Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gratuluję Sheeney !!!
Faktycznie duży chłopczyk ale najważniejsze, że zdrowy.
Ps. Pozwoliłam sobie przekazać tę miłą wiadomość na gz.
Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu.
A ja się pochwalę moja decyzją jak skończę ostatnią paczkę anty to zaczynam staranka o drugiego dzidziusia..tzn jutro dopiero zaczynam paczkę![]()

piękny maj, nie ma co
a byłaś na gz
ja jak swego czasu też stałam przed gimnazjalistami to miałam lekcję o Present Perfect i Past Simple więc siedzieli cicho i się nie wychylali

Baśka, dużo cierpliwości trzeba by było żeby zostać takim dobrym aniołem tego dziecka ale może warto, co?
łaskawie siada na nocnik (i to taki zwykły większą uwagą obdarza niż właśnie ten krzesełkowy) ALE w spodniach albo w pampersie, bez - nie i już. a zdecydowanie za zimno jest żeby puszczać ją bez ciuchów

i to tylko podstawowe rzeczy kupowaliśmy bo się wszystko naraz pokończyło, standardowo
teraz reszta śpi, a ja rybę rozmrażam i coś będę pichcić. młoda najadła się zupki u babci więc z wielkim głodem się nie obudzi, chyba;-)
sarisko ja Cię rozumiem bo widzisz ja miałam takie same kiedyś zdanie ale niestety nie dałam rady bo naprawdę czasem nic nie pomaga a ja ją uderzyłam nie bo taki miałam kaprys czy bo po prostu była niegrzeczna
dostała za to że klneła i to nie raz upominałam i nic a dziś co mamuśka ją uderzyła praktycznie za darmo bo ją ubrała bo gdzieś mieli jechać i ona się wywróciła i ta jej wlała i to moim zdaniem jest przesada!!!!