacje.

MAŁA_MI najważniejsze ,ze tą lekcję i tą klasę masz już za sobą. Cieszę się ,że jedank wszystko dobrze poszło. A jak Ci tam bez 'wiedźmy' ?

IDA superowo ,ze zaszalałas u fryzjera ,ale koniecznie musisz się pochwalić.

RAGNA fajnie ,ze jesteś. Wiesz , tak myslę ,ze taki urok Hani ,ze wrażliwa jest. Dobrze ,ze starasz się ją troszkę usamodzielnic i przekonać do innych. Jestem pewna ,ze niedługo zobaczysz efekty. A co do mówienia , to pocieszę Cię ,ze mój Dodo też jeszcze nic. W czwartek idę do lekarza i jestem strasznie ciekawa co powie. Tyle ,ze ja się jakos nie stresuję... po prostu chciałabym wreszcie cos usłyszec.

DZIULKA gratuluję kolejnych sukcesów w pracy!!! No i super ,ze smigacie sobie na basen ;-)

reklama
Dzien doberek pierwsza jestem?:szok:

Oj spalo mi sie pieknie a to dlatego ze tak leje ze juz mam powodz w ogrodzie uwielbiam spac jak pada:-)

Ida dawaj zdjecie i to juz!!!!!!!!
sheeney juz po wszystkim?czy dalej sie meczysz?

Bry....
Ragna
po prostu masz wrażliwą córkę, u Nas lęki nie minęły więc doskonale Cię rozumiem.
Dawidowe no ja takich luskusów w pracy nie mam, ale może to dobrze bo przerwa od czasu do czasu mi się należy :-) Jak Laura, lepiej już? Oliwia dziś do żłobka nie poszła.
Dziulka gratuluję sukcesów w pracy :-)
Doris uważam, że to dobrze że teraz to zostało wykryte, ale mogło być wcześniej np. w ciąży, wszyscy lekarze z którymi rozmawiała pytali czy nikt jej nie mówił w ciąży że Ania ma problem z nerkami. A Oliwia jaqk napisałam wyżej przeziębiona u babci dziś stacjonuje, popołudniu idę z nią do lekarza.
Wioli spóźniłaś się, Doris dziś była pierwsza ale ja też załapałam się na podium :-)
Sheeney rozpakowana już czy nie?
Sarisa jak się czujesz dziś?
Happy, Makuc napiszcie co u Was????
Nocka fatalna, pobudki co 0,5 - 1 h... ale to nic, na dzbanku kawy dam radę.

dzien dobry...
Niestety nie mam zadnych wiesci do przekazania a nie chce smecic(chociaz to mi ostatnio njlepiej wychodzi).Mecze sie i dobija mnie,ze Tymek nie chce wyjsc...:-(:dry:mam jakies tam skurcze ale mniej niz pare dni temu i wydaje mi sie ,ze chyba nigdy juz nie urodze...

wioli ja to nie widzę róznicy w swoim spaniu czy pada deszcze czy nie . Jedynie jak mocno wieje to spac nie mogę :-(

kania to faktycznie dziwne ,ze w ciązy nic nie wykryli , a moze wykryli tylko wiedzieli ,ze i tak do czasu porodu nie mogą nic zrobic więc nie powiedzieli matce?! To Oliwka ma się kiepsko?! Buziak dla niej i niech prędko wraca do zrdrowia. To chyba ta pogoda. ostatnio były upały , teraz zimno bardzo , a w weekend znów ma być ok. 30 stopni. Takie skoki to najgorsze zło dla organizmu.

sheeney główka do góry!!!! Jakby nie było jesteś na mecie. Wytrzymasz jeszcze te kilka dni.

Doris uważam że ta prof. skupiła się bardziej na tym żeby tą ciążę doprowadzić do końca...
A co do spania to jak wieje i pełnia to też nie mogę spać.
Sheeney m.in. ale jak nie pomaga to trzeba czekać cierpliwie, odwrotu nie ma a i tak wszystko zmierza w jednym kierunku, urodzisz niebawem. Widocznie aura nie sprzyja i Tymek stwierdził że mu w brzuszku mamy najlepiej :-)
Wioli mam nadzieję, ze wyspałaś się za mnie :-)

reklama
Kania zobaczycie na pewno z Ania bedzie wszystko w porzadku!! Chociaz nawet nie probuje sie domyslac co czuje Twoja siostra...
Moze troche nie na temat ale przeczytalam ostatnio artykul ,ktory wbil mnie w ziemie i coraz bardziej nienawidze tego kraju.Otoz w Norwegii jak wiadomo(albo i nie) aborcja jest legalna do ktoregos tam tygodnia(bodajze 20) a tabletki wczesnoporonne mozna kupic nawet na stacji benzynowej ale jest w Oslo szpital(panstwowy) gdzie wykonuja tzw pozna aborcje nawet po 20 tyg ciazy.I personel tego szpitala opowiada,ze czesto zastanawiaja sie czy to jest jeszcze aborcja czy juz porod bo czesto te dzieci rodza sie zywe i choc malutkie to gdyby sie nimi zajac mialyby szanse na przeyzycie a tymczasem sa odkladane na bok i czeka sie az same umra.......bo eutanazja jest zakazana! I personel sie zastanawia czy to jest moralne...Masakra
:szok::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry