reklama

Październikowe Mamy 2010

to od jutra zaczynamy ganiać a jak będziemy za nimi biegać to i sie będziemy ruszać i nie będzie czasu na podjadanie a wieczorem bedziemy takie zmeczone że tylko kakao i spać :tak: a mężowie zajma się prasowaniem i gotowaniem a co niech też maja jakis wkład w nasze odchudzanie

reklama
Witam w ten niedzielny poranek:-)
My już od 6.50 na nogach.
KANIA spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe- słoneczka na każdy dzień.Ty jak ja bliźniaczek;-)
Życzę wszystkim miłej niedzieli:-)

witam sie poludniowo:) nawcinalam sie obiadu ze zaraz pekne.. ide spac coby sadelko sie dobrze ulozylo:)))) Leane tez sie doslownie nazarla- taka porcje wmlocila ze szok... az wierzyc mi sie nei chcialo :)) u nas sie ochlodzilo i leje deszcz wiec czym predzej spac:))))

a u nas dzisiaj Dzien Matki wiec.... ja garow nie myje:)))))))))))))))))a Leane mimo pogody dupiatej byla cale dopoludnia grzeczna, nawet raz nei zwrocilam uwagi na cokolwiek, normalnie dzisiaj to anioleczek:)

Ostatnia edycja:
Czesc

Jak ktos tutaj jest to prosze o trzymanie kciukow za mojego kube dopiero co wyzdrowial a ma temp 40 st:-( dobrze ze dzis niedziela i udalo mi sie zakleoac wizyte w pl przychodni mamy wizyte o 16.40 oby to tylko znowu nie oskrzela:no:

Na początek wioli jak Kuba?A ja dziś dzień leniwy u jedynie co zrobiłam pożytecznego to prasowanie tego co wczoraj uprałam. Obiad był wczorajszy wiec sie nie wysilałam. Laura poszalała bo wczoraj przywiozłam od dziadków jej samochod, rower i dodatkowo dostałysy nowy wózek. Jutro do żłobka nową bryką.

Kuba ma angine ropna:-(dostal antybiotyk na 10 dni musialam pol angli przejechac by mu go dzis kupic wszystkie spteki nieczynne tylko taka jedna jest do 24 pon i wtorek u nas swieto i tez nieczynne wiec musialabym do srody czekac jak wracalismy to mial juz 41 stopni dobrze ze wzielam nurofen bo niewiem ile by bylo zanim bysmy dojechali do domu:no: musze teraz zakupic w aptece internetowej probiotyk bo w anglii niema sa tylko z witaminami a lekarka twierdzi ze takich niemozna:confused:

reklama
WIOLI- dobrze że wiecie od czego ta wysoka temperatura.Biedny Kubuś angina to straszne cholerstwo- moja Kamila w zeszłym roku miała trzy pod rząd z przerwami dwu tygodniowymi.
Teraz ma usunięte migdały więc jej już to nie grozi.
Dużo zdrówka dla Kubusia.
A ja tak buszuję po necie.Dzieci śpią maż ogląda jakiś horror wiec nic innego mi nie pozostaje.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry